Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Σκοπευτικά ωτοβύσματα της MCL TIPPS

MCL TIPPS συσκευασία
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 MCL TIPPS συσκευασία Σκοπευτικά ωτοβύσματα της MCL TIPPS Σκοπευτικά ωτοβύσματα της MCL TIPPS
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
21.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής της MCL TIPPS είναι οι επίσημες ωτοασπίδες του Βρετανικού στρατού. Είναι κατάλληλες για επιχειρησιακή χρήση, για το σκοπευτήριο και για την εκπαίδευση σε πεδία βολής. Έρχονται σε πρακτική θήκη η οποία είναι ανθεκτική ακόμη και για μεταφορά στο νερό.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε και κέρδισε !

Άριστη προστασία του σκοπευτή απο δυο προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε εκπΛηκτική τιμή.

Συνολική τιμή καταλόγου 41.80
Τιμή για όλα 37.00Περιγραφή

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής της MCL TIPPS (Tactical In-Ear Protection Plugs) είναι τα ωτοβύσματα που χρησιμοποιεί επίσημα ο Βρετανικός Στρατός.

Τα σκοπευτικά ωτοβύσματα TIPPS είναι προϊόν της νέας γενιάς παθητικής προστασίας της ακοής που έχει αναπτύξει η DEC Ολλανδίας και μειώνουν την ηχητική πίεση που παράγεται από πυροβολισμούς και εκρήξεις ενώ παράλληλα επιτρέπουν στον χρήστη να αντιλαμβάνεται περιβαλλοντικούς ήχους και να επικοινωνεί με τους συνεργάτες του.

Με ειδικά ανεπτυγμένο φίλτρο για στρατιωτική χρήση το φίλτρο είναι πιστοποιημένο από τα πρότυπα ANSI S12.42-2010 και ΕΝ 352 για θόρυβο έως και 166 dB όπου παρέχει εξασθένηση 33.1 dB, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη προστασία από τα υψηλότερα επίπεδα ηχητικών παλμών. Οι σκοπευτικές ωτοασπίδες TIPPS είναι επίσης πιστοποιημένες και με NSN (NATO Stock Number).

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής TIPPS έρχονται σε πρακτική θήκη η οποία είναι ανθεκτική ακόμη και για μεταφορά στο νερό. Ανοίγει εύκολα με ταυτόχρονο πάτημα στα πλάγια της θήκης. Έτσι, μπορείτε να τις έχετε πάντα μαζί σας, στο σκοπευτήριο, σε επιχειρήσεις και στο κυνήγι.

Διακόπτης επιλογής τρόπου λειτουργίας

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο λειτουργίας των ωτοασπίδων χωρίς να τις αφαιρέσει από το αυτί του. Στο ακουστικό φίλτρο υπάρχει ένας διακόπτης ο οποίος μπορεί να είναι είτε κλειστός για χρήση σε περιβάλλοντα με σταθερό θόρυβο είτε ανοιχτός για χρήση σε περιβάλλοντα με μεταβαλλόμενο θόρυβο.

Όταν το φίλτρο είναι ανοιχτό έχουν SNR 15 dB ενώ όταν το φίλτρο είναι κλειστό έχουν SNR 25 dB.

Μεταβαλλόμενη εξασθένιση θορύβου

Η εξασθένιση του θορύβου εξαρτάται από τους περιβαλλοντικούς θορύβους. Οι σκοπευτικές ωτοασπίδες TIPPS δηλαδή, διατηρούν τα επίπεδα ήχου που εισέρχεται στο αυτί σε ασφαλή επίπεδα. Οι ωτοασπίδες σκοποβολής TIPPS διατηρούν την προστατευτική τους ιδιότητα χωρίς να μειώνουν τον σωστό αερισμό του αυτιού. Επιτρέποντας τον σωστό αερισμό του αυτιού, μειώνεται ο ερεθισμός του ακουστικού πόρου. Ο χρήστης διατηρεί την ηχητική κατεύθυνση και την αίσθηση του χώρου κάτι το οποίο είναι κρίσιμο σε καταστάσεις κυνηγιού και μάχης.

Προτεινόμενη χρήση

Οι ωτοασπίδες σκοποβολής της MCL TIPPS (Tactical In-Ear Protection Plugs) είναι κατάλληλες για επιχειρησιακή χρήση, για κυνήγι και για το σκοπευτήριο.

Περιεχόμενα

 • Δύο ακουστικά φίλτρα απόσβεσης στιγμιαίων θορύβων - δυνατών απότομων κρότων
 • Καλώδιο λαιμού (Neck-Cord)
 • Θήκη προστασίας - μεταφοράς


Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dynamic Ear Company

ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Επίπεδα Μείωσης Θορύβου:
 • SNR με ανοιχτό φίλτρο - 15 dB
 • SNR με κλειστό φίλτρο - 25 dB
 • Η (2000Hz - 8000 Hz) - 27 dB
 • M (1000 Hz - 2000 Hz) - 22 dB
 • L (63Hz - 1000Hz) - 20 dB
Μείωση Θορύβου:
Μεταβλητή
Πιστοποιήσεις :
 • ANSI
 • NSN
 • ΕΝ 352
Προτεινόμενες Χρήσεις:
 • Σκοποβολή
 • Κυνήγι
 • Επιχειρησιακές ανάγκες
 • Στο πεδίο βολής
Υλικό Κατασκευής:
TPE
Κριτικές

αξίζουν...
Γράψτε μια κριτική