9/9

Μάσκα Παροχής Οξυγόνου Ενηλίκων Venturi Hudson RCI Select-A-Vent 41098

41098
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
2.80
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε τα και κέρδισε !

Συνολική τιμή καταλόγου 8.05
Τιμή για όλα 6.50Περιγραφή

Η μάσκα οξυγόνου Venturi πήρε το όνομα της απο το φαινόμενο Venturi, μια ειδική εφαρμογή της αρχής του Bernuli, και είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να χορηγεί στον ασθενή οξυγόνο με συγκεκριμένη πυκνότητα.

Η μάσκα Venturi χρησιμοποιείται κλινικά για την διόρθωση της υποξυγοναιμίας που συνοδεύεται απο υπερκαπνία, καθώς επίσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε άτομα με χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες, στα οποία μεγάλες πυκνότητες ιατρικό οξυγόνο σε παρατεταμένη χρήση μπορεί να είναι επιζήμιες.

Η μάσκα παροχής οξυγόνου τύπου Venturi αποτελείται απο μια μάσκα με δυο μεγάλες οπές στα τοιχώματα της, και σπειρωειδή σωλήνα μήκους 15cm που συνδέεται στο άκρο της, ενώ το άλλο άκρο συνδέεται σε ένα κεντρικό ακροφύσιο με πολύ στενό στόμιο απ' οπου διοχετεύεται το οξυγόνο και δημιουργεί μέσα στη μάσκα υποατμοσφαιρική πίεση, εξαιτίας της οποίας εισέρχεται και ατμοσφαιρικός αέρας απο μικρές διόδους που υπάρχουν στη βάση του ακροφυσίου.

Η σχέση ροής και διαμέτρου της εξόδου και εισόδου του αέρα στις μάσκες Venturi έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο που να δημιουργεί μια συνολική ροή αερίου, μεγαλύτερη απο τις εισπνευστικές ροές του ασθενή και με σταθερή συγκέντρωση. Τελικά, με την εναλλαγή ακροφυσίων διαφόρων διαμέτρων, ο ασθενής εισπνέει τη χορήγηση συγκεκριμένων και με μεγάλη ακρίβεια συγκεντρώσεων οξυγόνου (24%-50%), ανεξάρτητα απο τον ρυθμό ή το βάθος της αναπνοής. Περίσσευμα αερίου φεύγει απο τη μάσκα μέσα απο τις μεγάλες οπές, παίρνοντας μαζί και το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα, αποκλείοντας έτσι την επανεισπνοή του.

Η μάσκα οξυγόνου τύπου Venturi Select-A-Vent του οίκου Hudson RCI Αμερικής είναι κατασκευασμένη απο μη τοξικό, διάφανο, μαλακό και ελαφρύ PVC ιατρικού τύπου. Η εφαρμογή της μάσκας στο πρόσωπι είναι άριστη λόγω της ανατομίας της κατασκευής και του μεγέθους, ενώ επίσης διαθέτει ρυθμιζόμενο ελαστικό κορδόνι και εξωτερικό μεταλλικό επιρρίνειο έλασμα για την καλύτερη συγκράτηση.

Η συσκευασία της μάσκας Venturi Select-A-Vent περιλαμβάνει επίσης σπιράλ σωλήνα 15cm, έξι (6) έγχρωμες βαλβίδες πυκνότητας παροχής οξυγόνου, συνδετικό που επιτυγχάνει επιπλέον ύγρανση, καθώς και σωλήνα σύνδεσης μήκους 2.10m που εφαρμόζει σε κάθε ροόμετρο και είναι κατασκευασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διακόπτεται η παροχή παροχή του οξυγόνου, ακόμη και σε περίπτωση κλίσεως 90°.

Χαρακτηριστικά

  • Άριστη ποιότητα κατασκευής απο διάφανο και μαλακό βινύλιο
  • Ξεκούραστη εφαρμογή στον ασθενή ακόμη και σε πολύωρη χρήση
  • Ρυθμιζόμενο επιρρίνειο έλασμα και ελαστικό κορδόνι αυξομειούμενου μήκους
  • Κλινικά αποδεδειγμένη υπεροχή με την εγγύηση του οίκου Hudson RCI Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Οι μάσκες οξυγόνου Venturi χρησιμοποιούνται για την χορήγηση ιατρικού οξυγόνου με ελεγχόμενη πυκνότητα και είναι ιδανικές για χρήση σε άτομα με χρόνιες αποφρακτικές πνευμονοπάθειες.

Περιεχόμενα

  • Μάσκα παροχής οξυγόνου ενηλίκων
  • Έξι (6) βαλβίδες πυκνότητας παροχής οξυγόνου (24%, 28%, 31%, 35%, 40%, 50%)
  • Σπιράλ σωλήνας 15cm
  • Συνδετικός σωλήνας 2.10m
  • Συνδετικό κούμπωμα ασφαλείας

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή δυο (2) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Hudson RCI
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική