9/9

Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue

800115
Γάντια Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Rescue του οίκου SEIZ Γερμανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Γάντια Δασοπυρόσβεσης και Διάσωσης Rescue του οίκου SEIZ Γερμανίας Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue Γάντια Τεχνικής Διάσωσης SEIZ Rescue
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
49.90
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

Δωρεάν αλλαγή μεγέθους


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε τα και κέρδισε !

Καθορίσετε επιλογές
49.90 47.40
+ =
Συνολική τιμή καταλόγου 54.90
Τιμή για όλα 51.65Περιγραφή

Τα γάντια ασφαλείας Rescue του Γερμανικού οίκου SEIZ αποτελούν μία ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις τεχνικής διάσωσης καθώς προσφέρουν υψηλά επίπεδα προστασίας ενάντια σε κινδύνους κοπής και διάτρησης, άνεση, ευχέρεια των κινήσεων και εξαιρετική αίσθηση της αφής.

Είναι πιστοποιημένα στο αυστηρό Ευρωπαϊκό πρότυπο EN 388 το οποίο αφορά την προστασία από μηχανικούς κινδύνους που προσφέρουν γάντια ασφαλείας με βαθμολογία 4 5 4 3 στις ζώνες προστασίας ενώ προσφέρουν και προστασία σε επαφή με θερμικά φορτία σύμφωνα με το πρότυπο EN 407.

Τα διασωστικά γάντια SEIZ Rescue διαθέτουν παλάμη κατασκευασμένη από ανθεκτικό συνθετικό ύφασμα Kevlar με ενίσχυση από τεχνητό δέρμα Amara το οποίο αποτελείται απο 60% πολυαμίδιο και 40% πολυουρεθάνη. Έχει υψηλή αντοχή στις τριβές, προστατεύει ενάντια στους κινδύνους κοπής, προσφέρει άριστη και σταθερή λαβή ενώ αντέχει στην επαφή με θερμικά φορτία έως 100˚C.

Το επάνω μέρος στα γάντια τεχνικής διάσωσης Rescue είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και διαπνέον ύφασμα Nylon και διαθέτει προστασία των αρθρώσεων από ισχυρές κρούσεις και πτώσεις αντικειμένων από τεχνητό δέρμα Amara ενώ εσωτερικά η φόδρα τους είναι ένας συνδυασμός Kevlar και Fiberglass.

Τα γάντια διάσωσης SEIZ Rescue έχουν μακριά μανσέτα και στο ύψος του καρπού κλείνουν με ένα ποιοτικό Velcro για σταθερή εφαρμογή και προστασία από την είσοδο σκόνης ή υγρών στο εσωτερικό τους κατά τη χρήση. Είναι κατασκευασμένα απο υλικά φιλικά προς το δέρμα και δεν προκαλούν ερεθισμούς.

Προδιαγραφές

  • Υλικό κατασκευής: Kevlar, Amara, Nylon
  • Αντοχή ενάντια στην τριβή: 4 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή ενάντια στην κοπή: 5 (με μέγιστο 5)
  • Αντοχή ενάντια στο σκίσιμο: 4 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή ενάντια στη διάτρηση: 3 (με μέγιστο 4)
  • Αντοχή σε επαφή με θερμικά φορτία: 1 (με μέγιστο το 4)
  • Πιστοποιήσεις: CE, EN 388, EN 407

Εγγύηση

Τα γάντια της SEIZ καλύπτονται από εγγύηση ενός (1) έτους για εργοστασιακά ελαττώματα και ο κατασκευαστής μπορεί να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προϊόν κατά τη δική του κρίση. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει τυχόν ζημιές που προκύπτουν από ακατάλληλη χρήση, φυσιολογική φθορά, ακατάλληλη φροντίδα ή έλλειψη αυτής, ακατάλληλη τροποποίηση ή επισκευή από τον αγοραστή ή από τρίτο χωρίς την προηγούμενη έγκριση του κατασκευαστή.

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
SEIZ®
Δωρεάν αλλαγή μεγέθους:
  • Ναι
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική