Κράνος Ασφαλείας MSA V-Gard Κόκκινο με Fas-Trac

7+ ημέρες
GV132-000
Κράνος Ασφαλείας V-Gard του οίκου MSA Αμερικής

Πατήστε τα εικονίδια για να κατεβάσετε τα τεχνικά φυλλάδια


Λήψη φυλλαδίου


Για να δείτε τα τεχνικά φυλλάδια απαιτείται λογισμικό ανάγνωσης PDF. Αν δεν έχετε κάποιο εγκατεστημένο, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν το Adobe Acrobat Reader κάνοντας κλικ εδώ.

17.94
(€14.47 + ΦΠΑ)


Αποκτήστε το με έως 2 άτοκες δόσεις!
Κατασκευαστής:
+

Περιγραφή

Το κράνος ασφαλείας V-Gard της MSA Αμερικής, με το διακριτικό σχήμα "V" στο κέλυφος, έχει περισσότερες απο 100 εκατομμύρια πωλήσεις από την πρώτη κυκλοφορία του και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την άνεση, την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει.

Το κράνος ασφαλείας MSA V-Gard παρέχει υψηλά επίπεδα προστασίας σε όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές. Κατασκευασμένο απο HDPE, το κράνος V-Gard έχει εξαιρετική ανθεκτικότητα σε χτυπήματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για τουλάχιστον τρία έτη πριν χρειαστεί η αντικατάσταση του.

Οι αναρτήσεις τεσσάρων σημείων στο εσωτερικό του κράνους V-Gard είναι κατασκευασμένες απο πολυεστέρα και παρέχουν υψηλό επίπεδο άνεσης αλλά και σταθερή απόδοση απορρόφησης των κραδασμών ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες υγρασίας.  

Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ρύθμισης του κεφαλοδέματος Fas-Trac διασφαλίζει την εύκολη τοποθέτηση, τη σταθερότητα του κράνους και την βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα μέσα στο κράνος λόγω των περιορισμένων σημείων που έρχονται σε επαφή με το κεφάλι. Επίσης, χάρη στο σύστημα με βίδα Fas-Trac, η ρύθμιση εφαρμογής του κράνους γίνεται εύκολα ακόμα και όταν ο εργαζόμενος φοράει χοντρά γάντια.

Το κράνος V-Gard είναι συμβατό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πλήρη σειρά περιφεριακού εξοπλισμού όπως προσωπίδες, ωτοασπίδες, αυχενικά καλύμματα κ.α. έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια του χρήστη σε ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας. 

Τα κράνη ασφαλείας MSA V-Gard προσφέρουν αξιόπιστη προστασία απο ηλεκτροστατικά φορτία και ηλεκτρικό σοκ και είναι πιστοποιημένα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας EN13461-1, EN 397 και EN50365.

Χαρακτηριστικά

 • Το πιο δημοφιλής κράνος ασφαλείας σε ολόκληρο τον κόσμο
 • Μοναδικός σχεδιασμός για μέγιστη άνεση και υψηλά επίπεδα προστασίας
 • Εσωτερικό ρυθμιζόμενο σύστημα αναρτήσης τεσσάρων σημείων απο άνετο πολυεστέρα
 • Εξαιρετικός αερισμός της κεφαλής στο εσωτερικό του κράνους
 • Κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα Staz-On και Fas-Trac
 • Ανώτατη προστασία απο ηλεκτρικά φορτία με τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις
 • Συμβατά με πλήρη σειρά αξεσουάρ όπως προσωπίδες, ωτοασπίδες, αυχενικά καλύμματα κ.α.
 • Εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο τον ηγέτη στα μέσα ατομικής προστασίας MSA Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Τα κράνη ασφαλείας MSA V-Gard παρέχουν άριστα επίπεδα απόδοσης σε κάθε εργασιακό περιβάλλον όπως στη βιομηχανία, στη ναυτιλία, σε ορυχεία, διυλιστήρια, στην οδοποιϊα, στις κατασκευές κ.α.

Χαρακτηριστικά

 • Υλικό κατασκευής : HDPE
 • Βάρος : 335 gr
 • Περίμετρος κεφαλής : 52-64 cm (Fas-Trac)
 • Πιστοποιήσεις : ΕΝ397 (440 V/AC), EN50365 (1000 V/AC), EN13463-1 Antistatic Zοne 1, 2, 20, 21, 22

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Κατασκευαστής:
MSA

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πληροφορίες

Νέες αφίξεις