Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Γρ. Αυξεντίου 20, Ζωγράφου, Τρίτη με Πέμπτη από τις 10:00 - 20:00!
9/9

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών για Χημικά PLUM pH Neutral 200ml

4752
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
16.70
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών pH Neutral 200ml του οίκου PLUM A/S Δανίας είναι σχεδιασμένη για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών των ματιών απο χημικά, όξινα ή αλκαλικά, τα οποία μπορεί να εισχωρήσουν στα μάτια σε στερεά, υγρή μορφή ή ως αέρια.

Η όραση μας είναι μια απο τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ώς εκ τούτου, είνα ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, ακόμη και όταν εργαζόμαστε. Εάν συμβεί ένα ατύχημα με χημικά, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση των ματιών με ένα αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Οι πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί των ματιών στην εργασία είναι εγκαύματα που προκαλούνται απο καυστικά χημικά υγρά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα όξινα και αλκαλικά χημικά μπορούν να προκαλέσουν πολύ σοβαρό τραυματισμό των ιστών. Εάν το χημικό εισχωρήσει στο κερατοειδή χιτώνα του οφθαλμού, η ζημιά που προκαλείται είναι συχνά πολύ σοβαρή. Η έκταση της ζημιάς επηρεάζεται απο τους παρακάτω παράγοντες :

 • Περιεκτικότητα του χημικού - τα ισχυρά οξέα και αλκάλια έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να προκαλέσουν εγκαύματα
 • Θερμοκρασία - η υψηλή θερμοκρασία αυξάνει τις καυστικές ιδιότητες του χημικού
 • Διάρκεια επαφής - όσο πιο πολύ αργεί η αντιμετώπιση και το χημικό εισχωρεί βαθύτερα στο μάτι, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η πιθανότητα σοβαρότατου τραυματισμού

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μπορεί να είναι αποφασιστικά. Σε περιπτώσεις τραυματισμού των οφθαλμών απο όξινα ή αλκαλικά χημικά, η προτεινόμενη αντιμετώπιση είναι να εξουδετερωθεί το χημικό άμεσα, σε ένα επίπεδο pH περίπου 7.4, το οποίο είναι το φυσιολογικό επίπεδο pH του οφθαλμικού υγρού. Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πριν το χημικό εισχωρήσει στον κερατοειδή χιτώνα. Όσο πιο ισχυρό είναι το χημικό, τόσο μεγαλύτερος είναι και ο απαιτούμενος χρόνος για την εξουδετέρωση του.

Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η ασφάλεια, σε χώρους εργασίας όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού απο όξινα ή αλκαλικά χημικά, το διάλυμα πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι :

 • Άμεσα προσβάσιμο
 • Εύκολο στη χρήση
 • Αποτελεσματικό

Το pH Neutral της PLUM Δανίας είναι ένα ρυθμιστικό διάλυμα φωσφωρικών με περιεκτικότητα 4.9%, το οποίο μπορεί γρήγορα και αποτελεσματικά να εξουδετερώσει ακόμη και πολύ ισχυρές όξινες ή αλκαλικές χημικές ουσίες. Το υγρό πλύσης οφθαλμών pH Neutral αποτελείται απο φωσφορικά άλατα, τα οποία υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα. Το φωσφορικό ρυθμιστικό μέρος του διαλύματος γίνεται αποτελεσματικό ενάντια στα οξέα, ενώ το άλλο μέρος φωσφορικού ρυθμιστικού δισόξινου, αντιδρά ενάντια στα αλκάλια.

Με την άμεση χρήση του ρυθμιστικού διαλύματος PLUM pH Neutral και για διάρκεια πλύσης του ματιού για δυο συνεχόμενα λεπτά, μπορούν να εξουδετερωθούν τα πιο ισχυρά χημικά, αποτρέποντας το σοβαρό τραυματισμό και τη μόνιμη απώλεια της όρασης, σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος απο όξινες ή αλκαλικές ουσίες. Σε αντίθεση, η πλύση με απλό νερό ή με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl, μπορεί μόνο να αραιώσει και να απλώσει το χημικό στην επιφάνεια του ματιού, χωρίς όμως να είναι αρκετή για να εξουδετερώσει την καυστική δράση του μέσα στον απαιτούμενο χρόνο, έτσι ώστε να αποτραπεί η μη αναστρέψιμη ζημιά στο μάτι.

Απλή στη χρήση και εύκολη στην εφαρμογή, η συσκευή πλύσης οφθαλμών pH Neutral 200ml της PLUM A/S Δανίας διαθέτει ειδικό στόμιο προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη του ματιού, χάρη στο οποίο ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει αποτελεσματικά το μάτι γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται βοήθεια απο τρίτους. Επίσης, το ειδικό στόμιο που χρησιμοποιείται στους πλύντες ματιών της PLUM επιτυγχάνει την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια πλύσης έως και 2 λεπτά, διασφαλίζοντας τη σταθερή ροή του διαλύματος με ήπια πίεση μέσα στο μάτι.

Το ρυθμιστικό διάλυμα πλύσης οφθαλμών PLUM pH Neutral σε φιάλη 200 ml καταλαμβάνει ελάχιστο όγκο και μπορεί να αποθηκευτεί σε κάθε φαρμακείο Α' Βοηθειών και σταθμούς πλύσης οφθαλμών, να μεταφερθεί εύκολα μέσα στις εργαλειοθήκες, ή ακόμη και να αναρτηθεί στη ζώνη του εργαζόμενου με την ειδική θήκη της PLUM, έτσι ώστε να είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμο.

Αν και κανένας δεν μπορεί να προστατευτεί απο τα ατυχήματα, όλοι όμως μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτά. Έχοντας μαζί μας μια συσκευή πλύσης οφθαλμών της PLUM, έχουμε κάνει το καλύτερο !

Χαρακτηριστικά

 • Η μοναδική συσκευή πλύσης οφθαλμών για αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών απο όξινα ή αλκαλικά χημικά
 • Επαναφέρει το pH του ματιού σε ουδέτερο επίπεδο αποτρέποντας τη πρόκληση μη αναστρέψιμης βλάβης σε ελάχιστα δευτερόλεπτα
 • Κατάλληλη για την εξουδετέρωση ισχυρών όξινων και αλκαλικών χημικών ουσιών
 • Περιέχει φωσφορικά άλατα ίδια με αυτά που υπάρχουν στον ανθρώπινο οργανισμό
 • Διαθέτει καινοτομικό στόμιο, προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη του ματιού, που επιτυγχάνει την εύκολη και αποτελεσματική πλύση χωρίς να απαιτείται βοήθεια
 • Παρέχει σταθερή ροή του διαλύματος για παρατεταμένη διάρκεια έως και 2 λεπτά, με ήπια πίεση, έτσι ώστε να γίνεται αποτελεσματική και ασφαλής πλύση του οφθαλμού
 • Ιδιαίτερα απλή στη λειτουργία, διαθέτει οδηγίες χρήσης επάνω στη φιάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα απο τον οποιονδήποτε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εκπαίδευση
 • Με μεγάλη διάρκεια αποστείρωσης τριών (3) ετών, δεν απαιτεί συχνή αντικατάσταση και καμία απολύτως συντήρηση
 • Καινοτομικό και παγκοσμίως αναγνωρισμένο προϊόν για την καταλληλότητα και την αποτελεσματικότητα του, απο τον οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών PLUM pH Neutral 200 ml περιέχει ένα ρυθμιστικό διάλυμα που μπορεί να εξουδετερώσει ακόμη και τα πιο ισχυρά όξινα ή αλκαλικά χημικά μέσα σε χρονική διάρκεια 2 λεπτών, περιορίζοντας την καυστική τους δράση και αποτρέποντας σοβαρές και μόνιμες ζημιές του ματιού που μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και τύφλωση αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά.

Η χρήση του pH Neutral είναι απαραίτητη σε κάθε χώρο εργασίας όπου χρησιμοποιούνται χημικά, σε στερεά, υγρή ή αέρια μορφή και ώς εκ τούτου υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος ατυχήματος.

Προδιαγραφές

 • Τύπος Διαλύματος : Αποστειρωμένο φωσφορικό διάλυμα 4.9%
 • Διάρκεια πλύσης : έως και δυο (2) λεπτά για τη φιάλη των 200 ml
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρια (3) έτη απο την ημερομηνία παραγωγής
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Συσκευή πλύσης οφθαλμών pH Neutral 200ml

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση του σκευάσματος απο την ημερομηνία παραγωγής
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PLUM A/S
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική