9/9

Αναπνευστική Συσκευή MSA AirGo Compact

10086572
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
15+ ημέρες
801.46
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 12 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Η αναπνευστική συσκευή ΑirGo compact της MSA Αμερικής είναι μια αυτόνομη αναπνευστική συσκευή η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και διαφυγής. Σε καράβια ή βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπου τέτοιες συσκευές είναι απολύτως απαραίτητες η αναπνευστική συσκευή MSA AirGo Compact είναι η ιδανική επιλογή. Με κόστος όχι ιδιαίτερα υψηλό για την αξία της η αναπνευστική συσκευή προσφέρει αξιόπιστη προστασία της αναπνοής σας ακόμα και στις πιο σκληρές συνθήκες συμπεριλαμβάνοντας και την πυρόσβεση.

Όλα τα υλικά της αναπνευστικής συσκευής AirGo Compact είναι ακριβώς ίδια όπως στα μοντέλα που η MSA χρησιμοποιεί στα επαγγελματικά της μοντέλα αναπνευστικών συσκευών. Ο αεροπνεύμονας της προσωπίδας είναι προσαρμοσμένος πάνω στο ρυθμιστή πίεσης επιτρέποντας ακόμα και σε προσωπικό που δεν έχει μεγάλη εμπειρία με αναπνευστικές συσκευές να την χρησιμοποιήσει με μεγάλη ευκολία.

Η πλάτη της αναπνευστικής συσκευής και οι ιμάντες προσαρμογής της είναι κατασκευασμένοι από πολυαμίδιο το οποίο είναι εξαιρετικά πυράντοχο και εξασφαλίζει όχι μόνο σταθερότητα και άνεση αλλά και ασφάλεια στα θερμικά φορτία. Ενσωματωμένο σύστημα ειδοποίησης για τον χρήστη μέσω εντόνου σφυρίγματος μόλις ο διαθέσιμος αέρας πέσει στο 20% περίπου εσωτερικά της φιάλης ατμοσφαιρικού αέρα. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να επιθεωρήσει την εσωτερική πίεση της συσκευής με το μανόμετρο το οποίο διαθέτει η αναπνευστική συσκευή με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Ως κατ' επιλογή προσθήκη στην αναπνευστική συσκευή έρχεται η προσωπίδα θετικής πίεσης ολόκληρου πρόσωπου 3S της MSA®. Οι λειτουργίες της μάσκας 3S την καθιστούν όχι μόνο απλά οικονομική αλλά και άκρως αποδοτική αφού όλα τα υλικά κατασκευής της είναι σχεδιασμένα για την άνεση του χρήστη. Διαθέτει σύστημα το οποίο δεν επιτρέπει την θόλωση της μάσκας με συνεχή παροχή αέρα, αλλά και καθαρή επικοινωνία με τους υπόλοιπους μέσω της φωνητικής μεμβράνης υψηλών προδιαγραφών. Η οματοθυρίδα είναι πανοραμικού τύπου και η μάσκα διαθέτει κεφαλόδεσμο πέντε σημείων για την καλύτερη προσαρμογή στην κεφαλή του χρήστη. Εναλλακτικά, η αναπνευστική συσκευή AirGo Compact της MSΑ® μπορεί να δεχθεί διαφορετικού τύπου μάσκα ολόκληρου προσώπου με διαφορετικό αεροπνεύμονα αλλά και ελατηριωτά στηρίγματα προσαρμογής κράνους αντί κεφαλόδεσμου για τα νέα κράνη πυροσβεστικού τύπου της MSA®.

Για βιομηχανίες και εργοστάσια διατίθεται και ως επιπλέον αξεσουάρ η θέση στήριξης και φύλαξης της αναπνευστικής συσκευής στον τοίχο με καπάκι ασφαλείας.

Χαρακτηριστικά

 • Μέγιστη ασφάλεια και αντοχή
 • Συνδυαζόμενος Αεροπνεύμονας με ρυθμιστή πίεσης
 • Σωληνώσεις με γρήγορη προσαρμογή εύκολες στην χρήση
 • Υψηλής ποιότητας ρυθμιστής πίεσης, ελάχιστη συντήρηση απαιτείται
 • Ενσωματωμένο σύστημα ειδοποίησης προσφέρει μεγαλύτερη προστασία
 • Ενσωματωμένο σύστημα επιθεώρησης της εσωτερικής πίεσης
 • Πιστοποιημένη κατά EN 137:2006 [2] Εγκεκριμένη για όλες τις χρήσεις
 • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής με την εγγύηση της MSA Αμερικής

Προτεινόμενη Χρήση

Η αναπνευστική συσκευή AirGo Compact χρησιμοποιείται για περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και είναι ιδανική για χρήση σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις και στη ναυτιλία.

Προδιαγραφές

 • Βάρος : 2.9 kg
 • Πιστοποιήσεις : EN 137:2006, type 2, ATEX II 1 G c IIC T6, SOLAS

Περιεχόμενα

 • Αναπνευστική συσκευή AirGo Compact
 • Αεροπνεύμωνας Automaxx-AS

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
MSA
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική