9/9

Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ X-Rescue

800113
Γάντια Δασοπυρόσβεσης & Τεχνικής Διάσωσης SEIZ X-Rescue
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Γάντια Δασοπυρόσβεσης & Τεχνικής Διάσωσης SEIZ X-Rescue Γάντια Δασοπυρόσβεσης & Τεχνικής Διάσωσης SEIZ X-Rescue Γάντια Δασοπυρόσβεσης & Τεχνικής Διάσωσης SEIZ X-Rescue
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
52.50
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

Δωρεάν αλλαγή μεγέθους


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε τα και κέρδισε !

Καθορίσετε επιλογές
52.50 49.90
+ =
Συνολική τιμή καταλόγου 80.00
Τιμή για όλα 74.65Περιγραφή

Τα διασωστικά γάντια X-Rescue του Γερμανικού οίκου SEIZ αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης και δασοπυρόσβεσης, καθώς προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης, προστασία απο φωτιά και θερμικά φορτία, άνεση, ευχέρεια των κινήσεων και εξαιρετική αίσθηση της αφής.

Τα γάντια X-Rescue είναι πιστοποιημένα στο αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 το οποίο αφορά την προστασία από μηχανικούς κινδύνους που προσφέρουν γάντια ασφαλείας με βαθμολογία 4 4 4 3 στις ζώνες προστασίας ενώ προσφέρουν και εξαιρετική προστασία σε επαφή με θερμικά φορτία σύμφωνα με το πρότυπο EN 407.

Τα γάντια SEIZ X-Rescue διαθέτουν παλάμη κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό ύφασμα Kevlar με ενίσχυση από σιλικόνη. Έχει υψηλή αντοχή στις τριβές, προστατεύει ενάντια στους κινδύνους κοπής, προσφέρει άριστη και σταθερή λαβή ενώ αντέχει στην επαφή με θερμικά φορτία απο 100˚C έως 500˚C.

Το επάνω μέρος στα γάντια τεχνικής διάσωσης X-Rescue είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό τεχνητού δέρματος Amara, ανθεκτικό και διαπνέον ύφασμα Nylon και διαθέτει προστασία των αρθρώσεων από ισχυρές κρούσεις και πτώσεις αντικειμένων.

Τα γάντια δασοπυρόσβεσης SEIZ X-Rescue έχουν κοντή μανσέτα και στο ύψος του καρπού κλείνουν με λάστιχο για προστασία από την είσοδο σκόνης ή υγρών στο εσωτερικό τους κατά τη χρήση. Είναι κατασκευασμένα απο υλικά φιλικά προς το δέρμα και δεν προκαλούν ερεθισμούς.

Προδιαγραφές

  • Υλικό κατασκευής: Kevlar, Amara, Σιλικόνη
  • Αντοχή ενάντια στην τριβή: 4 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή ενάντια στην κοπή: 4 (με μέγιστο 5)
  • Αντοχή ενάντια στο σκίσιμο: 4 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή ενάντια στη διάτρηση: 3 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή σε επαφή με θερμικά φορτία: 2 (με μέγιστο το 4)
  • Πιστοποιήσεις: CE, EN 388, EN 407

Εγγύηση

Τα γάντια της SEIZ καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους για εργοστασιακά ελαττώματα και ο κατασκευαστής μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν κατά τη δική του κρίση. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που προκύπτουν από ακατάλληλη χρήση, φυσιολογική φθορά, ακατάλληλη φροντίδα ή έλλειψη αυτής, ακατάλληλη τροποποίηση ή επισκευή από τον αγοραστή ή από τρίτο χωρίς την προηγούμενη έγκριση του κατασκευαστή.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEIZ®
Δωρεάν αλλαγή μεγέθους:
  • Ναι
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική