Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Γάντια εργασίας SEIZ Diptex 666

200666
SEIZ Diptex 666
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 SEIZ Diptex 666
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
15.10
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+

Τα γάντια εργασίας Diptex 666 του Γερμανικού οίκου SEIZ® μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες οι οποίες απαιτούν προστασία από μηχανικούς κινδύνους και προστασία από κοπή.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Τα γάντια εργασίας Diptex 666 του Γερμανικού οίκου SEIZ® είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, προστατεύουν ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης και προσφέρουν μεγάλη ευχέρεια των κινήσεων.

Τα γάντια ασφαλείας Diptex 666 είναι κατασκευασμένα από νήματα υψηλής ποιότητας τα οποία αποτελούνται από ένα συνδυασμό HPPE και χάλυβα και προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας, άριστη εφαρμογή και διαπνοή.

Η παλάμη είναι κατασκευασμένη από αφρό νιτριλίου και προσφέρει άριστο κράτημα αντικειμένων. Η παλάμη είναι υδροφοβική και έτσι τα γάντια είναι ιδανικά για εργασίες σε βρεγμένο, βρώμικο και ελαφρώς λιπαρό περιβάλλον όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο προστασίας από κοπή.

Τα γάντια εργασίας SEIZ® Diptex 666 είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 για προστασία από μηχανικούς κινδύνους και στις ζώνες προστασίας βαθμολογούνται με 4 5 4 4 ενώ για την προστασία ενάντια σε κινδύνους κοπής είναι πιστοποιημένα στο πρότυπο EN ISO 13997 και προσφέρουν προστασία επιπέδου F.

Τα γάντια SEIZ DIPTEX 666 διαθέτουν μαλακή, ελαστική μανσέτα για άνετη εφαρμογή σε πολύωρη χρήση.

Προτεινόμενη χρήση

Τα γάντια προστασίας από κοπή Diptex 666 του Γερμανικού οίκου SEIZ® μπορούν να χρησιμοποιηθούν από επαγγελματίες οι οποίοι χρειάζονται προστασία από μηχανικούς κινδύνους και προστασία από κοπή όπως για παράδειγμα ξυλουργοί ή εγκαταστάτες μηχανημάτων αλλά και στο σπίτι για τις εξωτερικές εργασίες.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEIZ®

ΓΑΝΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πιστοποιήσεις:
 • EN 388 - Προστασία απο Μηχανικούς Κινδύνους
Προστατευτικές Ιδιότητες:
 • Προστασία κοπής απο λεπίδα
Χαρακτηριστικά:
 • Σταθερό πιάσιμο εργαλείων - εξοπλισμού
 • Άριστος αερισμός του χεριού
Προτεινόμενες Χρήσεις:
 • Γενικές Εργασίες
 • Υλοτομία
Επιδόσεις Αντοχής στην Τριβή (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στην Κοπή (EN 388):
 • 5 - με μέγιστο το 5
Επιδόσεις Αντοχής στον Εφελκυσμό (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στη Διάτρηση (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Προστασίας Κοπής ISO CUT (EN 13997):
 • F - με μέγιστο το F
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική