Επισκεφθείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Γρ. Αυξεντίου 20, Ζωγράφου, Τρίτη με Πέμπτη από τις 10:00 - 20:00!
9/9

Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα BLS / AED Prestan Βρέφους με μετρονόμο LED

PP-IM-100M-MS
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
275.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Το πρόπλασμα εκπαίδευσης βρέφους Prestan Infant είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό στην όψη, στην αίσθηση και το βάρος και διαθέτει ενσωματωμένο μετρονόμο LED.

Το εκπαιδευτικό ομοίωμα βρέφους της Prestan Η.Π.Α. είναι εξοπλισμένο με μοναδικές λειτουργίες, που το χαρακτηρίζουν ώς το πιο κατάλληλο πρόπλασμα για ρεαλιστική αλλά και αποτελεσματική εκπαίδευση.

Ο επαναστατικός ενσωματωμένος μετρονόμος LED που διαθέτει το πρόπλασμα Prestan, επιτυγχάνει τη συνεχή παρακολούθηση και αξιολόγηση του βάθους και του ρυθμού των θωρακικών συμπιέσεων.

 • Ο μετρονόμος αποτελείται απο τέσσερα LED που βρίσκονται τοποθετημένα στην περιοχή της πάνας. Όταν ο εκπαιδευόμενος ξεκινάει τις θωρακικές συμπιέσεις, η ένδειξη του μετρονόμου γίνεται κόκκινη εφόσον ο ρυθμός των συμπιέσεων είναι μεταξύ 0-60 συμπιέσεις ανά λεπτό. Καθώς ο μαθητής αυξάνει το ρυθμό, η ένδειξη αλλάζει σε κίτρινη όταν ο ρυθμός πλησιάζει τις 80 συμπιέσεις ανά λεπτό. Από τις 80 έως τις 99 συμπιέσεις ανά λεπτό ενεργοποιείται η πρώτη πράσινη ένδειξη ενώ μόλις ο ρυθμός φτάσει τις 100 συμπιέσεις ανά λεπτό τότε ενεργοποιούνται και οι δύο πράσινες ενδείξεις. Τέλος, σε περίπτωση που ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος και ξεπερνά τις 120 συμπιέσεις το λεπτό αναβοσβήνει η κίτρινη ένδειξη ώστε ο εκπαιδευόμενος να μειώσει το ρυθμό.
 • Σε περίπτωση που το βάθος των συμπιέσεων δεν είναι το σωστό, όλες οι ενδείξεις απενεργοποιούνται και ξεκινάει να αναβοσβήνει το κόκκινο LED.

Χάρη στο μετρονόμο, ο μαθητής μπορεί άμεσα να προσαρμόζεται στις απαιτούμενες παραμέτρους για αποτελεσματικές θωρακικές συμπιέσεις αλλά και ο εκπαιδευτής μπορεί να παρακολουθεί εύκολα και ταυτόχρονα την απόδοση μεγάλου αριθμού εκπαιδευόμενων.

Επιπρόσθετα, ο σχεδιασμός του θώρακα στο πρόπλασμα νεογνού Prestan είναι τέτοιος, ώστε να προσομοιώνει ρεαλιστικά την απαιτούμενη δύναμη για την παροχή αποτελεσματικών συμπιέσεων, όπως θα ήταν σε πραγματικές συνθήκες, και η ανύψωση του θώρακα κατά τις εμφυσήσεις γίνεται με ρεαλιστικό τρόπο.

Ο μοναδικός, πατενταρισμένος, σχεδιασμός του προσώπου και της γνάθου, δίνει τη δυνατότητα στο πρόπλασμα εκπαίδευσης Prestan να προσομειώνει ρεαλιστικά την έκταση κεφαλής όταν για την υποστήριξη του ασθενή απαιτείται CPR. Το εκπαιδευτικό πρόπλασμα Prestan διαθέτει ειδικό σύστημα που το επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για εκπαίδευση στις εμφυσήσεις με προστατευτικό μαντηλάκι αλλά και με μάσκα CPR πολλαπλών χρήσεων.

Το υλικό κατασκευής του Prestan Infant Manikin είναι ειδικά μελετημένο ώστε να μην φθείρεται και να μην λεκιάζει απο τη συνεχή χρήση και την εφαρμογή αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων απινίδωσης. Επίσης, τα ανταλλακτικά πνευμόνια μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντικατασταθούν με απλό τρόπο αφαιρώντας το θώρακα του προπλάσματος.

Χαρακτηριστικά

 • Ρεαλιστική προσομοίωση βρέφους στην όψη και στην αίσθηση
 • Επαναστατικός μετρονόμος LED για την άμεση αξιολόγηση των θωρακικών συμπιέσεων
 • Ρεαλιστική ανύψωση του στήθους και του θώρακα με τις εμφυσήσεις
 • Ρεαλιστική αντίσταση του θώρακα στις συμπιέσεις
 • Καινοτομικός σχεδιασμός κεφαλής για την ρεαλιστική επίδειξη της έκτασης κεφαλής
 • Εύκολη αντικατάσταση των ανταλλακτικών πνευμόνων

Προτεινόμενη Χρήση

Για τη ρεαλιστική εκπαίδευση και την άμεση αξιολόγηση των μαθητών στις θωρακικές συμπιέσεις και όλες τις απαιτούμενες τεχνικές δεξιότητες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης βρέφους με ή χωρίς τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Περιεχόμενα

 • Πρόπλασμα βρέφους Prestan με μετρονόμο LED
 • Μαλακή τσάντα μεταφοράς
 • Ανταλλακτικούς αεραγωγούς
 • Οδηγίες χρήσης

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Prestan LLC
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική