9/9

Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών PLUM Dustproof με pH Neutral 200ml και 0.9% NaCl 500ml

4787
Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών Dustproof του οίκου PLUM Δανίας
Σύρε την εικόνα για περιστροφή
360 Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών Dustproof του οίκου PLUM Δανίας Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών PLUM Dustproof με pH Neutral 200ml και 0.9% NaCl 500ml
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
73.10
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!


Δωρεάν αποστολή


+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Συνδύασε και κέρδισε!

Συνολική τιμή καταλόγου 224.05
Τιμή για όλα 182.25Περιγραφή

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών Dustproof pH Neutral 200ml & 0.9% NaCl 500ml του οίκου PLUM A/S Δανίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για την βελτίωση της ασφάλειας σε κάθε χώρο εργασίας.

Η όραση είναι μια απο τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ώς εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, και ιδιαίτερα όταν εργαζόμαστε σε συνθήκες με αυξημένους παράγοντες κινδύνου. Εάν συμβεί ένα ατύχημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση με ένα κατάλληλο και αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών, βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί δραστικά η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Παρόλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται, πολλές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να φέρουν κινδύνους για τραυματισμούς των ματιών. Η ταχεία πρόσβαση στους πλύντες ματιών είναι, επομένως, καθοριστική σε όλους τους χώρους εργασίας όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Με τη λήψη κατάλληλης μέριμνας για την αποτελεσματική πλύση ματιών στο χώρο εργασίας, μπορεί να γίνει μια αποφασιστική προσπάθεια για την πρόληψη σοβαρών ζημιών στα μάτια. Για τη βέλτιστη ασφάλεια, οι συσκευές πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμες, εύκολες στην εφαρμογή και αποτελεσματικές για χρήση σε κάθε τύπο τραυματισμού που θα συμβεί, χωρίς να προκαλούν περαιτέρω επιπλοκές.

Οι τραυματισμοί των ματιών χωρίζονται στις παρακάτω δυο κατηγορίες :

 • Τραυματισμοί απο μηχανικές επιδράσεις :

Είναι οι τραυματισμοί που προκαλούνται απο ξένα σώματα, όπως π.χ. μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, πριονίδια, ροκανίδα, σκόνες και βρωμιές. Για την απομάκρυνση των ξένων σωμάτων απο τα μάτια, η ταχεία πλύση με αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9%, με περιεκτικότητα σε άλατα ίδια με το υγρό των ματιών, είναι αποδεδειγμένα η καταλληλότερη μέθοδος. Η παρατεταμένη χρονική διάρκεια πλύσης με ήπια ροή του σκευάσματος, είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες, μιας και η στιγμιαία πλύση συνήθως δεν επαρκεί για να απομακρύνει τα ξένα σώματα, ενώ η απότομη ροή μπορεί να προκαλέσει πίεση του ξένου σώματος μέσα στο μάτι και να επιδεινώσει τον τραυματισμό.

 • Τραυματισμοί απο χημικά :

Είναι οι πιο επικίνδυνοι τραυματισμοί και εφόσον δεν αντιμετωπιστούν άμεσα μπορούν να επιφέρουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις και συχνά ολοκληρωτική απώλεια όρασης. Προκαλούνται απο όξινες ή αλκαλικές χημικές ουσίες με καυστικές ιδιότητες, σε στερεά, υγρή ή και αέρια μορφή, που εισρέουν στα μάτια και προκαλούν εγκαύματα των ιστών και του κερατοειδούς χιτώνα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών θα πρέπει να είναι άμεση, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικό διάλυμα πλύσης, κατάλληλο να εξουδετερώσει γρήγορα τα χημικά και να επαναφέρει το pH του ματιού σε ουδέτερο επίπεδο περίπου 7.4. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση νερού ή απλού φυσιολογικού ορού δεν επαρκεί, μιας και το αποτέλεσμα είναι να απλωθεί το χημικό και να αραιώσει ελάχιστα, χωρίς όμως να εξουδετερωθεί η καυστική δράση του χημικού μέσα στον απαιτούμενο χρόνο.

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών της PLUM Δανίας, περιλαμβάνει ένα φιαλίδιο 200ml με διάλυμα πλύσης pH Neutral κατάλληλο για τραυματισμούς απο χημικά και ένα φιαλίδιο 500ml με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl για χρήση σε περιπτώσεις μηχανικών τραυματισμών. Τα δυο σκευάσματα ξεχωρίζουν εύκολα απο τα χρωματικά κωδικοποιημένα πώματα, ενώ σε κάθε φιάλη υπάρχουν ετικέτες με αναγραφή του περιεχομένου και των χαρακτηριστικών σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

Οι συσκευές πλύσης οφθαλμών τις PLUM Δανίας είναι απλές στη χρήση και εύκολες στην εφαρμογή. Διαθέτουν ειδικά στόμια προσχεδιασμένα στη φυσική καμπύλη του ματιού, χάρη στα οποία ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει αποτελεσματικά το μάτι γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται βοήθεια απο τρίτους. Επίσης, τα ειδικά στόμια που χρησιμοποιούνται στους πλύντες ματιών της PLUM, επιτυγχάνουν την ήπια ροή και την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια που απαιτείται για τη σωστή πλύση των οφθαλμών.

Επιπρόσθετα, σαφείς και ξεκάθαρες οδηγίες με εικονίδια υπάρχουν και στο καπάκι του σταθμού πλύσης, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή χρήση των προϊόντων. Σε περίπτωση ατυχήματος, το καπάκι του σταθμού ανοίγει εύκολα, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει και καθρέπτης για την περαιτέρω διευκόλυνση του τραυματία.

Η στεγανή κατασκευή του σταθμού πλύσης οφθαλμών της PLUM A/S προστατεύει το περιεχόμενο απο τις σκόνες και την υγρασία και τον καθιστά κατάλληλο για χρήση ακόμη και σε χώρους εργασίας με δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά

 • Πλήρης σταθμός πλύσης οφθαλμών για κάθε χώρο εργασίας
 • Περιέχει διάλυμα πλύσης για τραυματισμούς απο χημικά καθώς και διάλυμα πλύσης για τραυματισμούς απο ξένα σώματα
 • Στεγανή κατασκευή που προστατεύει το περιεχόμενο απο σκόνες και υγρασία, ακόμη και σε χώρους εργασίας με δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες
 • Ευδιάκριτες και εύκολα κατανοητές οδηγίες για τη σωστή χρήση των φιαλιδίων
 • Εσωτερικός καθρέπτης για διευκόλυνση στη χρήση των σκευασμάτων απο τον τραυματία
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων πριν απο τη λήξη (3 έτη) που αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας και μειώνει το κόστος
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιοτική υπεροχή απο τον κορυφαίο στο χώρο οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Οι σταθμοί πλύσης οφθαλμών της PLUM Δανίας που περιέχουν διάλυμα πλύσης pH Neutral και αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο εργασίας, μιας και είναι επαρκείς για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο τραυματισμώνν απο ξένα σώματα όσο και για πιο επικίνδυνους τραυματισμούς που προκαλούνται απο όξινες ή αλκαλικές χημικές ουσίες.

Προδιαγραφές

 • Τύπος διαλύματος : Μια φιάλη 200ml φωσφορικό διάλυμα 4.9% και μια φιάλη 500ml με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Διάρκεια πλύσης : έως και δυο (2) λεπτά για τη φιάλη pH Neutral 200ml / έως και πέντε (5) λεπτά για τη φιάλη 0.9% NaCl 500ml
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρία (3) έτη απο την ημερομηνία παραγωγής
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Σταθμός πλύσης οφθαλμών Dustproof με εσωτερικό καθρέπτη
 • Συσκευή πλύσης οφθαλμών 500 ml φυσιολογικού ορού 0.9% NaCl για πλύση σε μηχανικούς τραυματισμούς
 • Συσκευή πλύσης οφθαλμών 200 ml φωσφορικού διαλύματος pH Neutral για εξουδετέρωση όξινων ή αλκαλικών χημικών ουσιών

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση του σκευάσματος απο την ημερομηνία παραγωγής
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PLUM A/S
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική