9/9

Αιμοστατικό Σκεύασμα σε σύριγγα 6gr Medtrade Celox-A του οίκου Medtrade Αγγλίας

FG08832021
Αιμοστατική σκόνη σε προγεμισμένη σύριγγα 6gr Celox-A™ του οίκου Medtrade Αγγλίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Αιμοστατική σκόνη σε προγεμισμένη σύριγγα 6gr Celox-A™ του οίκου Medtrade Αγγλίας Αιμοστατική σκόνη σε προγεμισμένη σύριγγα 6gr Celox-A™ του οίκου Medtrade Αγγλίας
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
39.70
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

Η αιμοστατική σκόνη σε προγεμισμένη σύριγγα Celox-A™ είναι ένα μοναδικό σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει εύκολη, αποτελεσματική και ασφαλή λύση, ικανή να σταματήσει γρήγορα την αιμορραγία από ένα διεισδυτικό τραύμα.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η αιμοστατική σκόνη σε προγεμισμένη σύριγγα Celox-A™ του οίκου Medtrade Αγγλίας είναι ένα μοναδικό σύστημα ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει εύκολη, αποτελεσματική και ασφαλή λύση, ικανή να σταματήσει γρήγορα την απειλητική για τη ζωή αιμορραγία που μπορεί να προκαλέσει ένα διεισδυτικό τραύμα.

Τα διαμπερές τραύματα όπως είναι αυτά που προκαλούνται απο μαχαίρι ή βαλλιστικά θραύσματα, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν, εξαιτίας της μεγάλης δυσκολίας στην εφαρμογή του αιμοστατικού παράγοντα απευθείας στην πραγματική πηγή της αιμορραγίας.

Η καινοτομική προγεμισμένη με αιμοστατική σκόνη σύριγγα Celox-A™ είναι η λύση στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων δυνητικά θανατηφόρων τραυματισμών. Η ειδική προγεμισμένη σύριγγα Celox-A™ επιτρέπει την ελεγχόμενη εφαρμογή του αιμοστατικού σκευάσματος μέσα απο μικρά τραύματα εισόδου, απευθείας στην πηγή της αιμορραγίας, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όταν αναμιγνύεται με το αίμα, το Celox™ δημιουργεί ένα ισχυρό τζέλ σαν θρόμβο, σε χρόνο μικρότερο των 30 δευτερολέπτων. Η αιμοστατική σκόνη Celox™ λειτουργεί ανεξάρτητα απο τις φυσιολογικές διαδικασίες πήξης του οργανισμού. Η πηκτική ικανότητα του Celox™ έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στο κρύο, σε περιπτώσεις υποθερμίας ή ακόμα και με την παρουσία κοινών αντιπηκτικών στο αίμα. Σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, η αιμοστατική σκόνη Celox™ δεν παράγει θερμότητα και δεν προκαλεί εγκαύματα, ερεθισμούς ή άλλες παρενέργειες.

Η ασφάλεια χρήσης του Celox™ έχει δοκιμαστεί στην αυστηρότερη κατηγορία ελέγχου 3CE. Το Celox™ κατασκευάζεται απο χιτοζάνη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται κανονικά στον οργανισμό, χωρίς να χρησιμοποιεί μέταλλα προπηκτικών ή νανοσωματίδια όπως η καολίνη, που παραμένουν στον οργανισμό επ' αόριστον. Το Celox™ είναι ασφαλές για χρήση σε ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων τραυμάτων στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος.

Η προγεμισμένη σύριγγα αιμοστατικού σκευάσματος Celox-A™ καταλαμβάνει μικρό όγκο και έχει ελάχιστο βάρος, διατίθεται σε σφραγισμένη συσκευασία με υψηλή αντοχή σε υγρασία, ζέστη και αλλαγές κλιματικών συνθηκών.

Η σύριγγα αιμοστατικής σκόνης Celox-A™ μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ατομικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών και είναι απαραίτητη για τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς και όλους τους εργαζόμενους που εκτίθονται σε κινδύνους τραυματισμών απο μαχαίρι ή όπλα.

Χαρακτηριστικά

 • Αποτελεσματική αντιμετώπιση της αιμορραγίας
 • Ιδανικό για τραυματισμούς απο μαχαίρι ή βαλλιστικά τραύματα
 • Κατάλληλο για αρτηριακές και φλεβικές αιμορραγίες
 • Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα μέρη του σώματος
 • Δεν δημιουργεί θερμότητα και δεν προκαλεί εγκαύματα
 • Εύκολο στη χρήση, δεν απαιτείται εκπαίδευση

Προτεινόμενη Χρήση

Για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας σε διεισδυτικά τραύματα με είσοδο μικρής διαμέτρου καθώς επίσης και σε διαμπερές τραύματα που προκαλούνται απο σφαίρα ή μαχαίρι.

Προδιαγραφές

 • Διαστάσεις : 21.0 x 9.0 x 0.2 cm
 • Πιστοποίηση NSN : 6505-99-187-1955
 • Πιστοποίηση FDA 510K
 • Πιστοποίηση CE Class 3

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Celox ™
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική