9/9

Ωτοασπίδες 3M Peltor Combat Arms Gen 4.1

SGBGEPR000301S
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
26.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
  • Επαναχρησιμοποιήσιμες ωτοασπίδες για σκοπευτές
  • Ειδικό πατενταρισμένο ακουστικό φίλτρο που επιτρέπει μεγαλύτερη επίγνωση της κατάστασης ενώ προστατεύει από υψηλού επιπέδου παλμικό θόρυβο
  • Διακόπτης για εύκολη εναλλαγή μεταξύ κλειστής και ανοιχτής λειτουργίας
  • Καινοτόμος σχεδιασμός για σταθερή εφαρμογή
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής 3Μ Peltor Combat Arms Gen 4.1 είναι σχεδιασμένες για σκοπευτική χρήση και προστατεύουν αποτελεσματικά την ακοή από επικίνδυνους ήχους πυροβόλων όπλων, επιτρέποντας ταυτόχρονα την επίγνωση της κατάστασης στο χώρο.

ROCKER™ Switch Διακόπτης Ανοιχτής / Κλειστής Λειτουργίας

Οι ωτοασπίδες σκοπευτηρίου Combat Arms Gen 4.1 διαθέτουν διακόπτη παλινδρόμησης που δίνει τη δυνατότητα εύκολης εναλλαγής μεταξύ κλειστής και ανοιχτής λειτουργίας

Ανοιχτή Λειτουργία - Μείωση θορύβων και επίγνωση της κατάστασης

Οι σκοπευτικές ωτοασπίδες Peltor Combat Arms διαθέτουν ένα ειδικό μικροφίλτρο που όταν βρίσκονται στην "ανοιχτή λειτουργία" παρέχει αυξανόμενη μείωση των απότομων παλμικών θορύβων αιχμής με μόνωση αποκοπής συχνοτήτων SNR 16 dB όταν τα επίπεδα ήχου αυξάνονται πάνω από 110 dB , ενώ παράλληλα επιτρέπει την μετάδοση των ακίνδυνων για την ακοή περιβαλλοντικών ήχων ώστε να προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα επίγνωσης της κατάστασης του χώρου.

Κλειστή Λειτουργία - Απόλυτη προστασία

Σε κλειστή λειτουργία, λειτουργούν ως συμβατικές παθητικές ωτοασπίδες με μόνωση αποκοπής συχνοτήτων SNR 28 dB και προσφέρουν απόλυτη προστασία από συνεχής θορύβους και ήχους κορυφής έως και 160dB.

Σχεδιασμένες για σταθερή εφαρμογή

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής Peltor Combat Arms Gen 4.1 διαθέτουν σχεδιασμό τριπλής φλάντζας για ιδανική προσαρμογή μέσα στον ακουστικό πόρο, καθώς επίσης και ένα μαλακό, εύκαμπτο βραχίονα συγκράτησης που επιτυγχάνει τη σταθεροποίηση τους στο αυτί ακόμα και σε καταστάσεις έντονης κινητικότητας.

Κατασκευή από υλικά φιλικά προς το δέρμα

Τα ωτοβύσματα είναι κατασκευασμένα από μαλακό υλικό φιλικό προς το δέρμα και δεν προκαλούν ερεθισμούς στον ακουστικό πόρο. Μπορούν να πλυθούν και να καθαριστούν εύκολα.

Περιεχόμενα

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής 3M Peltor Combat Arms Gen 4.1 διατίθονται μέσα σε πρακτική θήκη μεταφοράς και συνοδεύονται από δυο κορδονάκια συγκράτησης (κίτρινο και μαύρο χρώμα).


Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
3M Peltor
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική