Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Γρ. Αυξεντίου 20, Ζωγράφου, Τρίτη με Πέμπτη από τις 10:00 - 20:00!
9/9

Σακίδιο Επειγόντων PAX Rapid Response Large

200430201
Διασωστικό Σακίδιο Πλάτης Rapid Response Large του οίκου PAX Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Διασωστικό Σακίδιο Πλάτης Rapid Response Large του οίκου PAX Γερμανίας Διασωστικό Σακίδιο Πλάτης Rapid Response Large του οίκου PAX Γερμανίας Διασωστικό Σακίδιο Πλάτης Rapid Response Large του οίκου PAX Γερμανίας
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
165.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Το διασωστικό σακίδιο πλάτης Rapid Response Large του οίκου PAX® Γερμανίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για την σωστή οργάνωση και ασφαλή μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού πρώτων βοηθειών.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε ομάδες διάσωσης και συλλόγους πολιτικής προστασίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για τις ανάγκες υγειονομικών καλύψεων και επιχειρήσεων διάσωσης.

Κατασκευασμένο από το υλικό Pax®-Plan του Γερμανικού οίκου, το διασωστικό φαρμακείο Rapid Response Large χαρακτηρίζεται από την υψηλή αντοχή του στα σκισίματα και την τριβή ενώ προσφέρει αδιάβροχη προστασία, καθαρίζεται εύκολα και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμα και ύστερα από μακρόχρονη χρήση.

Οι διαστάσεις του σακιδίου είναι 52cm x 36.5cm x 23 cm, η χωρητικότητα του είναι 34 λίτρα, ενώ το βάρος του είναι μόλις 1.65 κιλά. Εσωτερικά, το ευρύχωρο ενιαίο διαμέρισμα είναι κατάλληλο για να φιλοξενήσει τα απαραίτητα υλικά για την επείγουσα υποστήριξη του ασθενούς. Επιπρόσθετα, το σακίδιο επειγόντων Pax® Rapid Response Large διαθέτει τρείς (3) αποσπώμενες θήκες, χρωματικά κωδικοποιημένες, που στερεώνονται στο εσωτερικό του σακιδίου με Velcro και δίνουν τη δυνατότητα διαχωρισμού των υλικών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την άμεση πρόσβαση σε αυτά.

Στο καπάκι της τσάντας Α' βοηθειών Rapid Response Large υπάρχουν πρακτικές θήκες για την τοποθέτηση μικρότερων αντικειμένων όπως ψαλίδι, λάβίδες, αμπούλες, στοματοφαρυγγικοί και ρινοφαρυγγικοί αεραγωγοί, διαγνωστικοί φακοί κ.α., υλικά και εξοπλισμός που χρήζουν άμεσης πρόσβασης.

Για τη μεταφορά του, το διασωστικό φαρμακείο πλάτης Pax® Rapid Response διαθέτει πρακτική χειρολαβή στο επάνω μέρος ενώ οι ανατομικοί και ρυθμιζόμενοι ιμάντες πλάτης διασφαλίζουν την άνετη και ξεκούραστη μεταφορά του ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις.

Το σακίδιο επειγόντων PAX Rapid Response Large φέρει έντονες αντανακλαστικές ταινίες στο μπροστινό τμήμα, περιμετρικά και επάνω στους ιμάντες ώμου οι οποίες διασφαλίζουν την ορατότητα και παρέχουν ασφάλεια στο διασώστη ακόμα και όταν βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Περιεχόμενα

 • Διασωστικό σακίδιο πλάτης Rapid Response Large
 • Τρεις (3) αποσπώμενες θήκες διαχωρισμού υλικών

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή πέντε (5) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PAX

ΣΑΚΙΔΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαστάσεις:
 • 52 x 36.5 x 23 cm
Χωρητικότητα:
 • 34 Lt
Βάρος:
 • 1.65 Kg
Υλικό Κατασκευής:
 • Αδιάβροχο PAX Plan
Ιμάντες Πλάτης:
 • Ναι
Χειρολαβή Μεταφοράς:
 • Ναι
Ειδικές Θήκες:
 • Αποσπώμενες θήκες ιατρικού εξοπλισμού
Ενδεικτικά Προτεινόμενο για:
 • Ορεινή Διάσωση
 • Πρώτες Βοήθειες
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική