9/9

Εργαλείο Απεγκλωβισμού LIFEHAMMER Evolution

LH00603
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
21.80
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
  • Ισχυρή κεφαλή για θραύση κρυστάλλων
  • Ενσωματωμένος κόφτης για ζώνες ασφαλείας
  • Αντιολισθητική λαβή για σταθερό κράτημα
  • Συνοδεύεται από βάση για προσαρμογή στην πόρτα
  • Εύκολο στη χρήση από ενήλικες ή και παιδιά
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Το εργαλείο απεγκλωβισμού Evolution είναι το απόλυτο σφυρί ασφαλείας για το αυτοκίνητο. Όσον αφορά την ασφάλεια, μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ειδικοί σχεδιασμού της LifeHammer ανέπτυξαν το Evolution. Το Evolution είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση από ενήλικες και ακόμη και παιδιά.

Ισχυρή κεφαλή θραύσης κρυστάλλων

Αρκεί απλά να πιέστε την πεπλατυμένη κεφαλή του LifeHammer Evolution στο πλαϊνό παράθυρο του αυτοκινήτου. Η εξαιρετικά σκληρή κεραμική σφυροκεφαλή θα σπάσει το παράθυρο και θα επαναοπλίσει αυτόματα. Αμέσως μετά το σπάσιμο του πρώτου παραθύρου, μπορείτε να επαναλάβετε αυτήν την ενέργεια και στα υπόλοιπα πλαϊνά παράθυρα. Χάρη στην αντιολισθητική κωνική λαβή, αυτό το σφυρί ασφαλείας δεν θα γλιστρήσει ποτέ από το χέρι σας.

Ενσωματωμένος κόφτης ζώνης ασφαλείας

Το εργαλείο LIFEHAMMER Evolution διαθέτει στη λαβή ενσωματωμένο κόφτη ζωνών ασφαλείας, με τον οποίο μπορείτε να κόψετε αβίαστα κάθε τύπο ζώνης ασφαλείας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σας προτείνουμε να κόψετε πρώτα τη ζώνη ασφαλείας σας για να κινείστε ελεύθερα και μετά να προχωρήσετε στη θραύση του τζαμιού.

Βάση στερέωσης Quick Click

Το εργαλείο απεγκλωβισμού Evolution συνοδεύεται απο μια βάση στερέωσης Quick Click που μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και εύκολα στο εσωτερικό της πόρτας του αυτοκινήτου.

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να προστατεύσετε τη ζωή. Πριν τοποθετήσετε αυτό το σφυρί ασφαλείας στο αυτοκίνητό σας, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι πιθανοί χρήστες είναι υπεύθυνοι και καλά εκπαιδευμένοι. Η LIFEHAMMER προτείνει να τοποθετήσετε ένα σφυρί ασφαλείας στην πλευρά του οδηγού, ένα στην πλευρά του συνοδηγού και τουλάχιστον ένα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε αυτό το σφυρί ασφαλείας μόνο για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ποτέ για άλλους σκοπούς.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
LIFEHAMMER GmbH
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική