9/9

Κράνος Πυρόσβεσης MSA Gallet F1 XF Version 2 Yellow

F1-XF-V2Y
Κράνος Πυρόσβεσης F1 XF Version 2 Yellow του οίκου MSA Gallet Αμερικής
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Κράνος Πυρόσβεσης F1 XF Version 2 Yellow του οίκου MSA Gallet Αμερικής Πυροσβεστικό Κράνος F1 XF Version 2 Yellow του οίκου MSA Gallet Αμερικής Κράνος Πυροσβεστικό F1 XF Version 2 Yellow του οίκου MSA Gallet Αμερικής Κράνος Πυροσβεστικό F1 XF Version 2 Yellow του οίκου MSA Gallet Αμερικής
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
Κατόπιν Παραγγελίας
480.00
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Ο οίκος MSA Αμερικής γνωρίζοντας τις πολύ υψηλές απαιτήσεις αλλά και τους κινδύνους του επαγγέλματος συνδύασε υψηλής ποιότητας υλικά με την ασύγκριτη τεχνογνωσία του οίκου και κατασκεύασε το κράνος πυρόσβεσης Gallet F1 FX για την εξαιρετική προστασία της κεφαλής αλλά και για την άνεση εν ώρα εργασίας.

Tο νέο πυροσβεστικό κράνος Gallet F1 FX δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να το προσαρμόσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, επιλέγοντας ανάμεσα από πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά του οίκου MSA. Χαρακτηριστικά όπως το μέγεθος, το υλικό του κεφαλόδεσμου (nomex/δέρμα), το χρώμα της προσωπίδας (διάφανο/επιχρυσωμένη), εσωτερικά γυαλιά προστασίας. Επίσης, μπορεί να επιλέξει αν θα έχει βάση στήριξης αποσπώμενου φακού, ενσωματωμένη μονάδα φωτισμού με φακούς LED (δεξιά και αριστερά στην εξωτερική μεριά του κράνους), προστατευτικό αυχένα (ύφασμα αλουμινίου/εμποτισμένο nomex/σύνθετο υλικό από nomex/μαλλί) ακόμα και ενσωματωμένη επικοινωνία και προστασία ακοής.

Πρόταση Neomed:

MSA Gallet F1 FX Version 2 Yellow

Το πυροσβεστικό κράνος MSA Gallet F1 FX Version 2 έχει κίτρινο κέλυφος από θερμοπλαστικό υλικό υψηλής θερμοκρασίας, διαμορφωμένο με έκχυση και επένδυση αφρού πολυουρεθάνης (PU) με χυτή ενίσχυση αραμιδίου (aramide) για απορρόφηση κραδασμών και προστασία από κρούσεις. Είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN443:2008 για κράνη πυρόσβεσης σε κτίρια και άλλες κατασκευές και προσφέρει κορυφαία θερμική και μηχανική προστασία ακόμα και σε εξαιρετικά θερμές συνθήκες.

Έχει διάφανο πολυανθρακικό προστατευτικό ματιών υψηλών επιδόσεων, είναι αντιχαρακτικό, έχει επιφανειακή μόνωση και είναι ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες ( -30˚/+120˚C ) και είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN14458. Έχει άριστη εφαρμογή σε κάθε πρόσωπο, εύκολο χειρισμό, χωρίς παρεμβολές στην περιοχή θέασης και προλαμβάνει τους τραυματιισμούς.

Η επιχρυσωμένη προσωπίδα του είναι από επικαλυμμένο θερμοπλαστικό υλικό για απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι αντιχαρακτική, κατά των υδρατμών, έχει μόνωση επιφάνειας και αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες ( -30˚/+120˚ ) και είναι και αυτή κατασκευασμένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN14458. Έχει συρόμενο μηχανισμό για εξάλειψη παρεμβολών στην περιοχή θέασης και προσφέρει εκτενή κάλυψη και ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο κατά τη χρήση της.

Το κράνος πυρόσβεσης MSA Gallet F1 FX Version 2 έχει στο εσωτερικό ρυθμιζόμενο κεφαλόδεσμο και υποσιάγωνο τριών (3) σημείων ρύθμισης με ανθεκτικά στις φλόγες καλύμματα και επένδυση, κατασκευασμένα από Nomex, για ασφάλεια και βέλτιστο κράτημα και σταθερότητα στο κεφάλι με ή χωρίς αναπνευστική συσκευή.

Διαθέτει προστατευτικό αυχένα από ύφασμα αλουμινίου με ενίσχυση υαλοβάμβακα δοκιμασμένο για ακτινοβολούμενη θερμότητα, φλόγα, λιωμένα μέταλλα και χημικά (EN443:2008, τομέας 3a) ενώ στο εξωτερικό του κράνους μία βάση στερέωσης φακού δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει φακό της επιλογής του για ορατότητα σε δυσμενείς συνθήκες, όπως το σκοτάδι ή ο καπνός.

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και με την ασύγκριτη τεχνογνωσία της MSA
 • Κέλυφος από θερμοπλαστικό υλικό υψηλής θερμοκρασίας κατασκευασμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN443:2008
 • Επένδυση με αφρό πολυουρεθάνης (PU) και χυτή ενίσχυση αραμιδίου (aramide) για προστασία από κρούσεις
 • Πολυανθρακικό, υψηλών επιδόσεων προστατευτικό ματιών, αντιχαρακτικό, με αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες ( -30˚/+120˚C )
 • Επιχρυσωμένη προσωπίδα από επικαλυμμένο θερμοπλαστικό υλικό
 • Η προσωπίδα είναι αντιχαρακτική, κατά των υδρατμών και ανθεκτική σε ακραίες θερμοκρασίες
 • Το προστατευτικό ματιών και η προσωπίδα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN14458
 • Διαθέτει προστατευτικό αυχένα από ύφασμα αλουμινίου με ενίσχυση υαλοβάμβακα
 • Ρυθμιζόμενος κεφαλόδεσμος και υποσιάγωνο τριών (3) σημείων ρύθμισης από Nomex
 • Ασφάλεια και βέλτιστο κράτημα και σταθερότητα με ή χωρίς αναπνευστική συσκευή
 • Διαθέτει ενσωματωμένη βάση στερέωσης φακού

Προτεινόμενη Χρήση

Το κράνος πυρόσβεσης MSA Gallet F1 FX Version 2 Yellow προσφέρει εξαιρετική προστασία από φωτιά, θερμικά φορτία, ακραίες θερμοκρασίες, αλλά και από κρούσεις αντικειμένων, καθώς και βέλτιστο κράτημα και σταθερότητα για άψογη και άνετη εφαρμογή. Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις πυρόσβεσης σε κτίρια, σύραγγες ή πλοία, σε όλες τις αστικές και βιομηχανικές πυρκαγιές, σε επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης ακόμα και σε τροχαία ατυχήματα.

Προδιαγραφές

 • Υλικό κελύφους: Θερμοπλαστικό υλικό υψηλής θερμοκρασίας, διαμορφωμένο με έγχυση
 • Υλικό επένδυσης: Αφρός πολυουρεθάνης (PU) με χυτή ενίσχυση αραμιδίου (aramide)
 • Υλικό προστατευτικού ματιών: Πολυανθρακικό υλικό
 • Υλικό προσωπίδας: Επικαλυμμένο θερμοπλαστικό υλικό
 • Υλικό κεφαλόδεσμου: Nomex
 • Υλικό προστατευτικού αυχένα: Ύφασμα αλουμινίου με ενίσχυση υαλοβάμβακα
 • Πιστοποιήσεις: CE EN443:2008, CE EN14458
 • Βάρος: Μέγεθος Μ 1450 gr (±30gr) / Μέγεθος L 1550 gr (±30gr)

Περιεχόμενα

 • Ένα κράνος πυρόσβεσης MSA Gallet F1 FX Version 2 με βάση στερέωσης φακού σε κίτρινο χρώμα

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή δύο (2) έτη
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
MSA
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική