9/9

Μάσκα Προστασίας Αναπνοής MSA Affinity™ 2131 FLS-V FFP3 NR D

10128878
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
4.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η μάσκα προστασίας αναπνοής ημίσεως προσώπου Affinity™ FLS FFP3-V του κορυφαίου κατασκευαστικού οίκου Μέσων Ατομικής Προστασίας MSA Aμερικής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει υψηλής απόδοσης προστασία κατακρατώντας στερεά και υγρά αερολύματα που μπορεί να βρίσκονται στο περιβάλλον εργασίας σε ποσοστό 98%.

Η μάσκα Affinity™ FLS FFP3-V χαρακτηρίζεται από τα εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά στρώματα φιλτραρίσματος της, που διασφαλίζουν την άνετη εφαρμογή της ακόμα και όταν χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επιπρόσθετα, η κάθετη πτυχή της μάσκας αναπνοής FLS επιτυγχάνει την εργονομική στεγανοποίηση του προσώπου. Εσωτερικά, η Αffinity FLS διαθέτει ειδικό κλιπ προσαρμογής στη μύτη, που βοηθάει στη σωστή τοποθέτηση της μάσκας έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η διαφυγή του εκπνεόμενου αέρα και η πρόκληση θολώματος στα γυαλιά προστασίας.

Η μάσκα αναπνοής Affinity™ 2131 διαθέτει ειδική βαλβίδα εκπνοής που βελτιστοποιεί τη ροή του αέρα αφαιρώντας τη ζεστή ανάσα που εκπνέεται. Με αυτό τον τρόπο, μειώνεται η θερμοκρασία και η υγρασία των ατμών, κάνοντας την αναπνοή ευκολότερη κατά τη διάρκεια εργασίας. Η αναπνευστική μάσκα της σειράς FLS είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στη στόμωση, δοκιμασμένη σε τεστ στόμωσης με αερολύματα δολομίτη, και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή άνεση στην αναπνοή και τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια χρήσης, ιδιαίτερα σε περιβάλλον με υψηλή συγκέντρωση σκόνης.

Η ομαλή εσωτερική επένδυση της μάσκας προστασίας FLS παρέχει ασφαλή και άνετη εφαρμογή, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη μέγιστη στεγανότητα. Χάρη στην ελαστική ζώνη που διαθέτει, η μάσκα με βαλβίδα εκπνοής FLS-V μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο μοναδικός σχεδιασμός της μάσκας Affinity™ 2131 επιτρέπει σε ένα κοινό μέγεθος της μάσκας να είναι κατάλληλο για όλους, χωρίς να διακυβεύεται η αποτελεσματικότητα της.

Οι μάσκες αναπνευστικής προστασίας MSA Affinity™ FLS είναι συσκευασμένες σε διαφανές σφραγισμένο προστατευτικό και μπορούν να μεταφερθούν άνετα σε βρώμικο περιβάλλον ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιούνται, παραμένοντας καθαρές και υγιεινές.

Επιπλέον, τα διαφορετικά χρώματα στα ειδικά κλιπ προσαρμογής στη μύτη και στις βαλβίδες εκπνοής κατηγοριοποιούν τις μάσκες ανάλογα με το επίπεδο προστασίας (FFP1/FFP2/FFP3) που παρέχει η κάθε μία βάση του ποσοστού κατακράτησης στερεών και υγρών αερολυμάτων. Οι πράσινες προστατεύουν σε ποσοστό 78% (FFP1), οι κίτρινες σε ποσοστό 92% (FFP2) και οι κόκκινες σε ποσοστό 98% (FFP3).

Χαρακτηριστικά

 • Υψηλή προστασία από στερεά και υγρά αερολύματα με ποσοστό κατακράτησης 98%
 • Εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά στρώματα φιλτραρίσματος
 • Άνετη εφαρμογή ακόμη και σε πολύωρη χρήση
 • Μοναδικός σχεδιασμός για εργονομική στεγανοποίηση
 • Κλιπ προσαρμογής για σωστή τοποθέτηση στη μύτη
 • Βαλβίδα εκπνοής για βέλτιστη ροή του εκπνεόμενου αέρα
 • Ιδιαίτερα ανθεκτική στη στόμωση από σκόνες και μικροσωματίδια
 • Ενιαίο μέγεθος για όλους τους χρήστες
 • Πρακτικός αναδιπλώμενος σχεδιασμός για εύκολη μεταφορά
 • Κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις
 • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με την εγγύηση της MSA Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Η μάσκα αναπνευστικής προστασίας Affinity™ 2131 FLS-V FFP3 καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και μπορεί να βρίσκεται πάντοτε έτοιμη σε κάθε τσέπη ή σακίδιο, για να παρέχει αποτελεσματική προστασία από σκόνες, μικροσωματίδια, καπνούς και άλλα στερεά ή υγρά αερολύματα που μπορεί να βρίσκονται στο περιβάλλον εργασίας.

Περιεχόμενα

 • Μία μάσκα αναπνευστικής προστασίας Affinity™ 2131 FLS-V FFP3 NR D

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
MSA
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική