9/9

Επιστροφές και αλλαγές

1Τα αντικείμενα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.
2Συμπληρώστε την φόρμα αλλαγής/επιστροφής που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ..
3Βάλτε μαζί το παραστατικό αγοράς.
4Στείλτε το πακέτο σε εμάς:
Κώστα Βάρναλη 4, Βέροια
5Μόλις στείλετε το δέμα ενημερώστε μας με email στο info@neomed.gr για να αναμένουμε παραλαβή.

Πότε γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές

Έχετε δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής των προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη στιγμή που λάβετε τα προϊόντα. Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο αν τα προϊόντα βρίσκονται σφραγισμένα στην αρχική τους συσκευασία, με όλες τις ετικέτες/ταμπέλες και είναι αχρησιμοποίητα. Όλα τα έξοδα για την ασφαλή συσκευασία και επιστροφή, επιβαρύνουν τον αποστολέα. Το κόστος των αρχικών μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

Για τα υποδήματα της Haix, και τα γάντια των οίκων KinetiXx και Seiz η πρώτη αλλαγή μεγέθους γίνεται δωρεάν. Εξαιρούνται υποδήματα μεγέθους άνω του 48 τα οποία είναι προϊοντα ειδικής παραγγελίας.

Επιστροφές/αλλαγές χωρίς να υπάρχει απόδειξη/τιμολόγιο ή για προϊόντα ειδικής παραγγελίας δεν γίνονται δεκτές.


Εγγυήσεις

Όλα τα προϊόντα που διακινούμε καλύπτονται απο εγγύηση καλής λειτουργίας και ισχύει όπως αυτή αναφέρεται ρητά στους εκάστοτε όρους των κατασκευαστικών οίκων. Σε περίπτωση που διαπιστώσεις κάποιο πρόβλημα σε προϊόν που προμηθεύτηκες απο τη NEOMED τότε θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα σε καθοδηγήσουμε για τις απαιτούμενες διαδικασίες επιστροφής. Εμείς, μόλις παραλάβουμε το προϊόν, με τη σειρά μας θα ενημερώσουμε τον κατασκευαστή και εφόσον λάβουμε τη δική του έγκριση θα σας ενημερώσουμε αν θα γίνει επισκευή ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.Εάν η βλάβη προέρχεται απο κακή χρήση και όχι λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, τότε το τεχνικό μας τμήμα θα σε ενημερώσει για τη δυνατότητα και το κόστος επισκευής του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς για την επιστροφή του προϊόντος στα γραφεία μας προς έλεγχο καθώς και για την επαναποστολή του σε εσάς, επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Μπορείτε να καταχωρίσετε ένα αίτημα κάνοντας κλικ εδώ.