Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Γρ. Αυξεντίου 20, Ζωγράφου, Τρίτη με Πέμπτη από τις 10:00 - 20:00!
9/9

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών PLUM 0.9% NaCl 1000ml DUO Eyecup

4800
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
29.70
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών Eye Wash 1000ml DUO Eyecup της PLUM A/S Δανίας είναι ιδανική για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών των ματιών από μηχανικές επιδράσεις, πρωτίστως από ξένα σώματα όπως πριονίδια, ροκανίδια, μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, σκόνες και βρωμιές.

Απλή στη χρήση και εύκολη στην εφαρμογή, η φιάλη DUO Eyecup της PLUM διαθέτει ειδικό πατενταρισμένο στόμιο, χάρη στο οποίο ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει ταυτόχρονα και τα δυο μάτια γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια από τρίτους. Επίσης, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους πλύντες ματιών που αδειάζουν τον ορό με πίεση μέσα στο μάτι και εξαντλούνται σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, το ειδικό στόμιο που χρησιμοποιείται στις φιάλες 1000ml DUO Eyecup της PLUM επιτυγχάνει την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια πλύσης έως και 5 λεπτά, διασφαλίζοντας τη σταθερή ροή του διαλύματος με ήπια πίεση μέσα στα μάτια.

Η όραση είναι μια από τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, ακόμη και όταν εργαζόμαστε. Εάν συμβεί ένα ατύχημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση με ένα αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Παρόλες τις προφυλάξεις ασφαλείας που λαμβάνονται, πολλές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να φέρουν κινδύνους για τραυματισμούς των ματιών. Η ταχεία πρόσβαση σε πλύντες ματιών είναι, επομένως, καθοριστική σε όλους τους χώρους εργασίας που υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών. Τα ξένα σώματα μπορούν να προκαλέσουν τόσο επιφανειακούς όσο και εσωτερικούς τραυματισμούς των ματιών, όπως μώλωπες και αιμορραγία. Η σοβαρότητα του τραυματισμού εξαρτάται από τη δύναμη και το σχήμα του ξένου σώματος, καθώς επίσης και από το χρόνο που θα μεσολαβήσει για την αντιμετώπιση του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η άμεση πλύση με το κατάλληλο διάλυμα πλύσης οφθαλμών μπορεί να αποτρέψει από τα ξένα σώματα να κολλήσουν στο μάτι και να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.

Με τη λήψη κατάλληλης μέριμνας για την πιο αποτελεσματική πλύση ματιών στο χώρο εργασίας, μπορεί να γίνει μια αποφασιστική προσπάθεια για την πρόληψη σοβαρών ζημιών στο μάτι. Για βέλτιστη ασφάλεια όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών, οι συσκευές πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμες, εύκολες στην εφαρμογή και αποτελεσματικές χωρίς να προκαλούν περαιτέρω τραυματισμούς.

Για την απομάκρυνση ξένων σωμάτων από τα μάτια, η ταχεία πλύση με αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9% , με περιεκτικότητα σε άλατα ίδια με το υγρό των ματιών, είναι αποδεδειγμένα η καταλληλότερη μέθοδος. Σε αντίθεση με το κοινό νερό ή άλλα μη-αποστειρωμένα σκευάσματα, ο αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl δεν περιέχει κινδύνους από βακτήρια και μικρόβια, που μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω μόλυνση του ματιού.

Η παρατεταμένη χρονική διάρκεια πλύσης έως και 5 λεπτά, καθώς επίσης και η ήπια ροή του σκευάσματος είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τραυματισμού, μιας και η στιγμιαία πλύση δεν είναι συνήθως αρκετή για να απομακρύνει τα ξένα σώματα, ενώ η απότομη ροή μπορεί να προκαλέσει πίεση του ξένου σώματος μέσα στο μάτι και να επιδεινώσει τον τραυματισμό.

Ο αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl DUO Eyecup της PLUM Δανίας σε φιάλη των 1000ml έχει πρακτική συσκευασία και μπορεί μεταφερθεί εύκολα μέσα στα σακίδια και στις εργαλειοθήκες, έτσι ώστε να είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμος. Αν και κανένας δεν μπορεί να προστατευθεί από τα ατυχήματα, όλοι όμως μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτά. Έχοντας μαζί μας μια συσκευή πλύσης οφθαλμών της PLUM, έχουμε κάνει το καλύτερο !

Χαρακτηριστικά

 • Κορυφαία συσκευή πλύσης για το ξέπλυμα των ματιών από ξένα σώματα όπως πριονίδια, ροκανίδια, μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, σκόνες και βρωμιά
 • Περιέχει αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9% και δεν προκαλεί περαιτέρω μολύνσεις του ματιού από βακτήρια και μικρόβια
 • Διαθέτει καινοτομικό στόμιο, που επιτυγχάνει την ταυτόχρονη και αποτελεσματική πλύση και των δυο ματιών χωρίς να απαιτείται βοήθεια
 • Παρέχει σταθερή ροή του διαλύματος για παρατεταμένη διάρκεια έως και 5 λεπτά, με ήπια πίεση, έτσι ώστε να γίνεται αποτελεσματική και ασφαλής πλύση των οφθαλμών
 • Ιδιαίτερα απλή στη λειτουργία, διαθέτει οδηγίες χρήσης επάνω στη φιάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από τον οποιονδήποτε, χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση
 • Με μεγάλη διάρκεια αποστείρωσης τριών (3) ετών, δεν απαιτεί συχνή αντικατάσταση και καμία απολύτως συντήρηση
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένο προϊόν για την καταλληλότητα και την αποτελεσματικότητα του, από τον οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών PLUM Eye Wash 1000ml Duo Eyecup είναι πρακτικών διαστάσεων και μπορεί να βρίσκεται σε κάθε φαρμακείο Α' βοηθειών ή μέσα σε εργαλειοθήκες, έτσι ώστε να είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση τραυματισμού των οφθαλμών από ξένα σώματα.

Προδιαγραφές

 • Τύπος διαλύματος : Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl
 • Διάρκεια πλύσης : έως και πέντε (5) λεπτά για τη φιάλη των 1000ml DUO
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρία (3) έτη τουλάχιστον από την ημερομηνία παραγωγής
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Μία συσκευή πλύσης οφθαλμών 1000ml NaCl 0.9% DUO Eyecup

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση του σκευάσματος
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PLUM A/S
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική