Ηλεκτρόδια Απινίδωσης Ενηλίκων για Απινιδωτή LIFEPAK Physio-Control Quik Combo Redi-Pak

49.90



Περιγραφή

Τα ηλεκτρόδια απινίδωσης ενηλίκων Quik Combo Redi-Pak™ του οίκου Physio-Control Αμερικής είναι τα πιο εξελιγμένα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια, κατάλληλα για χρήση με όλους τους φορητούς αυτόματους απινιδωτές της σειράς LIFEPAK.

Ο οίκος Physio-Control® Αμερικής είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στην τεχνολογία των εξωτερικών απινιδωτών, έχοντας δημιουργήσει τον πρώτο εξωτερικό απινιδωτή πριν απο πενήντα πέντε περίπου χρόνια, και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να θέτει τα νέα στάνταρ στον κυριότερο εξοπλισμό επείγουσας υποστήριξης της ζωής.

Τα ηλεκτρόδια απινίδωσης Quik Combo Redi-Pak™ είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αυξάνουν την ασφάλεια αλλά και την άνεση του ασθενή, να μειώνουν τις πιθανότητες πρόκλησης ερεθισμών του δέρματος, καθώς και να μειώνουν τις πιθανότητες καθυστέρησης στην παροχή της απινίδωσης.

Ο βασικός στόχος των προνοσοκομειακών είναι να παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη του θύματος, μειώνοντας το χρόνο θεραπείας, αυξάνοντας την άνεση και διασφαλίζοντας την ασφάλεια του ασθενή. Απο τη στιγμή της διάσωσης του θύματος στον τόπο του συμβάντος μέχρι και την έξοδο του απο το νοσοκομείο, ο ασθενής θα υποστηριχτεί απο πολλούς διαφορετικούς γιατρούς και προνοσοκομειακούς καθώς επίσης και απο πολλά διαφορετικά μηχανήματα.

Σε όλη αυτή την αλυσίδα της επιβίωσης, απαιτείται η χρήση ενός αξιόπιστου ηλεκτροδίου θεραπείας. Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης Quik Combo Redi-Pak™ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν αποτελεσματικά και αξιόπιστα απινίδωση, διαθωρακική βηματοδότηση αλλά και παρακολούθηση του ηλεκτροκαρδιογραφήματος, προσδίδοντας πολλά πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων της αγοράς.

Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης Quik Combo Redi-Pak™ διαθέτουν την τεχνολογία EdgeSystem™, χάρη στην οποία μειώνεται στο ελάχιστο η πιθανότητα πρόκλησης εγκαυμάτων του δέρματος, απο την παροχή της απινίδωσης. Ο μοναδικός σχεδιασμός Edge System™ επιτυγχάνει την ομοιόμορφη κατανομή του ρεύματος επάνω στην επιφάνεια των ηλεκτροδίων, αντί να συσσωρεύει όλη την ενέργεια στις άκρες τους. Με τον τρόπο αυτό, η παροχή της απινίδωσης γίνεται ασφαλέστερη αλλά και αποτελεσματικότερη.

Ο προσαρμογέας Quik Combo που χρησιμοποιείται για την σύνδεση των ηλεκτροδίων στη συσκευή, είναι κοινός για όλους τους απινιδωτές LIFEPAK, απο τους αυτόματους φορητούς απινιδωτές ώς και τους κλινικούς απινιδωτές με μόνιτορ του οίκου Physio-Control® Αμερικής. Ο κοινός τύπος συνδετικού βύσματος, δίνει το πλεονέκτημα στους χειριστές ότι τα ηλεκτρόδια δεν χρειάζεται να αντικαθίστανται σε κάθε στάδιο της υποστήριξης που αλλάζει η συσκευή (πχ τόπος συμβάντος - ασθενοφόρο - νοσοκομείο) αλλά απλά μπορούν να ξεκουμπώνουν το συνδετικό και να το τοποθετούν στη άλλη συσκευή LIFEPAK.

Το σύστημα Redi-Pak™ δίνει τη δυνατότητα στα ηλεκτρόδια να είναι προσυνδεδεμένα στον απινιδωτή, χωρίς όμως να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους. Με τον τρόπο αυτό, μειώνεται η όποια πιθανότητα καθυστέρησης στην παροχή της θεραπείας απινίδωσης.

Το υψηλής ποιότητας Hydrogel™ που χρησιμοποιείται στα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης Quik Combo Redi-Pak™, βοηθάει στην σωστή τοποθέτηση τους σε κάθε τύπο δέρματος, αποτρέπει απο πιθανή αποκόλληση των ηλεκτροδίων, και παρέχει άριστη ηλεκτρική απόδοση κατά την απινίδωση και τη βηματοδότηση.

Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης Quik Combo Redi-Pak™ είναι κατάλληλα για χρήση σε ασθενείς ηλικίας άνω των 8 ετών (ή βάρους άνω των 25 κιλών) και είναι τα μοναδικά εγκεκριμένα απο τον κατασκευαστή Physio-Control Αμερικής για χρήση με τους εξωτερικούς απινιδωτές LIFEPAK.

Χαρακτηριστικά

  • Μοναδικός σχεδιασμός Edge System™ που μειώνει την πιθανότητα πρόκλησης εγκαυμάτων
  • Συνδετικό βύσμα Quik-Combo συμβατό με όλους τους απινιδωτές LIFEPAK
  • Σύστημα Redi-Pak που επιτρέπει την προτοποθέτηση των ηλεκτροδίων στον απινιδωτή
  • Υψηλής ποιότητας Hydrogel™ που εξασφαλίζει σωστή εφαρμογή και άριστη αγωγιμότητα
  • Κατάλληλα για χρήση σε ασθενείς άνω των 25 κιλών

Προτεινόμενη Χρήση

Για την παροχή θεραπείας απινίδωσης ή διαθωρακικής βηματοδότησης σε ασθενείς άνω των 25 κιλών, με τη χρήση απινιδωτή LIFEPAK.

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις : 15.1 x 13.3 cm
  • Μήκος καλωδίου : 105.2 cm
  • Αγώγιμη επιφάνεια : 115 cm²
  • Τύπος Συνδετικού : Quik-Combo

Περιεχόμενα

  • Ζεύγος ηλεκτροδίων απινίδωσης ενηλίκων Quik Combo Redi Pak

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή δυο (2) ετών

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής
Physio-Control