9/9

Ιμάντας Ίσχαιμης Περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide Gen 4

SOFTT-W
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
44.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Θα τα χρειαστείς μαζί την ίδια στιγμή
Περιγραφή

Ο νέος ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) είναι το αποτέλεσμα της εξαντλητικής 24μηνης έρευνας που έγινε σε ρεαλιστικές συνθήκες και σε εργαστηριακές μελέτες, έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα πιο αποτελεσματικό και ευκολότερο στη χρήση τουρνικέτ για κάθε συνθήκη.

Για την κατασκευή του ιμάντα SOF™ Tactical Tourniquet χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ανθεκτικότητας και μικρού βάρους σε όλα τα κρίσιμα λειτουργικά σημεία, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία λειτουργίας σε απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες χρήσης, καθώς επίσης και η αποτελεσματική χρήση του ιμάντα ίσχαιμης περίδεσης στα πιο μεγάλα ανθρώπινα άκρα. Όλα τα ζητούμενα επιτεύχθησαν με την εντυπωσιακή μείωση του συνολικού βάρους κατά 25%.

Το άγκιστρο ασφάλισης και η πόρπη του ίσχαιμου ιμάντα SOFTT-W σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και ευκολία στη χρήση. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει την ταχεία επίδεση του ιμάντα χωρίς να απαιτείται να περάσει μέσα απο την πόρπη. Εξαλείφοντας την ανάγκη για εκ νέου διαδρομής του ιμάντα, η χρήση του τουρνικέτ γίνεται ευκολότερη όταν χρησιμοποιείται κάτω απο συνθήκες πίεσης και στρες, καθώς επίσης μειώνεται ο χρόνος εφαρμογής, δυο κύρια χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε μειωμένα επίπεδα απώλειας του αίματος και να έχουν ώς αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ιατρικής φροντίδας των ασθενών.

Το τουρνικέτ SOFTT Wide επίσης χαρακτηρίζεται απο τον μεγάλο ιμάντα 4cm που προσφέρει πίεση σε μεγαλύτερη περιοχή συγκριτικά με τους υπόλοιπος ιμάντες ίσχαιμης περίδεσης, οι οποίοι διαθέτουν φάρδος μόλις 2.5 εκατοστά. Ο πλατύς αυτός σχεδιασμός επιτυγχάνει την αυξημένη άνεση του τραυματία καθώς και την επιπρόσθετη πίεση στις αρτηρίες.

Η λαβή σύσφιξης του τουρνικέτ SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) είναι κατασκευασμένη απο μονοκόμματη μπάρα αλουμινίου υψηλής αντοχής, εξαφανίζοντας τον κίνδυνο αποτυχίας του προϊόντος. Επιπρόσθετα, η ανοδιωμένη επεξεργασία της μπάρας μειώνει την ορατότητα της στο ελάχιστο, όπως απαιτείται για χρήση σε τακτικό περιβάλλον.

Κάθε ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™ Tactical Tourniquet Wide (SOFTT-W) συνοδεύεται απο δυο ανθεκτικούς στην ακτινοβολία UV λαστιχένιους ιμάντες ,για τη στερέωση του τουρνικέτ επάνω στον ατομικό εξοπλισμό.

Χαρακτηριστικά

  • Πλατύς ιμάντας 4 εκατοστών που αυξάνει την περιοχή πίεσης και την άνεση του τραυματία
  • Μοναδικός σχεδιασμός της πόρπης για ταχεία πρόσδεση και απευλευθέρωση
  • Ανθεκτικότερη και πιο ελαφριά κατασκευή με τη χρήση υλικών απο κράμματα αλουμινίου
  • 25% ελαφρύτερο απο το βασικό SOF™TT και μικρότερο σε μέγεθος για ευκολία στην αποθήκευση
  • Κοινός τρόπος εφαρμογής σε όλα τα μέλη του σώματος
  • Εγκεκριμένο για στρατιωτική χρήση απο το NATO

Προτεινόμενη Χρήση

Ο ιμάντας ίσχαιμης περίδεσης SOF™TT - Wide είναι κατάλληλος για χρήση απο στρατιωτικό προσωπικό αλλά και προνοσοκομειακούς , για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της αρτηριακής αιμορραγίας σε τραύματα απο πυροβολισμούς, μαχαιρώματα ή ακόμη και ακρωτηριασμούς άκρων.

Προδιαγραφές

  • Nato Stock Number : NSN-6516-01-587-9943

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Tactical Medical Solutions Inc
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική