Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                     Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    Βρείτε μας στο νέο μας κατάστημα στην Αθήνα, Γρηγορίου Αυξεντίου 20 περιοχή Ζωγράφου, από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και από τις 10.00 έως τις 18.00                                    
9/9

Γάντια Αστυνομίας-Στρατού KinetiXx X-THOR

7100-300
Γάντια Επιχειρησιακά KinetiXx X-THOR του οίκου W+R Pro Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Γάντια Επιχειρησιακά KinetiXx X-THOR του οίκου W+R Pro Γερμανίας Γάντια Αστυνομίας - Στρατού KinetiXx X-THOR του οίκου W+R Pro Γερμανίας Γάντια Μάχης KinetiXx X-THOR του οίκου W+R Pro Γερμανίας
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
98.90
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 3 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


Δωρεάν αλλαγή μεγέθους


+

Τα γάντια μάχης KinetiXx X-THOR έχουν σχεδιαστεί για τις στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις και τις μονάδες ειδικών αστυνομικών επιχειρήσεων.

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε και κέρδισε !

Η μπαλακλάβα Spartan προσφέρει προστασία κοπής απο μαχαίρι και αιχμηρά αντικείμενα

Συνολική τιμή καταλόγου 158.80
Τιμή για όλα 142.90



Περιγραφή

Τα γάντια αστυνομίας - στρατού X-THOR ανήκουν στη σειρά KinetiXx του Γερμανικού οίκου W+R Pro και χαρακτηρίζονται απο την πυρίμαχη ανθεκτικότα και τα υψηλά επίπεδα προστασίας απο κοπή και διάτρηση που προσφέρουν. Επιπρόσθετα, είναι συμβατά για χρήση με οθόνες αφής σε κινητά και τάμπλετ.

Τα επιχειρησιακά γάντια KInetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι πιστοποιημένα στα Ευρωπαϊκά πρότυπα EN 388 και EN 407. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό ο οποίος προσφέρει άριστη εφαρμογή στο χέρι και μεγάλη ευχέρεια κινήσεων. Η παλάμη τους είναι κατασκευασμένη από ψηφιακό δέρμα και προσφέρει σταθερή λαβή κα εξαιρετική αίσθηση της αφής, καθώς και υψηλά επίπεδα προστασίας από κοπή και διάτρηση.

Τα γάντια μάχης KinetiXx X-THOR διαθέτουν ένα ανατομικά προσχηματισμένο προστατευτικό αρθρώσεων με λειτουργία μνήμης, το οποίο απορροφά τους κραδασμούς και προσφέρει υψηλά επίπεδα προστασίας από βίαιες κρούσεις και εκδορές κατά τη διάρκεια της εμπλοκής. Επίσης, στην πρώτη φάλαγγα κάθε δαχτύλου , διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένους αεραγωγούς, που προσφέρουν συνεχή αερισμό του χεριού αλλά και επιπρόσθετη προστασία απο χτυπήματα.

Το επάνω μέρος των γαντιών KinetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένο από αραμιδικό διαπνέον ύφασμα και διαθέτει ενίσχυση ανθεκτικού πυράντοχου δέρματος γύρω από το ειδικό προστατευτικό, τις αρθρώσεις και τις άκρες των δαχτύλων αλλά και στο ευαίσθητο σημείο ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η δερμάτινη μανσέτα τους διαθέτει δέσιμο με ποιοτικό Velcro για άριστη εφαρμογή.

Τα γάντια επιχειρησιακής χρήσης KinetiXx X-THOR είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το δέρμα και πλένονται στο χέρι.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος για εσάς μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:



Χρησιμοποιήστε μία μεζούρα, την οποία τοποθετήστε χαλαρά γύρω από την παλάμη σας, χωρίς τον αντίχειρα. Εάν δεν έχετε μεζούρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κλωστή, την οποία τυλίξτε την πρώτα στην παλάμη σας, όπως προηγουμένως και έπειτα, μετρήστε την κλωστή με την βοήθεια ενός χάρακα για παράδειγμα. Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε ακριβώς τον τρόπο μέτρησης του χεριού σας.

Προτεινόμενη χρήση

Τα στρατιωτικά γάντια μάχης KinetiXx X-THOR έχουν σχεδιαστεί για τις στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις, και τις μονάδες ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας.


Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
KINETIXX
Δωρεάν αλλαγή μεγέθους:
 • Ναι

ΓΑΝΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πιστοποιήσεις:
 • EN 388 - Προστασία απο Μηχανικούς Κινδύνους
 • EN 407 - Προστασία απο Θερμικούς Κινδύνους
Προστατευτικές Ιδιότητες:
 • Προστασία κοπής απο λεπίδα
 • Προστασία απο διάτρηση - αιχμηρά
 • Προστασία απο κρούσεις - κραδασμούς
 • Προστασία υψηλής τριβής
 • Προστασία απο λάδια - πετρελαιοειδή
 • Προστασία απο φωτιά
Χαρακτηριστικά:
 • Touchscreen - Συμβατά με οθόνες αφής
 • Υψηλή επιδεξιότητα κινήσεων των δαχτύλων
 • Σταθερό πιάσιμο εργαλείων - εξοπλισμού
 • Άριστος αερισμός του χεριού
Προτεινόμενες Χρήσεις:
 • Αστυνομικές Επιχειρήσεις
 • Στρατιωτικές Επιχειρήσεις
Επιδόσεις Αντοχής στην Τριβή (EN 388):
 • 3 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στην Κοπή (EN 388):
 • 4 - με μέγιστο το 5
Επιδόσεις Αντοχής στον Εφελκυσμό (EN 388):
 • 3 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Αντοχής στη Διάτρηση (EN 388):
 • 3 - με μέγιστο το 4
Επιδόσεις Προστασίας Κοπής ISO CUT (EN 13997):
 • D - με μέγιστο το F
Επιδόσεις Αντοχής στη Φωτιά (EN 407):
 • 4 - με μέγιστο το 4
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική