9/9

Επίδεσμος Αιμοστατικός Στρατιωτικός CVN 8 Abdominal Bandage

CVN8
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
20.60
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Ο αιμοστατικός επίδεσμος κοιλίας 8” της CVN Medical Solutions είναι ένας επίδεσμος υψηλής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για να σταματά τις κοιλιακές αιμορραγίες, μεγαλύτερα τραύματα, ακρωτηριασμούς και εγκαύματα από φωτιά.

Το μη προσκολλημένο επίθεμα τραύματος και το μη προσκολλημένο πλαστικό περιτύλιγμα επιτρέπουν την αφαίρεση του επιδέσμου χωρίς να ξανανοίξει το τραύμα.

Ο πιεστικός αιμοστατικός επίδεσμος CVN 8 Abdominal Bandage αποτελείται απο ένα επίθεμα εξαιρετικής απορροφητικότητας με διαστάσεις 50 cm x 50 cm, το οποίο δεν κολλάει στην πληγή. Μη κολλώδες πλαστικό περιτύλιγμα με διαστάσεις 60cm x 60cm. Ο επίδεσμος έχει την απαιτούμενη ελαστικότητα για να ασκείται επαρκής πίεση στην πληγή. Οι διαστάσεις του επιδέσμου είναι 20 cm x 4.8 m

Ο αιμορραγικός στρατιωτικός επίδεσμος CVN 8 Abdominal Bandage διαθέτει μεγάλης διάρκειας αποστείρωση. Διατίθεται σε συσκευασία πρακτικών διαστάσεων (22 x 10 x 4 cm) έτσι ώστε να καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μέσα στα ατομικά φαρμακεία.

Ο επίδεσμος τραύματος CVN 8 Abdominal Bandage είναι εγκεκριμένος για στρατιωτική χρήση απο το ΝΑΤΟ με αριθμό πιστοποίησης 6510-58-001-5940Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
CVN Medical Solutions
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική