9/9

Γάντια Νιτριλίου Μαύρα Εξεταστικά Microflex Midknight σε ζεύγος

MK-296-P
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
0.55
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε και κέρδισε !

Συνολική τιμή καταλόγου 1.10
Τιμή για όλα 1.00Περιγραφή

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου MidKnight® του οίκου Microflex® Αμερικής κατασκευάζονται για τους εργαζόμενους των σωμάτων ασφαλείας και είναι ισοδύναμα με την υψηλή αντοχή, την ανθεκτικότητα και την κορυφαία ποιότητα.

Η προστασία του προσωπικού απο το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σημαντική. Καθημερινά, ο εργαζόμενος στα σώματα ασφαλείας βρίσκεται αντιμέτωπος με πιθανές αιτίες μόλυνσης, που προέρχονται απο τις αυξανόμενες και άκρως επικίνδυνες μεταδιδόμενες ασθένειες όπως ο ιός HIV, η ηπατίτιδα Β και πολλές άλλες αόρατες απειλές. Οι παγκόσμιοι οργανισμοί ασφαλείας επισημαίνουν ότι κάθε επαφή με το αίμα και με σωματικά υγρά θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ώς δυνητικά επικίνδυνη. Χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος θα πρέπει να προστατεύεται συνεχώς απο τις αόρατες απειλές, με την ίδια ή μεγαλύτερη προσοχή, όπως αντίστοιχα προστατεύεται και απο τους κινδύνους που μπορεί να διακρίνει.

Οι στατιστικές μελέτες μέχρι σήμερα δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία και στα σώματα ασφαλείας είναι συνεχώς εκτεθειμένοι στον κίνδυνο λόγω της επαφής τους με ομάδες πληθυσμού υψηλού κινδύνου. Οι εμπλεκόμενοι επιστημονικοί φορείς όπως ο OSHA και το FDA προτείνουν τη χρήση γαντιών με προστασία ιατρικού βαθμού, ώστε να περιορίζονται οι πιθανότητες έκθεσης σε μολυσματικούς παράγοντες.

Για περισσότερα απο είκοσι έτη, ο οίκος Microflex® Η.Π.Α. κατασκευάζει γάντια με τα υψηλότερα επίπεδα προστασίας, σε συνδυασμό με όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας που απαιτούνται απο το προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν με ασφάλεια στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας. Αν και ένα σημαντικό ποσοστό των εργαζομένων φροντίζουν να χρησιμοποιούν μέσα ατομικής προστασίας, όλα τα γάντια δεν είναι ίδια. Ο κορυφαίος αμερικανικός οίκος Microflex® κατασκευάζει προϊόντα που πληρούν ή υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας για τα εξεταστικά ιατρικά γάντια που θέτουν οι αρμόδιοι φορείς ASTM International και FDA.

Παρόλα αυτά, πέρα απο την υψηλότερη προστασία απο μολύνσεις που παρέχουν, τα γάντια νιτριλίου σε μαύρο χρώμα MidKnight® της Microflex® είναι επίσης σχεδιασμένα για να προσφέρουν υψηλή ευελιξία και ελαστικότητα, αντοχή σε τρυπήματα, ανθεκτικότητα σε λάδια και χημικά, χωρίς όμως να περιορίζεται η άριστη ευαισθησία αφής. Αμέτρητες αναφορές απο εργαζόμενους σε αστυνομικά τμήματα, φυλακές, προσωπικό της σήμανσης και ασφάλειας, στρατιωτικούς και προσωπικό των ειδικών δυνάμεων, επισημαίνουν ότι η υπεροχή στην άνεση και την ανθεκτικότητα που προσφέρουν τα μαύρα γάντια νιτριλίου MidKnight® Black συγκριτικά με τα κοινά μπλέ γάντια, είναι ιδιαίτερα αισθητή όταν φοριούνται για μεγάλη χρονική διάρκεια.

Στην επιλογή των κατάλληλων γαντιών για την εργασία, δεν θα πρέπει να γίνεται συμβιβασμός μεταξύ της ελαχιστοποίησης των κινδύνων και της ικανότητας να κάνετε τη δουλειά σας. Επιλέγοντας τη χρήση ενός αποδεδειγμένα ποιοτικού γαντιού ιατρικής κλάσης αντί κάποιου οικονομικότερου βιομηχανικού προϊόντος, δεν διαφέρει απο την επιλογή ενός γιλέκου Kevlar αντί ενός υφασμάτενου γιλέκου - μπορεί να είναι κυριολεκτικά μια επιλογή ζωής ή θανάτου.

Τα γάντια νιτριλίου σε μαύρο χρώμα MidKnight® Black του οίκου Microflex® Η.Π.Α. είναι πιστοποιημένα απο το FDA, πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας του NFPA, και κατασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO 13485.

Χαρακτηριστικά

 • Κατασκευασμένα απο νιτρίλιο σε μαύρο χρώμα
 • Εξαιρετική αίσθηση της αφής
 • Άριστη προστασία απο ιούς κσι μεταδιδόμενες ασθένειες
 • Υψηλή αντοχή σε τρυπήματα και τάνυση
 • Ασύγκριτη ανθεκτικότητα σε χημικά και λάδια
 • Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο την Microflex® Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Απο αστυνομικούς, λιμενικούς, στρατιωτικούς και εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας. Ιδιαίτερη εφαρμογή βρίσκουν επίσης και απο εργαζόμενους στη ναυτιλία και σε βιομηχανίες χημικών και λιπαντικών, μηχανικούς αυτοκινήτων και αεροσκαφών, ενώ προτείνονται και για όσους έρχονται σε επαφή με μελάνια και βαφές, όπως σε επιχειρήσεις κατασκευής και ανακύκλωσης μελανιών, καταστήματα τατουάζ, κομμωτήρια κ.α.

Προδιαγραφές

 • Μήκος : 245 ± 5 mm
 • Πάχος μανσέτας : 0.08 mm
 • Πάχος παλάμης : 0.12 mm
 • Πάχος δαχτύλων : 0.14 mm
 • Εφελκυστική αντοχή : 27 MPa
 • Επιμήκυνση : 500 %
 • Πιστοποιήσεις : NFPA, ASTM International, FDA, ISO 13485

Περιεχόμενα

 • Ένα (1) ζευγάρι μαύρα γάντια νιτριλίου Midknight

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Microflex
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική