9/9

Κουκούλα Επείγουσας Διαφυγής Dräger Parat 5550 Fire Pack

R59445
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
7+ ημέρες
299.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η κουκούλα διαφυγής Parat 5550 του Γερμανικού οίκου Dräger είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην εφαρμογή της και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να την έχει μαζί του ο πυροσβέστης όποτε επιχειρεί. Μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική προστασία για τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα σε καπνούς και επιβλαβή αέρια σε τυχόν εγκλωβισμένους στο περιστατικό ή ακόμα και στον ίδιο τον πυροσβέστη σε περίπτωση που διακοπεί η παροχή αέρα.

Η Dräger Parat 5550 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα σε χρώμα υψηλής ορατότητας και διαθέτει εσωτερικό κεφαλόδεμα το οποίο είναι αυτόματα ρυθμιζόμενο και δεν χρειάζεται σφίξιμο. Προσφέρει αυξημένο και καθαρό οπτικό πεδίο καθ’όλη τη διαδρομή χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη προσωπίδα με αντιθαμβωτική επίστρωση.

Η μάσκα στην αναπνευστική συσκευή διαφυγής Parat 5550 είναι σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει με τους περισσότερους τύπους και μεγέθη προσώπων για σωστή και σταθερή εφαρμογή ενώ διαθέτει και μία βαλβίδα εκπνοής στο κάτω μέρος. Η λαιμόκοψη είναι σχεδιασμένη από ελαστικό ύφασμα το οποίο προσφέρει άριστη εφαρμογή ώστε να μην περνούν στο εσωτερικό καπνοί και αναθυμιάσεις.

Το υψηλής απόδοσης φίλτρο CO P2 που διαθέτει η κουκούλα επείγουσας διαφυγής Parat 5550 προστατεύει αποτελεσματικά από τοξικά αέρια, υδρατμούς και σωματίδια που δημιουργούνται από τη φωτιά, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα. Το σύστημα φίλτρου απελευθερώνει το φίλτρο αυτόματα με το άνοιγμα της συσκευασίας και είναι άμεσα έτοιμο για χρήση.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 403:2004 για συσκευές αναπνευστικής προστασίας επείγουσας διαφυγής καθώς και με το πρότυπο EN 137:2006 Type 2 για πυροσβεστική χρήση αυτόνομων αναπνευστικών συσκευών ανοιχτού κυκλώματος. Παράλληλα φέρει πιστοποίηση DIN 58647-7 και είναι κατάλληλη για χρήση σε χώρους με υδρόθειο (2500 ppm).

Διατίθεται σε υφασμάτινη θήκη κατασκευασμένη από βραδύκαυστες αραμιδιακές ίνες η οποία είναι επίσης ανθεκτική στις τριβές και το σκίσιμο. Φέρει ανακλαστικές ταινίες για άριστη οπτική επαφή από απόσταση ή μέσα σε καπνούς ενώ διαθέτει και μια ένδειξη σε χρώμα υψηλής ορατότητας για την ευκολότερη αναγνώριση του σημείου ανοίγματος. Στο πίσω μέρος διαθέτει έναν ιμάντα με σύστημα ταχείας απελευθέρωσης για την ανάρτηση της σε ζώνη και μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο.

Η κουκούλα Dräger Parat 5550 βρίσκεται στο εσωτερικό της πρακτικής θήκης μέσα σε μία σφραγισμένη νάυλον σακούλα η οποία ανοίγει εύκολα, ακόμα και φορώντας γάντια, διαθέτει εικονογράμματα με οδηγίες χρήσης και προστατεύει τη μάσκα από τη σκόνη και την υγρασία. Η ημερομηνία λήξης του φίλτρου είναι άμεσα ορατή μέσα από τη διάφανη σακούλα και μια προστατευτική σφραγίδα βοηθάει να γνωρίζετε εάν η μάσκα έχει χρησιμοποιηθεί.

Προτεινόμενη Χρήση

Η κουκούλα επείγουσας διαφυγής πυροσβεστικού τύπου Dräger Parat 5550 είναι ειδικά σχεδιασμένη για να την έχει μαζί του ο πυροσβέστης όποτε επιχειρεί και προστατεύει αποτελεσματικά για τουλάχιστον 15 λεπτά από τοξικά αέρια, υδρατμούς και σωματίδια που δημιουργούνται από τη φωτιά.

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις: 201 x 160 x 130 mm
  • Βάρος: 706 gr
  • Τύπος φίλτρου: CO P2
  • Πιστοποιήσεις: EN 403:2004, EN 137:2006, DIN 58647-7

Εγγύηση

  • Ημερομηνία λήξης του φίλτρου οχτώ (8) ετών από την ημερομηνία κατασκευής
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dräger
Συνημμένα

Φυλλάδιο (Drager_Parat_5550.pdf, 5,034 Kb) [Λήψη]

Οδηγίες (Drager_Parat_5550_Instructions.png, 1,890 Kb) [Λήψη]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική