Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Αιμοστατικό Επίθεμα Woundclot Trauma Gauze 8 x 20 cm Core Scientific Creations

102082101
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
21.90
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για τραύματα μεγάλης επιφάνειας
Περιγραφή

Το αιμοστατικό επίθεμα Woundclot Trauma Gauze της Core Scientific Creations Ισραήλ είναι κατασκευασμένο ώστε να σταματά την αιμορραγία σε περιπτώσεις όπου απλές γάζες και επιθέματα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Το αποστειρωμένο επίθεμα αιμορραγίας Woundclot είναι βιο-απορροφήσιμο και διαλυτό στο νερό και είναι κατασκευασμένο από μη οξειδωμένη κυταρρίνη η οποία μπορεί να παραχθεί σε διάφορες μορφές, κατάλληλες για τον έλεγχο αιμορραγίας σε διαφορετικούς τύπους τραυμάτων.

Με τη εφαρμογή του και την επαφή με το αίμα, η δομή του αιμοστατικού επιθέματος επειγόντων Woundclot Trauma Gauze αλλάζει και σχηματίζει μία πηκτή μεμβράνη η οποία προσκολλάται στην πληγή δημιουργώντας ένα φράγμα για την άμεση μείωση της ροής του αίματος. Έπειτα, αιμοπετάλια από το τραύμα, μέσω διαμοριακών δυνάμεων, συνδέονται με τη γάζα και η πηκτή μεμβράνη γίνεται ευσταθής και μπορεί να αντέξει έντονη αρτηριακή και φλεβική αιμορραγία για ώρες.

Επιπλέον βοηθά στην ενεργοποίηση αιμοπηκτικών παραγόντων στο αίμα και βοηθά με αυτό τον τρόπο να δημιουργηθεί ένας φυσικός θρόμβος στην πληγή. Όταν σταματήσει η αιμορραγία τα υπολείματα της μεμβράνης μπορούν να απομακρυνθούν με νερό από την πληγή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να αιμορραγήσει και πάλι.

Το διαλυτό αιμοστατικό επίθεμα του οίκου Core Scientific Creations δεν ερεθίζει το δέρμα, είναι πολύ εύκολο στη χρήση, εξαιρετικά απορροφητικό αφού μπορεί να απορροφήσει έως και 2500% του βάρους του, κατάλληλο για χρήση σε σημεία και περιοχές του σώματος που είναι αδύνατη η άσκηση πίεσης για να σταματήσει η αιμορραγία και ιδανικό για διασώστες στις Πρώτες Βοήθειες και τα σώματα ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι βιο-απορροφήσιμο και διαλυτό στο νερό
 • Είναι κατασκευασμένο από μη οξειδωμένη κυτταρίνη
 • Δημιουργεί μία πηκτή μεμβράνη που μειώνει τη ροή του αίματος
 • Η μεμβράνη γίνεται ευσταθής και μπορεί να αντέξει έντονη αιμορραγία για ώρες
 • Βοηθά στην ενεργοποίηση αιμοπηκτικών παραγόντων του αίματος
 • Δημιουργεί έναν φυσικό θρόμβο ο οποίος σταματά την αιμορραγία
 • Τα υπολείματα της μεμβράνης απομακρύνονται εύκολα με νερό
 • Δεν ερεθίζει το δέρμα και είναι εύκολο στη χρήση του
 • Εξαιρετικά απορροφητικό, έως και 2500% του βάρους του
 • Ιδανικό για σημεία και περιοχές του σώματος που είναι αδύνατη η άσκηση πίεσης στην πληγή

Προτεινόμενη Χρήση

Το αιμοστατικό επίθεμα Woundclot Trauma Gauze του οίκου Core Scientific Creations Ισραήλ είναι κατάλληλo για τον έλεγχο έντονης αιμορραγίας σε πληγές, τραύματα και βαθιά κοψίματα και είναι ιδανικό για διασώστες στις Πρώτες Βοήθειες και τα σώματα ασφαλείας.

Περιεχόμενα

 • Ένα αιμοστατικό επίθεμα διαλυτό 8 x 20 cm Woundclot Trauma Gauze σε ατομική αποστειρωμένη συσκευασία
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
WOUNDCLOT™
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική