Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Μάσκα Προστασίας Αναπνοής Drager FPS 7000 P-EPDM-M2-PC-S-fix

R56309
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
266.70
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε και κέρδισε !

Σετ μαζί με προσαρμογέα και φίλτρο για χρήση ως διηθυτική
Περιγραφή

Η μάσκα αναπνευστικής προστασίας ολόκληρου προσώπου FPS 7000 του οίκου Drager Γερμανίας θέτει νέα πρότυπα για χρήση στην υπηρεσία της πυρόσβεσης και διάσωσης.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών μεγεθών, η πανοραμική μάσκα Drager FPS 7000 καλύπτει ιδανικά τις υψηλότερες απαιτήσεις για ασφαλή αλλά και άνετη εφαρμογή σε πολύωρη χρήση.

Η μάσκα αναπνοής Drager FPS 7000 είναι εξοπλισμένη με τη νέα πανοραμική και ιδιαίτερα ανθεκτική σε κρούσεις και θερμοκρασίες οματοθυρίδα απο πολυάνθρακα της Drager, η οποία προσφέρει εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Επιπρόσθετα, το βελτιωμένο σύστημα αερισμού της μάσκας προστασίας αναπνοής FPS 7000 αποτρέπει το θάμπωμα της οματοθυρίδας ακόμα και σε περιβάλλον εργασίας με έντονη υγρασία.

Η εφαρμογή της αναπνευστικής μάσκας Drager FPS 7000 στο πρόσωπο είναι απλά εκπληκτική. Οι ειδικοί προσαρμογείς S-fix που διαθέτει το μοντέλο FPS 7000 P-EPDM-M2-PC-S-fix επιτρέπουν την άριστη προσαρμογή της μάσκας επάνω στο κράνος πυρόσβεσης, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί ή να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα. Το σώμα της μάσκας είναι εξωτερικά κατασκευασμένο απο EPDM, δερματολογικά ελεγμένο και δεν προκαλεί ερεθισμούς ακόμα και όταν χρησιμοποιείται συνεχόμενα για ώρες.

Οι σημερινές απαιτήσεις των χρηστών για συνδυασμένη χρήση της προσωπίδας μαζί με συστήματα ενδοεπικοινωνίας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ο σχεδιασμός της μάσκας Drager FPS 7000 είναι τέτοιος ώστε η προσωπίδα να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί μαζί το νέο σύστημα επικοινωνίας Drager FPS-COM και όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ του κατασκευαστή.

Η αποσυναρμολόγηση και συντήρηση της πανοραμικής μάσκας αναπνευστικής προστασίας FPS 7000 είναι εύκολη ενώ διατίθεται πλήρης σειρά ανταλλακτικών.

Η μάσκα ολόκληρου προσώπου Drager FPS 7000 P-EPDM-M2-PC-S-fix είναι πιστοποιημένη με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για χρήση σε πυρόσβεση EN136 Class 3 και διαθέτει κουμπωτό συνδετικό για αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής της Drager, καθώς επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με βιδωτό φίλτρο τύπου Rd40, όταν προσαρμοστεί ο ειδικός προσαρμογέας του κατασκευαστή στο βύσμα.

Χαρακτηριστικά

 • Πιστοποίηση καταλληλότητας για πυροσβεστική χρήση Class 3
 • Κατάλληλη για χρήση με κουμπωτό αεροπνεύμονα αναπνευστικής συσκευής Drager
 • Πανοραμική πολυανθρακική οματοθυρίδα με ευρύ οπτικό πεδίο 180°
 • Υψηλή ανθεκτικότητα σε χημικά, θερμότητα και μηχανικές καταπονήσεις
 • Στηρίγματα προσαρμογής S-fix για γρήγορη και σταθερή εφαρμογή στο κράνος πυρόσβεσης
 • Φωνητικό διάφραγμα υψηλής ποιότητας
 • Ειδικό λουράκι ασφάλισης
 • Συμβατότητα με το σύστημα ενδοεπικοινωνίας Drager FPS-COM
 • Πλήρης σειρά ανταλλακτικών και συμβατών αξεσουάρ
 • Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο τον Γερμανικό κολοσσό Drager

Προτεινόμενη Χρήση

Για την προστασία της αναπνοής και των οφθαλμών στην πυρόσβεση, στη βιομηχανία, στη ναυτιλία και σε κάθε άλλο περιβάλλον εργασίας που απαιτείται η αναπνευστική προστασία απο χημικούς κινδύνους με τη χρήση αναπνευστικής συσκευής.

Προδιαγραφές

 • Βάρος : 600 gr
 • Μέγεθος : M2 (Εξωτερική μάσκα Medium - Εσωτερική μάσκα Medium)
 • Υλικό κατασκευής μάσκας : EPDM
 • Υλικό κατασκευής οματοθυρίδας : Polycarbonate
 • Τύπος συνδετικού αεροπνεύμονα : Κουμπωτό τύπου P
 • Τύπος προσαρμογέα σε κράνος : S-fix
 • Πιστοποιήσεις : EN 136 CIass 3, EN 137 type 2, CE, NIOSH, AS/NZS, ATEX I M 1 // II 1 GD IIB T6

Περιεχόμενα

 • Μάσκα ολόκληρου προσώπου FPS 7000 P-EPDM-M2-PC-S-fix

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dräger
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική