9/9

Θερμική Κάμερα Στρατού - Αστυνομίας SEEK Τhermal Reveal Shield PRO

RQ-LAHX
Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής Θερμική Κάμερα Αστυνομίας - Στρατού Reveal Shield Pro της SEEK Thermal Αμερικής
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
7+ ημέρες
1,150.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η θερμική κάμερα Reveal Shield PRO της SEEK Thermal Αμερικής είναι η πιο εξελιγμένη φορητή κάμερα θερμικής απεικόνισης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση απο τους επαγγελματίες επιβολής του νόμου, το στρατό και την αστυνομία.

Η θερμοκάμερα Reveal Shield Pro ανιχνεύει το θερμικό ίχνος ανθρώπων και αντικειμένων αποτελεσματικά σε απόσταση έως και 758 μέτρα, είναι ιδανική για χρήση απο κινητά περίπολα για την επιτήρηση και διασφάλιση των εδαφών και των συνόρων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον γρήγορο έλεγχο και εκκαθάριση κλειστών και ανοιχτών χώρων, να βοηθήσει αποτελεσματικά στην ανίχνευση κρυμμένων αποδεικτικών στοιχείων, ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί για τη διακριτική παρακολούθηση υπόπτων στο σκοτάδι χωρίς τη χρήση φακού.

Σε αντίθεση με τις συσκευές νυχτερινής όρασης που λειτουργούν ενισχύοντας τον φωτισμό του περιβάλλοντος, οι κάμερες θερμικής απεικόνισης ανιχνεύουν σε μεγάλες αποστάσεις την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπουν τα σώματα και τα αντικείμενα και δημιουργούν μια πεντακάθαρη εικόνο, λειτουργούν εξίσου αποτελεσματικά στο απόλυτο σκοτάδι ή και στο φώς κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσδίδοντας μεγάλο πλεονέκτημα έναντι της τεχνολογίας νυχτερινής όρασης, μιας και το θερμικό ίχνος δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η θερμοκάμερα Reveal Shield Pro είναι εξοπλισμένη με ένα θερμικό αισθητήρα υψηλής ανάλυσης 320x240 (76.800 pixels) που παρέχει στο χρήστη τη μέγιστη σαφήνεια και ευαισθησία. Διαθέτει εύρος οπτικού πεδίου 24˚, εμβέλεια έως και 758m, ταχύτατο ρυθμό καρέ >15Hz για καθαρή απεικόνιση κινούμενων στόχων, ενώ προσφέρει και λειτουργία ψηφιακού ζουμ x4 . Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.4” με προστασία Corning® Gorilla® Glass και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών οι οποίες αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη 4Gb.

Με εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή, η θερμική κάμερα Reveal ShieldPRO μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες από -20˚ έως 50˚C, αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρα και είναι πιστοποιημένη IP67, προσφέρει δηλαδή απόλυτη προστασία από σκόνες και μικροσωματίδια αλλά και αδιάβροχη προστασία αφού αντέχει σε βύθιση βάθους ενός μέτρου έως και τριάντα (30) λεπτά.

Στο μπροστά μέρος η επιχειρησιακή θερμική κάμερα Reveal ShieldPRO διαθέτει έναν πανίσχυρο φακό LED έντασης 300 Lumen με δυνατότητα λειτουργίας Strobe Light. Είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση της, τα πλήκτρα ενεργοποίησης και λειτουργίας είναι μεγάλα, εύχρηστα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και φορώντας γάντια ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της προσφέρει έως και 3.5 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Η θερμική κάμερα Reveal Shield Pro κατασκευάζεται εξ' ολοκλήρου στην Αμερική, στην έδρα της SEEK Thermal, Santa Barbara California.

Προτεινόμενη Χρήση

Η κάμερα θερμικής απεικόνισης αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφάλεια στο πεδίο και η Reveal Shield PRO δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ένστολο να έχει τη δική του ατομική θερμική κάμερα ώστε να ανιχνεύει έγκαιρα κινδύνους ή χρήσιμα αποδεικτικά στοιχεία που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Περιεχόμενα

 • Θερμική κάμερα SEEK Thermal Reveal ShieldPRO
 • Καλώδιο USB για φόρτιση μπαταρίας και μεταφορά δεδομένων
 • Θήκη μεταφοράς με ιμάντες τύπου Molle

Εγγύηση

Η κάμερα θερμικής απεικόνισης Reveal ShieldPRO του οίκου SEEK Thermal Αμερικής καλύπτεται από εγγύηση ενός (1) έτους για κατασκευαστικά ελαττώματα. Τα ελαττωματικά προϊόντα αντικαθίστανται ή επιδιορθώνονται σύμφωνα με την κρίση του κατασκευαστή.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEEK Thermal

SEEK THERMAL

Θερμικός Αισθητήρας:
 • 320 x 240
Εμβέλεια Ανίχνευσης:
 • 758 m
Εύρος Οπτικού Πεδίου:
 • 24˚
Μεγέθυνση:
 • 4x Ψηφιακό Ζουμ
Ρυθμός Καρέ:
 • >15 Hz
Οθόνη:
 • 2.4” Έγχρωμη με Gorilla® Glass
Μπαταρία:
 • Λιθίου Επαναφορτιζόμενη
Αυτονομία Λειτουργίας:
 • 3.5 ώρες
Βάρος:
 • 180 gr
Διαστάσεις:
 • 122mm x 60mm x 30mm
IP Βαθμολόγηση:
 • IP67 Αδιάβροχο
Θερμοκρασία Λειτουργίας:
 • -20˚ έως 50˚C
Θερμοκρασία Αποθήκευσης:
 • -40˚ έως 60˚C
Ταχύτητα Ενεργοποίησης:
 • έως 3 sec
Μικροβολόμετρο:
 • Vanadium Oxide
Φασματική Περιοχή:
 • 7.5 – 14 Microns
Ενσωματωμένη Ψηφιακή Μνήμη:
 • 4 Gb
Ενσωματωμένος Φακός:
 • 300 Lumen / High - Low - Strobe Λειτουργίες
Συνημμένα

Τεχνικό Φυλλάδιο (seek-thermal-reveal-shieldpro-thermal-imaging-camera-datasheet.pdf, 2,352 Kb) [Λήψη]

Οδηγίες Χρήσης (seek-thermal-reveal-shieldpro-thermal-imaging-camera-user-manual.pdf, 1,237 Kb) [Λήψη]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική