9/9

Συρραπτικό Δέρματος Weck Visistat 35W

WK528235
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
11.80
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Τα συρραπτικά δέρματος Visistat 35W της Weck Closure Systems Αμερικής είναι η άριστη λύση για την γρήγορη και αποτελεσματική συρραφή τραυμάτων σε επείγοντα περιστατικά.

Χάρη στην ευκολία και στην αποτελεσματικότητα συρραΦής του δέρματος με ακρίβεια, τα συρραπτικά δέρματος Visistat 35W της Weck Η.Π.Α. χρησιμοποιούνται ευρέως σε γενικές χειρουργικές επεμβάσεις, ορθοπεδικές, χειρουργικής θώρακος, γυναικολογικές, ουρολογικές, πλαστικές επεμβάσεις κ.α.

Το συρραπτικό δέρματος Visistat 35W διαθέτει σταθερή κεφαλή, κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει στο χρήστη απόλυτη εργονομία και ακρίβεια κατά τη χρήση του, καθώς οι αγκτήρες τοποθετούνται στην επιθυμητή θέση και επιταχύνουν τη συρραφή, χωρίς να παρατηρούνται φαινόμενα "μασήματος" του δέρματος ή του αγκτήρα. Επιπρόσθετα, στην κορυφή της κεφαλής του συρραπτικού υπάρχει τοποθετημένο ένα διαφανές παραθυράκι, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να διακρίνει εύκολα εάν υπάρχει έτοιμος αγκτήρας για την επόμενη συρραφή. Επίσης, οι αγκτήρες προωθούνται αυτόματα στη θέση συρραφής μετά απο κάθε κίνηση τοποθέτησης, μέσω του ειδικού μηχανισμού αυτόματου "οπλισμού".

Οι αγκτήρες του συρραπτικού δέρματος Visistat 35W είναι κατασκευασμένοι απο ανοξείδωτο χάλυβα ιατρικής χρήσης και άριστης ποιότητας, ιδιαίτερα αιχμηροί, έτσι ώστα να επιτυγχάνεται η τέλεια ατραυματική διείσδυση, αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργία μετεγχερειτικού τραύματος και ουλής, πολύ πιο αποτελεσματικά απο τους συνήθεις αγκτήρες. Επίσης, λόγω της αιχμηρότητας τους, οι αγκτήρες του Visistat 35W προκαλούν σημαντικά λιγότερη φθορά στους υποκείμενους ιστούς, καθώς τους διαπερνούν με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απο ότι έναν κοινό αγκτήρα.

Το συρραπτικό δέρματος Weck Visistat 35W Η.Π.Α. περιέχει 35 αγκτήρες μεγάλου μεγέθους (W-Wide) και επιτυγχάνει την τέλεια σύγκλιση και συρραφή του δέρματος, καθώς επίσης χάρη στο μεγάλο μέγεθος τους, οι αγκτήρες αφαιρούνται εύκολα και ανώδυνα για τον ασθενή, μιας και υπάρχει αρκετός "χώρος" ώστε να μην πιέζεται το φυσιολογικό μετεγχειρητικό οίδημα, όπως συμβαίνει σε αντίθεση όταν χρησιμοποιούνται αγκτήρες κανονικού (Regular) μεγέθους.

Τα συρραπτικά δέρματος Visistat 35W της Weck Closure Systems Αμερικής χρησιμοποιούνται με απόλυτη επιτυχία, για σειρά ετών απο νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο, χωρίς απώλειες αγκτήρων απο τον πρώτο έως και τον τελευταίο. Πιθανώς οικονομικότερα συρραπτικά δέρματος που παρουσιάζονται κατά καιρούς διαθέτουν ελαφρώς χαμηλότερη τιμή, αλλά οι απώλειες αγκτήρων που παρουσιάζουν είτε λόγω κακής ποιότητας, είτε εξαιτίας μπλοκαρισμάτων στους μηχανισμούς τους (jamming), οδηγούν σε τεράστια σπατάλη μιας και οι χρήστες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν πολλές φορές εώς και τέσσερα τέτοια συρραπτικά δέρματος, ενώ αντιθέτως η χρήση του Visistat 35W είναι εγγυημένη για όλους τους αγκτήρες δίχως απώλειες.

Το συρραπτικό δέρματος Visistat 35W διατίθεται σε αποστειρωμένη και αεροστεγώς σφραγισμένη συσκευασία.

Χαρακτηριστικά

  • Εξαιρετικά εύκολη συρραφή του δέρματος με απόλυτη ακρίβεια
  • Εργονομική χειρολαβή με παράθυρο ελέγχου των αγκτήρων
  • Αιχμηροί αγκτήρες άριστης ποιότητας με τέλεια διείσδυση
  • Αποτρέπουν αποτελεσματικά τη δημιουργία μετεγχειρητικού τραύματος και ουλής
  • Πλατύ μέγεθος αγκτήρων για εύκολη και ανώδυνη για τον ασθενή αφαίρεση
  • Αξιόπιστος μηχανισμός που δεν μπλοκάρει και χρησιμοποιεί όλους τους αγκτήρες έως και τον τελευταίο
  • Εγγυημένη ποιότητα απο τον κορυφαίο στο είδος Αμερικάνικο οίκο Weck Closure Systems Inc.

Προτεινόμενη Χρήση

Το συρραπτικό δέρματος Visistat 35W της Weck (Γουέκ) Αμερικής, χρησιμοποιείται για την εύκολη και εξαιρετικά αποτελεσματική συρραφή του δέρματος, σε επείγοντα περιστατικά εκτός ή εντός νοσοκομείου σε ευρύ φάσμα χειρουργικών επεμβάσεων, ορθοπεδικές, γυναικολογικές, ουρολογικές,, πλαστικές, καρδιοαγγειακές, επεμβάσεις χειρουργικής θώρακος κ.α.

Περιεχόμενα

  • Ένα (1) συρραπτικό δέρματος Visistat 35W σε αποστειρωμένη συσκευασία.

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή δυο (2) ετών

* Το προϊόν παραδίδεται με διετή τουλάχιστον διάρκεια μέχρι την αναγραφόμενη στη συσκευασία ημερομηνία λήξης.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
WECK
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική