9/9

Κουκούλα Επείγουσας Διαφυγής Dräger Parat 5520 Soft Pack

R59425
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
7+ ημέρες
214.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η κουκούλα διαφυγής Parat 5520 του Γερμανικού οίκου Dräger είναι πολύ εύκολη και γρήγορη στην εφαρμογή της και είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει αποτελεσματική προστασία για τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα σε καπνούς και επιβλαβή αέρια που προκαλούνται από μια φωτιά. Χρόνος αρκετός για να εκκενώσει κάποιος τον χώρο με ασφάλεια.

Η Dräger Parat 5520 είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ύφασμα σε χρώμα υψηλής ορατότητας και διαθέτει εσωτερικό κεφαλόδεμα το οποίο είναι αυτόματα ρυθμιζόμενο και δεν χρειάζεται σφίξιμο. Προσφέρει αυξημένο και καθαρό οπτικό πεδίο καθ’όλη τη διαδρομή χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη προσωπίδα με αντιθαμβωτική επίστρωση.

Η μάσκα στην αναπνευστική συσκευή διαφυγής Parat 5520 είναι σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει με τους περισσότερους τύπους και μεγέθη προσώπων για σωστή και σταθερή εφαρμογή ενώ διαθέτει και μία βαλβίδα εκπνοής στο κάτω μέρος. Η λαιμόκοψη είναι σχεδιασμένη από ελαστικό ύφασμα το οποίο προσφέρει άριστη εφαρμογή ώστε να μην περνούν στο εσωτερικό καπνοί και αναθυμιάσεις.

Το υψηλής απόδοσης φίλτρο CO P2 που διαθέτει η κουκούλα επείγουσας διαφυγής Parat 5520 προστατεύει αποτελεσματικά από τοξικά αέρια, υδρατμούς και σωματίδια που δημιουργούνται από τη φωτιά, όπως το μονοξείδιο του άνθρακα. Το σύστημα φίλτρου απελευθερώνει το φίλτρο αυτόματα με το άνοιγμα της συσκευασίας και είναι άμεσα έτοιμο για χρήση.

Η κουκούλα Dräger Parat 5520 είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 403:2004 για συσκευές αναπνευστικής προστασίας επείγουσας διαφυγής καθώς και με το πρότυπο DIN 58647-7 για χρήση σε χώρους με υδρόθειο (2500 ppm).

Διατίθεται σε υφασμάτινη θήκη ανθεκτική στις τριβές και το σκίσιμο η οποία προστατεύει τη μάσκα και το φίλτρο από τη σκόνη (IP 5) ενώ προσφέρει και άμεση οπτική επαφή με το περιεχόμενό της και την ημερομηνία λήξης του φίλτρου.

Η πρακτική θήκη της κουκούλας Dräger Parat 5520 διαθέτει εικονογράμματα με οδηγίες χρήσης, μια ένδειξη σε χρώμα υψηλής ορατότητας για την ευκολότερη αναγνώριση του σημείου ανοίγματος καθώς και μια προστατευτική σφραγίδα ώστε να γνωρίζετε εάν η μάσκα έχει χρησιμοποιηθεί.

Προτεινόμενη Χρήση

Η κουκούλα επείγουσας διαφυγής Dräger Parat 5520 είναι ιδανική για την εκκένωση χώρων σε περίπτωση πυρκαγιάς και προσφέρει αποτελεσματική προστασία για τουλάχιστον 15 λεπτά από τοξικά αέρια, υδρατμούς και σωματίδια που δημιουργούνται από τη φωτιά.

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις: 215 x 155 x 105 mm
  • Βάρος: 660 gr
  • Τύπος φίλτρου: CO P2
  • Πιστοποιήσεις: EN 403:2004, DIN 58647-7

Εγγύηση

  • Ημερομηνία λήξης του φίλτρου οχτώ (8) ετών από την ημερομηνία κατασκευής
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
Dräger
Συνημμένα

Φυλλάδιο (Drager_Parat_Escape_Hoods.pdf, 704 Kb) [Λήψη]

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική