Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Μαχαίρι Διάσωσης Doenges Rescue Eco

JD212455
Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας Μαχαίρι Διάσωσης Rescue Eco του οίκου Doenges Γερμανίας
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
26.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε τα και κέρδισε !

Συνολική τιμή καταλόγου 41.70
Τιμή για όλα 38.90Περιγραφή

Το μαχαίρι διάσωσης Rescue Eco της Dönges Γερμανίας διαθέτει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που μπορεί να χρειαστεί ο πυροσβέστης.

Κατασκευασμένο απο ανοξείδωτο ατσάλι, το διασωστικό μαχαίρι Rescue Eco διαθέτει λεπίδα με οδοντώσεις και αιχμηρό άκρο. Η λεπίδα είναι αναδιπλώμενη και μπορεί εύκολα να ανοίξει με το ένα χέρι, ακόμη και φορώντας τα γάντια ασφαλείας. Στο επάνω τμήμα της λαβής διαθέτει κόφτη για ζώνες ασφαλείας ενώ στο πίσω μέρος φέρει ακίδα για θραύση κρυστάλλων.

Η λαβή του μαχαιριού Rescue Eco είναι επενδυμένη απο ανθεκτικό πλαστικό που προσφέρει σταθερό κράτημα, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει ενσωματωμένο κλιπ για ανάρτηση στη ζώνη.

Προτεινόμενη Χρήση

Το διασωστικό μαχαίρι Rescue Eco είναι μια εξαιρετική πρόταση για κάθε επαγγελματία πυροσβέστη που αναζητάει ένα οικονομικό αλλά ποιοτικό εργαλείο διάσωσης.

Περιεχόμενα

  • Μαχαίρι διάσωσης Rescue Eco
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dönges
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική