Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Απινιδωτής Φορητός Physio-Control LIFEPAK 1000 ECG and Manual

99425-000136
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
4 εως 7 ημέρες
3,225.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής LIFEPAK 1000 του οίκου Physio-Control® Η.Π.Α. είναι ο πιο ανθεκτικός φορητός απινιδωτής που κατασκευάστηκε ποτέ, έχει χαρακτηριστεί με αντοχή σε σκόνες και υγρά IP55 και είναι ο μοναδικός που λειτουργεί σε ακραίες θερμοκρασίες απο -20οC έως και 60oC.

Ο φορητός απινιδωτής LIFEPAK 1000 είναι σύγχρονης ADAPTIV™ διφασικής τεχνολογίας, μικρού όγκου και βάρους, σχεδιασμένος για χρήση σε όλους τους χώρους εντός και εκτός κλινικού περιβάλλοντος, σε Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία, κατά τη διάρκεια διακομιδών και αεροδιακομιδών, σε επιχειρήσεις διάσωσης, σε χώρους μαζικής συνάθροισης πληθυσμού, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσια κτίρια κ.α.

Ο απινιδωτής LIFEPAK 1000 είναι πολύ απλός και λειτουργικός, κατάλληλος για χρήση από προσωπικό εκπαιδευμένο στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS / AED) αλλά εξίσου κατάλληλος και για εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό (ILS / ALS). Διαθέτει τρεις καταστάσεις λειτουργίας, AED mode – Manual Mode – ECG mode :

 • Στην αυτόματη λειτουργία (AED mode) μπορεί να πραγματοποιήσει απινίδωση με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, καθοδηγώντας το χειριστή σε κάθε του βήμα με φωνητικά, γραφικά και οπτικά μηνύματα στην Ελληνική γλώσσα.
 • Στη χειροκίνητη λειτουργία (Manual mode) δίνει τη δυνατότητα στο εξειδικευμένο προσωπικό να παρακάμψει την αυτόματη ανάλυση του ρυθμού και να προχωρήσει άμεσα στην απινίδωση εφόσον ο χειριστής κρίνει απαραίτητη.
 • Στη λειτουργία ECG, δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του ασθενή (ECG monitoring) μέσω 3 –πολικού καλωδίου καρδιογραφήματος και χωρίς να απαιτείται η χρήση pads απινίδωσης.

Ο αυτόματος φορητός απινιδωτής LIFEPAK® 1000 είναι Διφασικής τεχνολογίας, κατάλληλος για χρήση σε ασθενείς κάθε ηλικίας (νεογνά – ενήλικες), με τη χρήση των ανάλογων ηλεκτροδίων.

Η τεχνολογία ADAPTIV™ Biphasic (Προσαρμοζόμενη Διφασική) που έχει αναπτύξει η Physio-Control® προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα που εξασφαλίζουν γρήγορη και επιτυχημένη θεραπεία :

 • Μετράει αυτόματα τη διαθωρακική αντίσταση και προσαρμόζει τη τάση και τη διάρκεια του απινιδωτικού παλμού, ανάλογα με αυτή. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζει επιτυχημένη θεραπεία για κάθε ξεχωριστό ασθενή .
 • Κατ’επιλογή παρέχει μεγαλύτερης ενέργειας σοκ σε ασθενείς που δεν ανατάσσονται μετά το πρώτο σοκ (έως 360 Joules).
 • Αναγνωρίζει αυτόματα παράγοντες που ίσως απαιτούν μεγαλύτερο φορτίο όπως υψηλή αντίσταση, καθυστερημένη θεραπεία, εσφαλμένη τοποθέτηση ηλεκτροδίων κλπ.

Ο φορητός απινιδωτής LIFEPAK® 1000 είναι εξοπλισμένος με τη σύγχρονη τεχνολογία διαχείρισης χρόνου θωρακικών συμπιέσεων CprMAX™. Η τεχνολογία αυτή έχει σχεδιαστεί απο τη Physio-Control® για να επιτρέπει τη διαμόρφωση του πρωτοκόλλου λειτουργίας έτσι ώστε να μεγιστοποιεί την ποσότητα θωρακικών συμπιέσεων που παρέχονται από το διασώστη κατά την ανάνηψη, όπως ορίζεται από τις νέες οδηγίες Αναζωογόνησης 2010 της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρίας (AHA) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Η τεχνολογία cprMAX™ παρέχει τις εξής δυνατότητες / προσαρμογές :

 • Initial CPR Time : Καθοδηγεί τον διασώστη να παρέχει θωρακικές συμπιέσεις αμέσως μετά από την πρώτη ανάλυση, ανεξαρτήτως εάν το αποτέλεσμα της ανάλυσης είναι απόφαση για παροχή απινίδωσης ή όχι. Εφαρμόζεται μόνο κατά την πρώτη ανάλυση.
 • Pre – shock CPR Time : Καθοδηγεί το διασώστη να παρέχει θωρακικές συμπιέσεις ύστερα από κάθε ανάλυση που καταλήγει σε απόφαση για την παροχή απινίδωσης. Κατά τη διάρκεια της παροχής θωρακικών συμπιέσεων ταυτόχρονα η συσκευή φορτίζει στο προεπιλεγμένο επίπεδο ενέργειας και είναι έτοιμη να παρέχει απινίδωση αμέσως μετά την παύση των θωρακικών συμπιέσεων.
 • Confirmation Analysis : Παρέχει μια στιγμιαία ανάλυση του λαμβανόμενου καρδιακού ρυθμού ύστερα από την παροχή θωρακικών συμπιέσεων (Initial CPR & Pre Shock CPR), προς επιβεβαίωση ότι απαιτείται απινίδωση.
 • CPR time 1 & 2 : Δίνει τη δυνατότητα επιλογής της χρονικής διάρκειας που μεσολαβεί για την παροχή θωρακικών συμπιέσεων μετά από κάθε απινίδωση (ή εφόσον δεν χρειάζεται απινίδωση). Η προεπιλογή είναι για διάρκεια δυο (2) λεπτών όπως ορίζεται από το ισχύον πρωτόκολλο, αλλά μπορεί να αλλάξει κατ’ επιλογή του χειριστή.
 • Stacked Shocks : Απενεργοποιεί την αυτόματη ανάλυση μετά από κάθε απινίδωση και καθοδηγεί το χειριστή να παρέχει θωρακικές συμπιέσεις για χρονική διάρκεια δυο (2) λεπτών όπως ορίζεται από το ισχύον πρωτόκολλο αναζωογόνησης (Guidelines 2005).
 • Pulse / Breath Check : Επιτρέπει την επιλογή του πότε θα πρέπει ο διασώστης να ελέγχει για σφυγμό ή αναπνοή.

Επιπρόσθετα, ο LIFEPAK 1000 είναι ο μοναδικός φορητός απινιδωτής που διαθέτει το πατενταρισμένο Motion Detection System™ , το οποίο ανιχνεύει τυχόν κίνηση του ασθενούς που μπορεί να προκληθεί απο κίνηση διάσωσης, καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, κίνηση ασθενούς ή κίνηση οχήματος και άλλες παρόμοιες αιτίες. Σε περίπτωση που οι διακυμάνσεις στο σήμα διαθωρακικής σύνθετης αντίστασης υπερβαίνουν ένα μέγιστο όριο, η ανάλυση αναστέλλεται και η συσκευή συμβουλεύει τον χειριστή με φωνητική προτροπή, ηχητικό συναγερμό και μήνυμα κειμένου για να σταματήσει την κίνηση αυτή.

O αυτόματος απινιδωτής LIFEPAK® 1000 διαθέτει ευδιάκριτη φωτιζόμενη οθόνη 5,9'' υψηλής ανάλυσης. Στην οθόνη εμφανίζονται σε μορφή κειμένου (text prompts) όλα τα φωνητικά μηνύματα που παρέχονται κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής, χρονόμετρο για την παροχή θωρακικών συμπιέσεων, αριθμητικές ενδείξεις για το κάθε σοκ και άλλα μηνύματα σχετικά με τη διάσωση. Επίσης εμφανίζονται γραφικά μηνύματα καθοδήγησης του χειριστή για την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων και την παροχή θωρακικών συμπιέσεων. Επιπλέον, εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της συσκευής όπως κατάσταση μπαταρίας, λειτουργική κατάσταση συσκευής (Service) κλπ. Για τις συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Manual & ECG, στην οθόνη απεικονίζεται και το λαμβανόμενο ηλεκτροκαρδιογράφημα καθώς επίσης και αριθμητική ένδειξη του καρδιακού ρυθμού (με πεδίο μέτρησης από 20 -300 bpm).

Ο αυτόματος απινιδωτής LIFEPAK® 1000 λειτουργεί με τη χρήση μιας μη-επαναφορτιζόμενης μπαταρίας τύπου LiMNO2 12V /4.5ampH , η οποία παρέχει υψηλή αυτονομία λειτουργίας και μακρόχρονη χρήση.

Η αυτονομία της μπαταρίας είναι 440 σοκ στα 200Joules (>300 σοκ στα 360 Joules) ή δεκαοχτώ (18) ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η μπαταρία έχει πενταετή (5) διάρκεια λειτουργίας σε περίπτωση που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή και δεν χρησιμοποιηθεί. Η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας απεικονίζεται με διαβαθμιζόμενη κλίμακα στην οθόνη ετοιμότητας της συσκευής. Επιπλέον η μπαταρία διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου που επιτρέπει τον έλεγχο της χωρίς αυτή να βρίσκεται τοποθετημένη στον απινιδωτή.

Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής LIFEPAK® 1000 του οίκου Physio-Control® Η.Π.Α. διατίθεται πλήρης με θήκη μεταφοράς και προστασίας, δυο ζεύγη αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης για ασθενείς άνω των 8 ετών και μια μπαταρία LiMNO2 πενταετούς διάρκειας.

Χαρακτηριστικά

 • Αποδεδειγμένα αξιόπιστη διφασική τεχνολογία απινίδωσης ADAPTIV™ Biphasic
 • Δυνατότητα λειτουργίας σε ακραίες θερμοκρασίες απο -20°C ώς +60°C
 • Αδιάβροχη και άθραυστη κατασκευή
 • Λειτουργία CprMAX™
 • Τρεις λειτουργίες AED, Manual, Monitor
 • Ευδιάκριτη οθόνη 5.9''
 • Απεικόνιση ΗΚΓτος
 • Λήψη καρδιογραφήματος απο 3-πολικό καλώδιο
 • Λειτουργία απο μια μπαταρία με πενταετή διάρκεια ζωής
 • Πενταετή εγγύηση απο τον κορυφαίο οίκο Physiocontrol ΗΠΑ

Προτεινόμενη Χρήση

Για επαγγελματική χρήση απο προνοσοκομειακό και ιατρικό προσωπικό, σε ασθενοφόρα και ομάδες επείγουσας υποστήριξης της ζωής. Κατάλληλος για χρήση σε αεροσκάφη. Επίσης, προτείνεται και για χρήση απο μη-ιατρικό προσωπικό σε αεροδρόμια, αθλητικά σωματεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, βιομηχανίες και άλλους χώρους μαζικής συνάθροισης πληθυσμού.

Προδιαγραφές

 • Διαστάσεις : 27.7 x 23.4 x 8.7 cm
 • Βάρος : 3.2 kg πλήρης με μπαταρία και ηλεκτρόδια
 • Τροφοδοσία : Μπαταρία LiMnO2 μη επαναφορτιζόμενη
 • Αυτονομία : 5 έτη ή 440 σοκ στα 200J ή 1300 λεπτά συνεχούς λειτουργίας
 • Τεχνολογία : ADAPTIV™ Διφασικής Ενέργειας με CprMAX™
 • Ενέργεια : Μεταβλητή απο 150 έως και 360 Joules
 • Οθόνη : 5.9 ιντσών Backlit LCD με απεικόνιση καρδιογραφήματος
 • Προστασία περιβλήματος : IP55
 • Θερμοκρασία λειτουργίας : -20°C έως 60°C

Περιεχόμενα

 • Φορητός απινιδωτής LIFEPAK 1000 Manual + ECG
 • Μπαταρία LiMnO2
 • Σκληρή τσάντα μεταφοράς και προστασίας
 • Δυο (2) ζεύγη ηλεκτρόδια απινίδωσης ενηλίκων
 • Οδηγίες χρήσης

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή πέντε (5) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Physio-Control
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική