Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Γρ. Αυξεντίου 20, Ζωγράφου, Τρίτη με Πέμπτη από τις 10:00 - 20:00!
9/9

Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών PLUM QuickSafe Chemical Industry First Aid Station

5171
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
142.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών QuickSafe Chemical Industry του οίκου PLUM A/S Δανίας είναι η ιδανική επιλογή για την βελτίωση της ασφάλειας σε κάθε περιβάλλον εργασίας στο χώρο της χημικής βιομηχανίας.

Η όραση είναι μια από τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, και ιδιαίτερα όταν εργαζόμαστε σε συνθήκες με αυξημένους παράγοντες κινδύνου. Εάν συμβεί ένα ατύχημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση με ένα κατάλληλο και αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών, βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί δραστικά η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Παρόλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται, πολλές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να φέρουν κινδύνους για τραυματισμούς των ματιών. Η ταχεία πρόσβαση στους πλύντες ματιών είναι, επομένως, καθοριστική σε όλους τους χώρους εργασίας όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Με τη λήψη κατάλληλης μέριμνας για την αποτελεσματική πλύση ματιών στο χώρο εργασίας, μπορεί να γίνει μια αποφασιστική προσπάθεια για την πρόληψη σοβαρών ζημιών στα μάτια. Για τη βέλτιστη ασφάλεια, οι συσκευές πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμες, εύκολες στην εφαρμογή και αποτελεσματικές για χρήση σε κάθε τύπο τραυματισμού που θα συμβεί, χωρίς να προκαλούν περαιτέρω επιπλοκές.

Οι τραυματισμοί των ματιών χωρίζονται στις παρακάτω δυο κατηγορίες :

 • Τραυματισμοί από μηχανικές επιδράσεις :

Είναι οι τραυματισμοί που προκαλούνται από ξένα σώματα, όπως π.χ. μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, πριονίδια, ροκανίδια, σκόνες και βρωμιές. Για την απομάκρυνση των ξένων σωμάτων από τα μάτια, η ταχεία πλύση με αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9%, με περιεκτικότητα σε άλατα ίδια με το υγρό των ματιών, είναι αποδεδειγμένα η καταλληλότερη μέθοδος. Η παρατεταμένη χρονική διάρκεια πλύσης με ήπια ροή του σκευάσματος, είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες, μιας και η στιγμιαία πλύση συνήθως δεν επαρκεί για να απομακρύνει τα ξένα σώματα, ενώ η απότομη ροή μπορεί να προκαλέσει πίεση του ξένου σώματος μέσα στο μάτι και να επιδεινώσει τον τραυματισμό.

 • Τραυματισμοί από χημικά :

Είναι οι πιο επικίνδυνοι τραυματισμοί και εφόσον δεν αντιμετωπιστούν άμεσα μπορούν να επιφέρουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις και συχνά ολοκληρωτική απώλεια όρασης. Προκαλούνται από όξινες ή αλκαλικές χημικές ουσίες με καυστικές ιδιότητες, σε στερεά, υγρή ή και αέρια μορφή, που εισρέουν στα μάτια και προκαλούν εγκαύματα των ιστών και του κερατοειδούς χιτώνα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών θα πρέπει να είναι άμεση, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικό διάλυμα πλύσης, κατάλληλο να εξουδετερώσει γρήγορα τα χημικά και να επαναφέρει το pH του ματιού σε ουδέτερο επίπεδο περίπου 7.4. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση νερού ή απλού φυσιολογικού ορού δεν επαρκεί, μιας και το αποτέλεσμα είναι να απλωθεί το χημικό και να αραιώσει ελάχιστα, χωρίς όμως να εξουδετερωθεί η καυστική δράση του χημικού μέσα στον απαιτούμενο χρόνο.

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών της PLUM Δανίας, περιλαμβάνει ένα φιαλίδιο 500ml με διάλυμα πλύσης pH Neutral DUO, ένα φιαλίδιο 200ml με διάλυμα πλύσης pH Neutral, κατάλληλα για τραυματισμούς από χημικά, και ένα φιαλίδιο 500ml DUO με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl για χρήση σε περιπτώσεις μηχανικών τραυματισμών. Τα σκευάσματα ξεχωρίζουν εύκολα από τα χρωματικά κωδικοποιημένα πώματα, ενώ σε κάθε φιάλη υπάρχουν ετικέτες με αναγραφή του περιεχομένου και των χαρακτηριστικών σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

Επιπλέον, περιλαμβάνει πέντε (5) αμπούλες QuickRinse 20ml με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl, για τη γρήγορη αντιμετώπιση εισχώρησης σκόνης, βρωμιάς και μικροσωματιδίων στα μάτια, σαράντα πέντε (45) ελαστικούς λευκοπλάστες QuickFix διαστάσεων 7.2 x 2.5 cm, για την κάλυψη μικροτραυματισμών και αμυχών, καθώς και ένα φυλλάδιο QuickGuide με σαφείς και ξεκάθαρες οδηγίες έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή χρήση των προϊόντων.

Οι συσκευές πλύσης οφθαλμών τις PLUM Δανίας είναι απλές στη χρήση και εύκολες στην εφαρμογή. Οι συσκευές DUO διαθέτουν ειδικό πατενταρισμένο στόμιο, χάρη στο οποίο ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει ταυτόχρονα και τα δυο μάτια ενώ η απλή συσκευή διαθέτει ειδικό στόμιο προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη του ματιού διασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη πλύση, χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια από τρίτους. Επίσης, τα ειδικά στόμια που χρησιμοποιούνται στους πλύντες ματιών DUO της PLUM, επιτυγχάνουν την ήπια ροή και την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια που απαιτείται για τη σωστή πλύση των οφθαλμών.

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών QuickSafe Chemical Industry έχει στεγανή κατασκευή από ανθεκτικό στις κρούσεις πλαστικό, τοποθετείται εύκολα στον τοίχο και διαθέτει διάφανο καπάκι ώστε να υπάρχει συνεχής οπτική επαφή με τα περιεχόμενα του. Το καπάκι ανοίγει εύκολα για την άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό του σε περίπτωση ατυχήματος ενώ οι αμπούλες φυσιολογικού ορού και οι λευκοπλάστες είναι άμεσα προσβάσιμα στο κάτω μέρος του σταθμού χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το καπάκι του.

Η στεγανή κατασκευή του σταθμού πλύσης οφθαλμών της PLUM A/S προστατεύει το περιεχόμενο από τις σκόνες και την υγρασία και τον καθιστά κατάλληλο για χρήση ακόμη και σε χώρους εργασίας με δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά

 • Πλήρης σταθμός πλύσης οφθαλμών για κάθε χώρο εργασίας στη χημική βιομηχανία
 • Περιέχει διαλύματα πλύσης για τραυματισμούς από χημικά καθώς και διάλυμα πλύσης για τραυματισμούς από ξένα σώματα
 • Δύο συσκευές πλύσης DUO με τις οποίες ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει ταυτόχρονα και τα δύο μάτια
 • Μία συσκευή πλύσης με ειδικό στόμιο προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη του ματιού
 • Περιλαμβάνει αμπούλες πλύσης για την εισχώρηση σκόνης ή μικροσωματιδίων στα μάτια
 • Διαθέτει σαράντα πέντε (45) ελαστικούς λευκοπλάστες διαστάσεων 7.2 x 2.5 cm
 • Εύκολη τοποθέτηση του σταθμού στον τοίχο.
 • Φυλλάδιο QuickGuide με οδηγίες για τη σωστή χρήση των φιαλιδίων
 • Διαθέτει διάφανο καπάκι για την συνεχή οπτική επαφή με τα περιεχόμενα του
 • Ανοίγει εύκολα και είναι άμεσα προσβάσιμο σε περίπτωση ατυχήματος
 • Διαθέτει στεγανή κατασκευή από ανθεκτικό στις κρούσεις πλαστικό που προστατεύει το περιεχόμενο από τις σκόνες και την υγρασία
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων πριν από τη λήξη (3 έτη) που αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας και μειώνει το κόστος
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιοτική υπεροχή από τον κορυφαίο στο χώρο οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών QuickSafe Chemical Industry της PLUM Δανίας έχει στεγανή και ανθεκτική στις κρούσεις κατασκευή και είναι ειδικά σχεδιασμένος και ιδανικός για την άμεση αντιμετώπιση τραυματισμών των ματιών σε κάθε περιβάλλον εργασίας το οποίο ανήκει στο χώρο της χημικής βιομηχανίας.

Προδιαγραφές

 • Τύπος διαλύματος : Μία φιάλη 200ml με φωσφορικό διάλυμα 4.9%, μία φιάλη 500ml DUO με φωσφορικό διάλυμα 4.9% και μία φιάλη 500ml DUO με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Διάρκεια πλύσης : έως και δυο (2) λεπτά για κάθε φιάλη
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρία (3) έτη από την ημερομηνία παραγωγής
 • Διαστάσεις σταθμού : 43 x 25.3 x 9.2 cm
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Ένας σταθμός πλύσης οφθαλμών QuickSafe Chemical Industry
 • Μία συσκευή πλύσης 200ml με φωσφορικό διάλυμα 4.9%
 • Μία συσκευή πλύσης 500ml DUO με φωσφορικό διάλυμα 4.9%
 • Μία συσκευή πλύσης 500ml DUO με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Πέντε (5) αμπούλες 20ml με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Σαράντα πέντε (45) ελαστικοί λευκοπλάστες διαστάσεων 7.2 x 2.5 cm
 • Ένα φυλλάδιο οδηγιών

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση των σκευασμάτων από την ημερομηνία παραγωγής
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PLUM A/S
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική