Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Μάσκα Προστασίας Αναπνοής Drager X-plore 3500 με φίλτρα ABEK P3

R55350-ABEK-P3
Μάσκα Προστασίας Αναπνοής X-Plore 3500 πλήρης με φίλτρα ABEK P3 R του οίκου Drager Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Μάσκα Προστασίας Αναπνοής X-Plore 3500 πλήρης με φίλτρα ABEK P3 R του οίκου Drager Γερμανίας Μάσκα Προστασίας Αναπνοής X-Plore 3500 πλήρης με φίλτρα ABEK P3 R του οίκου Drager Γερμανίας Μάσκα Προστασίας Αναπνοής X-Plore 3500 πλήρης με φίλτρα ABEK P3 R του οίκου Drager Γερμανίας
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
38.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η μάσκα ημίσεως προσώπου X-plore 3500 του οίκου Drager Γερμανίας μαζί με τα φίλτρα συνδυασμού ABEK P3 R D είναι ο τέλειος συνδυασμός της αντοχής, της προστασίας και της άνεσης.

Η μάσκα αναπνευστικής προστασίας Drager X-plore 3500 επιτρέπει στο χρήστη να βιώσει μια νέα διάσταση άνεσης και ασφάλειας . Κατασκευασμένη απο πρωτοποριακό υποαλλεργικό υλικό DragerFlex, η μάσκα X-plore 3500 προσφέρει εξαιρετική άνεση και μέγιστη ανθεκτικότητα σε πολύωρη χρήση.

Επιπρόσθετα μοναδικά χαρακτηριστικά της μάσκας αναπνευστικής προστασίας X-plore 3500 είναι ο ιμάντας FlexiFit που είναι σχεδόν αόρατος κάτο απο το κράνος, το καινοτόμο σύστημα X-Guided strap που κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος στο πρόσωπο καθώς επίσης και ο σχεδιασμός χαμηλού προφίλ που επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή της μάσκας σε ταυτόχρονη χρήση με ωτοασπίδες και προστατευτικά οφθαλμών. Επιπρόσθετα, η ειδική σχεδίαση στο μέρος της μύτης εξασφαλίζει την απόλυτη σφράγιση στο πρόσωπο χωρίς διαρροές καθώς επίσης και τη βέλτιστη εφαρμογή της μάσκας σε συνδυασμένη χρήση με γυαλιά ασφαλείας.

Σε συνδυασμό με το ζευγάρι φίλτρων αναπνευστικής προστασίας X-Plore® ABEK P3 R D της Dräger, η μάσκα ημίσεως προσώπου X-Plore® 3500 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε εργασία και να προσφέρει απόλυτη προστασία απο οργανικά και ανόργανα αέρια, χημικά, αμμωνία, μικροσωματίδια, σκόνες και καπνούς. Τα φίλτρα Dräger X-Plore® ABEK P3 R D διαθέτουν σπείρωμα bayonet και εφαρμόζουν στη μάσκα εύκολα και γρήγορα ακόμα και με γάντια.

Για τις σκληρές συνθήκες εργασίας και τη μεγάλη διάρκεια χρήσης σε κάθε εφαρμογή όπου η αναπνευστική προστασία είναι απαραίτητη, η μάσκα ημίσεως προσώπου με διπλό φίλτρο X-plore 3500 της Drager Γερμανίας είναι η πρώτη επιλογή.

Χαρακτηριστικά

 • Υποαλλεργική κατασκευή απο υλικό DragerFlex
 • Καινοτομικό σύστημα κεφαλοδέματος FlexiFit
 • Μέγιστη ασφάλεια χρήστη
 • Σχεδιασμός χαμηλού προφίλ
 • Άριστη εφαρμογή σε συνδυασμό με γυαλιά και μάσκα
 • Αυξημένη προστασία απο ζεύγος φίλτρων bayonet
 • Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο τον Γερμανικό κολοσσό Drager

Προτεινόμενη Χρήση

Για την προστασία της αναπνοής στη δασοπυρόσβεση και σε κάθε άλλη εργασία που απαιτείται η πολύωρη αναπνευστική προστασία απο χημικούς κινδύνους, μικροσωματίδια, σκόνες και καπνούς. Το σετ αυτό είναι ιδανικό για τη μεταλλουργία, τη γεωπονία, σε αγροτικές εργασίες, σε βαφεία κ.α.

Προδιαγραφές

 • Βάρος : 95 gr
 • Υλικό κατασκευής : DragerFlex
 • Τύπος φίλτρων : Bayonet
 • Πιστοποιήσεις : CE, EN 140, AS/NZS 1716, NIOSH 42 CFR 84

Περιεχόμενα

 • Μάσκα ημίσεως προσώπου X-Plore 3500
 • Ζεύγος φίλτρα προστασίας X-plore ABEK P3 R D

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dräger
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική