9/9

Αιμοστατικό Σκεύασμα Medtrade Celox 15gr

FG08830181
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
30+ ημέρες
27.65
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Το αιμοστατικό σκεύασμα σε σκόνη Celox™ 15gr του οίκου Medtrade Αγγλίας μπορεί να σταματήσει γρήγορα ακόμα και δυνητικά θανατηφόρες αιμορραγίες. Είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, πολύ ασφαλές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Το αιμοστατικό σκεύασμα Celox™ σώζει ζωές.

Για το σταμάτημα της αιμορραγίας αρκεί μόνο η χρήση του Celox™ και η άσκηση πίεσης. Όταν αναμιγνύεται με το αίμα, το Celox™ δημιουργεί ένα ισχυρό τζέλ σαν θρόμβο, σε χρόνο μικρότερο των 30 δευτερολέπτων. Η αιμοστατική σκόνη Celox™ λειτουργεί ανεξάρτητα απο τις φυσιολογικές διαδικασίες πήξης του οργανισμού. Η πηκτική ικανότητα του Celox™ έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στο κρύο, σε περιπτώσεις υποθερμίας ή ακόμα και με την παρουσία κοινών αντιπηκτικών στο αίμα. Σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, η αιμοστατική σκόνη Celox™ δεν παράγει θερμότητα και δεν προκαλεί εγκαύματα, ερεθισμούς ή άλλες παρενέργειες.

Η ασφάλεια χρήσης του Celox™ έχει δοκιμαστεί στην αυστηρότερη κατηγορία ελέγχου 3CE. Το Celox™ κατασκευάζεται απο χιτοζάνη, ένα σάκχαρο που βρίσκεται κανονικά στον οργανισμό, χωρίς να χρησιμοποιεί μέταλλα προπηκτικών ή νανοσωματίδια όπως η καολίνη, που παραμένουν στον οργανισμό επ' αόριστον.

Το Celox™ είναι ασφαλές για χρήση σε ολόκληρο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων τραυμάτων στο κεφάλι, το λαιμό και το στήθος. Είναι κατάλληλο για χρήση σε ευρύ φάσμα αιμορραγικών τραυμάτων, φλεβικές αιμορραγίες, επιφανειακές και βαθύτερες πληγές, ρήξεις, εκδορές και μικρές περικοπές. Επίσης, η σκόνη Celox™ μπορεί να σταματήσει αρτηριακές αιμορραγίες και να μειώσει σημαντικά τις απώλειες του αίματος.

Σε κλινικές δοκιμές με πευζοναύτες των Η.Π.Α., το Celox™ ήταν το μοναδικό προϊόν που παρείχε επιβίωση 100%. Τα αποτελέσματα των μελετών παρουσίασαν ισχυρή μέση αρτηριακή πίεση του αίματος (MAP) καθώς και ισχυρή πηκτικότητα χωρίς επαναιμορραγία.

Η αιμοστατική σκόνη Celox™ είναι ιδανική για χρήση απο στρατιωτικούς, αστυνομικούς και εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας, απο ομάδες διάσωσης και υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, για την αντιμετώπιση τραυματισμών με αιμορραγίες στη βιομηχανία, απο αθλητικά σωματεία, αλλά και όλους όσους ασχολούνται με δραστηριότητες όπως η αναρρίχηση, η ποδηλασία το ράφτινγκ κ.α. Φυσικά, η αιμοστατική σκόνη Celox™ θα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε κουτί πρώτων βοηθειών, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο και στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά

 • Αποτελεσματική αντιμετώπιση της αιμορραγίας σε 30''
 • Κατάλληλο για αρτηριακές και φλεβικές αιμορραγίες
 • Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα μέρη του σώματος
 • Δεν δημιουργεί θερμότητα και δεν προκαλεί εγκαύματα
 • Εύκολο στη χρήση, δεν απαιτείται εκπαίδευση

Προτεινόμενη Χρήση

Για την άμεση αντιμετώπιση της αιμορραγίας σε επιφανειακά ή βαθιά τραύματα, σε όλα τα μέρη του σώματος, κατάλληλο για χρήση σε αρτηριακές και φλεβικές αιμορραγίες.

Προδιαγραφές

 • Διαστάσεις : 13.5 x 9.5 cm
 • Πιστοποίηση NSN : 6510-01-549-5980 (Nato Stock Number)
 • Πιστοποίηση FDA 510K
 • Πιστοποίηση CE Class 3

Περιεχόμενα

 • Αιμοστατική σκόνη Celox™ σε συσκευασία 15gr

Εγγύηση

 • Ημερομηνία λήξης τριών (3) ετών από την ημερομηνία συσκευασίας
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Celox ™
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική