Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ PROFEEL

800100-PRF
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
57.95
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+

Τα διασωστικά γάντια PROFEEL του Γερμανικού οίκου SEIZ αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης και δασοπυρόσβεσης προσφέροντας υψηλά επίπεδα προστασίας.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Τα διασωστικά γάντια PROFEEL του Γερμανικού οίκου SEIZ αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης και δασοπυρόσβεσης, καθώς προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης, άνεση, ευχέρεια των κινήσεων και εξαιρετική αίσθηση της αφής.

Τα γάντια διάσωσης PROFEEL είναι πιστοποιημένα στο αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 το οποίο αφορά την προστασία από μηχανικούς κινδύνους που προσφέρουν γάντια ασφαλείας με βαθμολογία 4 5 4 4 στις ζώνες προστασίας.

Τα γάντια SEIZ PROFEEL διαθέτουν παλάμη κατασκευασμένη από μαύρο ανάμεικτο ύφασμα από ελαστάνη και πολυαμίδιο με ενίσχυση από δέρμα Amara στην περιοχή του αντίχειρα. Έχει υψηλή αντοχή στις τριβές, προστατεύει ενάντια στους κινδύνους κοπής και προσφέρει άριστη και σταθερή λαβή.

Το επάνω μέρος των γαντιών είναι κατασκευασμένο κίτρινο και κόκκινο αντιανεμικό και διαπνέον υλικό, για καλύτερη ορατότητα σε επιχειρησιακές συνθήκες, σε συνδυασμό με μαύρο νεοπρένιο. Τα γάντια SEIZ PROFEEL είναι επενδεδυμένα με KEVLAR Fiberglass για 360° προστασία.

Τα γάντια δασοπυρόσβεσης SEIZ PROFEEL έχουν κοντή μανσέτα και στο ύψος του καρπού κλείνουν με λάστιχο για προστασία από την είσοδο σκόνης ή υγρών στο εσωτερικό τους κατά τη χρήση. Είναι κατασκευασμένα απο υλικά φιλικά προς το δέρμα και δεν προκαλούν ερεθισμούς. Διαθέτουν επίσης μία ειδική οπή για ανάρτηση με καραμπίνερ στην ζώνη ή στην στολή.


Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEIZ®

ΓΑΝΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πιστοποιήσεις:
 • EN 388 - Προστασία απο Μηχανικούς Κινδύνους
Προστατευτικές Ιδιότητες:
 • Προστασία κοπής απο λεπίδα
 • Προστασία απο διάτρηση - αιχμηρά
 • Προστασία απο κρούσεις - κραδασμούς
 • Προστασία υψηλής τριβής
Χαρακτηριστικά:
 • Εξαιρετική αίσθηση της αφής
 • Σταθερό πιάσιμο εργαλείων - εξοπλισμού
Προτεινόμενες Χρήσεις:
 • Δασοπυρόσβεση
 • Τεχνική Διάσωση
Επιδόσεις Αντοχής στην Τριβή (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στην Κοπή (EN 388):
 • 5 - με μέγιστο το 5
Επιδόσεις Αντοχής στον Εφελκυσμό (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στη Διάτρηση (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Προστασίας Κοπής ISO CUT (EN 13997):
 • E - με μέγιστο το F
Συνημμένα

Τεχνικό φυλλάδιο (800100-SEIZ-PROFEEL.pdf, 378 Kb) [Λήψη]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική