9/9

Dynamic Ear Company - Κορυφαία προστασία ακοής!

17/12/2020
Admin Admin
Dynamic Ear Company

H Dynamic Ear Company

Η Dynamic Ear Company (DEC) Ολλανδίας είναι η εταιρεία η οποία εφηύρε το σύστημα Ambient Hearing Protection (Περιβαλλοντική Προστασία Ακοής) και οι ωτοασπίδες που παράγει πωλούνται, μεταξύ άλλων, με την επωνυμία Crecendo.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ωτοασπίδες της DEC που είναι διαθέσιμες στο κατάστημά μας κάνοντας κλικ εδώ.

Το σύστημα της Περιβαλλοντικής Προστασίας Ακοής εφευρέθηκε για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των ωτοασπίδων όταν τις φορούν. Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν φοράει ωτοασπίδες, είναι η δυσκολία στο να ακούει με ευκολία τους περιβαλλοντικούς ήχους και να επικοινωνεί με τους συνεργάτες του.

Το πατενταρισμένο σύστημα της DEC, ξεπερνάει όλα αυτά τα προβλήματα και προσφέρει λύσεις με μία ευρεία γκάμα προϊόντων.

Ειδικές μεμβράνες και τεχνολογίες απόσβεσης ήχου

Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες πλέγματος και τεχνολογίες απόσβεσης του ήχου με ειδικές μεμβράνες οι οποίες, σε συνδυασμό με το μεγάλο άνοιγμα των ωτοβυσμάτων για τον σωστό αερισμό του αυτιού, οι χρήστες διατηρούν την πλήρη επίγνωση της κατάστασης γύρω τους ενώ παράλληλα δεν χάνουν την αίσθηση του χώρου. Οι ομιλίες παραμένουν εξαιρετικά αντιληπτές ακόμη και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα.

Η DEC προσφέρει:

  • Ωτοασπίδες για μουσικούς
  • Ωτοασπίδες για εργαζόμενους στην βιομηχανία
  • Ωτοασπίδες για εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας και αθλητές σκοποβολής

Η Dynamic Ear Company εγγυάται την απόδοση όλων των ωτοασπίδων της διότι είναι η μοναδική εταιρεία η οποία πραγματοποιεί 100% ακουστικούς ελέγχους σε όλα τα φίλτρα που κατασκευάζει. Έτσι, είστε σίγουροι ότι η προστασία που θα απολαμβάνετε είναι αυτή που αναγράφεται στην συσκευασία.

Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο ποιοτικός έλεγχος πραγματοποιούνται στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις με ISO 90001 της εταιρίας στο Ντελφτ της Ολλανδίας.

Η συνεργασία μας

Η NEOMED σε συνεργασία με την Dynamic Ear Company, εισάγει τις πιο καινοτόμες ωτοασπίδες σκοποβολής οι οποίες είναι κατάλληλες για επιχειρησιακή χρήση, για χρήση στο σκοπευτήριο και για κυνήγι.

Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική