Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter

Έκπτωση
20%
Γάντια Τεχνικής Διάσωσης Supporter του οίκου SEIZ Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Γάντια Τεχνικής Διάσωσης Supporter του οίκου SEIZ Γερμανίας Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Supporter
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
57.95
46.35
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου) Κερδίζετε: 11.60 (20%)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+

Τα γάντια ασφαλείας SEIZ Supporter προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης και αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης και δασοπυρόσβεσης.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Τα γάντια ασφαλείας Supporter του οίκου SEIZ Γερμανίας προσφέρουν τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης, ευχέρεια των κινήσεων, εξαιρετική αίσθηση της αφής και αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης.

Κατασκευασμένα από ύφασμα το οποίο είναι συνδυασμός ελαστάνης και Nylon, τα διασωστικά γάντια SEIZ Supporter έχουν υψηλές αντοχές στις τριβές και το σκίσιμο. Στην παλάμη διαθέτουν ενισχύσεις από ύφασμα SEIZ Para Aramid ενώ στο επάνω μέρος υπάρχουν ειδικά προστατευτικά για την προστασία από ισχυρές κρούσεις και πτώσεις αντικειμένων.

Τα γάντια διάσωσης Supporter έχουν έντονο χρώμα στο επάνω μέρος καθώς και ανακλαστικές λεπτομέρειες για την καλύτερη οπτική επαφή ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτουν λάστιχο στο σημείο του καρπού το οποίο δεν επιτρέπει σε σκόνες και μικροαντικείμενα να περάσουν στο εσωτερικό ενώ η φόδρα τους είναι κατασκευασμένη με την τεχνολογία SEIZ Anti-Cut για ανώτερη προστασία από κινδύνους κοπής.

Τα γάντια SEIZ® Supporter είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 για προστασία από μηχανικούς κινδύνους και στις ζώνες προστασίας βαθμολογούνται με 4 5 4 4, τη μέγιστη δυνατή βαθμολογία.

Τα γάντια προστασίας Supporter της SEIZ® Γερμανίας είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το δέρμα, δεν προκαλούν ερεθισμούς και μπορούν να πλυθούν μέχρι και στους 60˚C.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEIZ®

ΓΑΝΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πιστοποιήσεις:
 • EN 388 - Προστασία απο Μηχανικούς Κινδύνους
Προστατευτικές Ιδιότητες:
 • Προστασία κοπής απο λεπίδα
 • Προστασία απο διάτρηση - αιχμηρά
 • Προστασία απο κρούσεις - κραδασμούς
 • Προστασία υψηλής τριβής
 • Προστασία απο λάδια - πετρελαιοειδή
Χαρακτηριστικά:
 • Εξαιρετική αίσθηση της αφής
 • Υψηλή επιδεξιότητα κινήσεων των δαχτύλων
 • Σταθερό πιάσιμο εργαλείων - εξοπλισμού
 • Άριστος αερισμός του χεριού
 • Υψηλής ευκρίνειας Hi-Vis χρωματισμός
Προτεινόμενες Χρήσεις:
 • Δασοπυρόσβεση
 • Τεχνική Διάσωση
 • Υλοτομία
Επιδόσεις Αντοχής στην Τριβή (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στην Κοπή (EN 388):
 • 5 - με μέγιστο το 5
Επιδόσεις Αντοχής στον Εφελκυσμό (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στη Διάτρηση (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Κριτικές

Κορυφαίο για εργασίες που απαιτούν μέγιστη προστασία απο κόψιμο. Δεν ενοχλεί στην κίνηση των δαχτύλων και στο σταθερό κράτημα των εργαλείων.
Γράψτε μια κριτική