Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Ανθρώπινο Ομοίωμα Θαλάσσιας Διάσωσης Ruth Lee MK2

RLWMO
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
Κατόπιν Παραγγελίας
980.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε τα και κέρδισε !

Συνολική τιμή καταλόγου 1,972.00
Τιμή για όλα 1,753.00Περιγραφή

Τα ανδρίκελα διάσωσης του οίκου Ruth Lee Αγγλίας είναι ιδανικά για χρήση σε εκπαιδευτικά σενάρια όπου η συμμετοχή εθελοντή ανθρώπου ώς θύμα είναι επικίνδυνη ή άβολη.

Το ανθρώπινο ομοίωμα θαλάσσιας διάσωσης MK2 αρχικά σχεδιάστηκε σε συνεργασία με επαγγελματίες διασώστες συμπεριλαμβανομένων του Βρετανικού Ναυτικού και του Βασιλικού Ινστιντούτου Θαλλάσιας Διάσωσης. Είναι μοναδικό στη ρεαλιστική προσομείωση διάσωσης αναίσθητου θύματος απο το νερό και παρέχει προκλητικό βάρος για την ανάσυρση , ενώ μόλις στεγνώσει γίνεται αρκετά ελαφρύ για να ελίσσεται με το σενάριο.

Σήμερα, το ανδρίκελο διάσωσης Ruth Lee MK2 Water Rescue Manikin χρησιμοποιείται για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες απο το ΝΑΤΟ, το Αμερικάνικο, Αυστραλιανό, Βρετανικό και πολλές άλλες ναυτικές δυνάμεις Ευρωπαϊκών κρατών, καθώς επίσης απο τις περισσότερες ομάδες διάσωσης υγρού στοιχείου και ναυαγοσωστικές ακαδημίες ανά τον κόσμο.

Αν και η κατασκευή του ανδρίκελου διάσωσης υγρού στοιχείου είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα ανδρίκελα του οίκου, η βασική του διαφορά είναι πως χρησιμοποιεί ανθεκτικό διάτρητο νάυλον για την επικάλυψη του σκελετού του σώματος. Χάρη στο υλικό κατασκευής αυτό, το ανδρίκελο είναι εύκολα διαχειρίσιμο και ζυγίζει μόλις 40 κιλά όταν είναι στεγνό, αλλά όταν μπαίνει στο νερό το πλέγμα νάυλον επιτρέπει τη διείσδυση του νερού γρήγορα μέσα στο σώμα και επιτυγχάνει ώς αποτέλεσμα να αυξάνεται το βάρος του ανθρώπινου ομοιώματος στα 80 κιλά, αναπαράγοντας έτσι το βάρος και τις κινήσεις ενός πραγματικού ατυχήματος στο νερό.

Κατά την ανάσυρση του ομοιώματος ανθρώπινου θύματος απο το νερό, το πλέγμα νάυλον επιτρέπει τη γρήγορη απομάκρυνση του νερού, παρουσιάζοντας έτσι μια ρεαλιστική ανάκαμψη του βάρους σε διαχειρίσιμο. Επίσης το πλέγμα νάυλον επιτρέπει τον καλύτερο αερισμό του ανδρίκελου όταν είναι κρεμασμένο για να στεγνώσει.

Το ομοίωμα διάσωσης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καταπονήσεις και οι προστατευτικές φόρμες είναι κατασκευασμένες απο σκληρό PU υψηλής αντοχής με επικάλυψη πολυεστέρα 320gr, με ιμάντες πολυπροπυλενίου με διπλές ραφές στις αναγνωρισμένες περιοχές υψηλού στρες. Επιπρόσθετα, στις τσέπες της στολής στην περιοχή του στήθους και της κνήμης, το ανδρίκελο διαθέτει στρώματα αφρού πλευστότητας. Μετακινώντας τα στρώματα αφρού απο τις τσέπες, είναι δυνατή η αλλαγή της στάσης του ανδρίκελου μέσα στο νερό, απο σχεδόν κατακόρυφα προς οριζόντια.

Ακόμη, το ανδρίκελο διάσωσης υγρού στοιχείου, διαθέτει "καρπό" που επιτρέπει στο διασώστη να πιάσει το θύμα απο τον καρπό, όπως θα συνέβαινε σε ένα πραγματικό ατύχημα μέσα στο νερό. Μοναδικό χαρακτηριστικό του ομοιώματος MK2 είναι οι ισχυρές λωρίδες που χρησιμοποιούνται κατά μήκος του σώματος απο το ύψος των ώμων μέχρι και τις αρθρώσεις του γόνατος, χάρη στις οποίες επιτυγχάνεται η ευελιξία προς τα εμπρός, μέσα και έξω απο το νερό, αλλά δεν επιτρέπουν το ανδρίκελο να λυγίζει προς τα πίσω, όταν το θύμα ανυψώνεται απο το μέτωπο.

Το ομοίωμα θαλάσσια διάσωσης ενήλικου θύματος MK2 (Man Overboard) ζυγίζει 40 κιλά και συνοδεύεται απο μπότες καοτσούκ που βοηθούν στην προστασία των ποδιών όταν το ανδρίκελο σέρνεται κατά μήκος επάνω στην άμμο ή τα βράχια.

Χαρακτηριστικά

 • Σχεδιασμένο ειδικά για εκπαιδεύσεις διάσωσης θύματος σε υγρό στοιχείο
 • Κατασκευή απο πλέγμα νάυλον που επιτρέπει την μεταβολή του βάρους μέσα και έξω απο το νερό
 • Ειδικές πλαστικές ταινίες κατά μήκος του σώματος που δεν επιτρέπουν την κάμψη του θύματος προς τα πίσω
 • Ειδικά σχεδιασμένος "καρπός" για εκπαιδεύσεις τεχνικής λαβών μέσα στο νερό
 • Επιφάνειες αφρού πλευστότητας που επιτρέπουν την επιλογή μεταβολής της στάσης του ομοιώματος σε οριζόντια ή κάθετη
 • Ανθεκτική κατασκευή του ομοιώματος για αντοχή σε συνεχείς καταπονήσεις
 • Μπότες απο καοτσούκ για επιπρόσθετη προστασία των ποδιών κατά το σύρσιμο σε βράχια ή άμμο
 • Εγγυημένη ποιότητα και καινοτομία κατασκευής απο την Ruth Lee Αγγλίας
 • Αναγνωρισμένο απο τους περισσότερους κρατικούς φορείς και ναυαγοσωστικές ακαδημίες ανά τον κόσμο

Προτεινόμενη Χρήση

Για τη ρεαλιστική εκπαίδευση τεχνικών διάσωσης θύματος στη θάλασσα ή σε ποτάμια και λίμνες.

Προδιαγραφές

 • Ύψος : 1.83 m
 • Βάρος : 40 Kg στεγνό, 80 Kg μέσα στο νερό
 • NSN : 0472-99-7837372 (Nato Stock Number)

Περιεχόμενα

 • Ομοίωμα θαλάσσιας διάσωσης ενήλικα MK2 (Man Overboard)

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Ruth Lee®
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική