9/9

Η Caro και ο Alex Περπατούν τον Κόσμο με HAIX®

01/07/2018
Admin Admin

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου επισκεφθήκαμε την Πρέβεζα για να γνωρίσουμε από κοντά την Caro και τον Alex, ένα ζευγάρι νέων οι οποίοι πήραν μια μεγάλη απόφαση και ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2017 από τη Στουτγκάρδη με σκοπό να γυρίσουν τον κόσμο με τα πόδια και τη συντροφιά των δύο πανέμορφων σκύλων τους, της Shira και του Akito.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπούν τη φύση και την πεζοπορία και ήθελαν να ανακαλύψουν τα όμορφα τοπία που κάθε χώρα έχει να προσφέρει με τον πιο φυσικό τρόπο που θα μπορούσαν, χωρίς την πίεση και το άγχος που καθημερινά αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Μέχρι στιγμής έχουν περάσει από την Αυστρία και την Ιταλία και βρίσκονται στη χώρα μας με σκοπό να τη διασχίσουν και να τη γνωρίσουν όσο καλύτερα μπορούν.

Φυσικά για ένα τόσο απαιτητικό εγχείρημα εμπιστεύονται μόνο τα παπούτσια της HAIX®. Ξεκίνησαν το ταξίδι τους με τα αξιόπιστα και σκληροτράχηλα Scout τα οποία, όπως ήταν επόμενο, φάνηκαν αντάξια της δοκιμασίας. Μετά όμως από 3 μήνες σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες καθημερινής χρήσης σε χιονισμένα μέρη (τον έναν μάλιστα από αυτούς εργαζόντουσαν σε μία φάρμα στην Αυστρία!) τα παπούτσια άρχισαν να αποκτούν μία..χαρακτηριστική μυρωδιά..!

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια!

Φτάσαμε λοιπόν στο Κανάλι, λίγο έξω από την Πρέβεζα όπου και βρήκαμε την Caro, τον Alex, τη Shira και τον Akito να μας περιμένουν. Δεν περίμεναν όμως και την έκπληξη που τους είχαμε ετοιμάσει. Μαζί μας είχαμε όλα τα απαραίτητα για να στηθεί ένα μπάρμπεκιου στη φύση, κάτι που ελπίζαμε πως θα απολαύσουν μετά από τόσες μέρες περπάτημα. Ο βροχερός καιρός ευτυχώς μας έκανε τη χάρη και μας άφησε να χαρούμε τις επόμενες ώρες και εκεί, γύρω από τη φωτιά και το αυτοσχέδιο τραπεζάκι μας, γνωρίσαμε καλύτερα τους δύο αυτούς τολμηρούς ανθρώπους. Μάθαμε περισσότερα για το κίνητρό τους, για το πως είναι πλέον η καθημερινότητά τους αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σ’αυτό το ταξίδι.

Μετά όμως από 2 ώρες με γέλιο, ειλικρινείς συζητήσεις και παιχνίδι με τη Shira και τον Akito έφτασε η ώρα να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Όχι όμως πριν εκπληρώσουμε και την υπόσχεσή μας. Η HAIX® σε συνεργασία με τη NEOMED παρέδωσαν στην Caro και τον Alex τα νέα τους παπούτσια, Black Eagle Athletic 2.1 GTX High και Athletic 2.0 V GTX Mid Coyote, για να μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ακόμα μεγαλύτερη άνεση και φυσικά χωρίς..μυρωδιές! Οι εκφράσεις των προσώπων άλλωστε μιλούν από μόνες τους!

Ευχόμαστε στην Caro, τον Alex, τη Shira και τον Akito να έχει καλή συνέχεια το μεγάλο τους ταξίδι και να είναι γεμάτο με μοναδικές εμπειρίες!

Για να μάθετε περισσότερα για τη διαδρομή τους μπορειτε να επισκεφθείτε το https://findpenguins.com/3nikput2zawsv

Επίσης, ευχαριστούμε τη HAIX® που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους και την γενναία τους προσπάθεια.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική