Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Επιτοίχια Βάση για Απινιδωτή LIFEPAK Physio-Control Wall Mount

11210-000001
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
149.00
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η επιτοίχια βάση του οίκου Physio-Control Αμερικής είναι σχεδιασμένη ειδικά για χρήση με τους φορητούς αυτόματους απινιδωτές LIFEPAK.

Η επιτοίχια βάση στήριξης της Physio-Control είναι κατασκευασμένη απο ανοξείδωτο ατσάλι με ηλεκτροστατική μαύρη βαφή. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στον τοίχο ή σε γυψοσανίδα, έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη και πιο άμεση την πρόσβαση στον απινιδωτή όποτε χρειαστεί.

Η επιτοίχια βάση στήριξης είναι ιδανική για χρήση σε ιατρεία και κλινικές, εργοστάσια, γραφεία και επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια και πισίνες, ξενοδοχεία και σε κάθε άλλο χώρο μαζικής συνάθροισης ανθρώπων, όπου βρίσκεται τοποθετημένος ένας αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής LIFEPAK®. Επίσης, η βάση μπορεί να προσαρμοστεί σε ασθενοφόρα και οχήματα εκτάκτων αναγκών.

Η επιτοίχια βάση στήριξης του Αμερικανικού κολοσσού Physio-Control μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα μοντέλα φορητών αυτόματων απινιδωτών LIFEPAK® 1000, LIFEPAK® 500 και LIFEPAK® CR Plus.

Χαρακτηριστικά

  • Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο ατσάλι ηλεκτροστατικής βαφής
  • Τοποθετείται εύκολα σε τοίχο ή γυψοσανίδα
  • Ιδανική και για τη στερέωση του απινιδωτή εντός του ασθενοφόρου
  • Κατάλληλη για χρήση με τους φορητούς αυτόματους απινιδωτές LIFEPAK AED

Προτεινόμενη Χρήση

ιδανική για χρήση σε ιατρεία και κλινικές, εργοστάσια, γραφεία και επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια και πισίνες, ξενοδοχεία και σε κάθε άλλο χώρο μαζικής συνάθροισης ανθρώπων, όπου βρίσκεται τοποθετημένος αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής LIFEPAK®.

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή πέντε (5) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Physio-Control
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική