9/9

Σταθμός Πλύσης Οφθαλμών και Πρώτων Βοηθειών PLUM First Aid Station με 0.9% NaCl 500ml

5101
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
20+ ημέρες
79.50
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
Περιγραφή

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών και Πρώτων Βοηθειών Eye Wash Station 0.9% NaCl 500ml του οίκου PLUM A/S Δανίας είναι μία εξαιρετική επιλογή για την βελτίωση της ασφάλειας σε κάθε χώρο εργασίας.

Η όραση είναι μια από τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, και ιδιαίτερα όταν εργαζόμαστε σε συνθήκες με αυξημένους παράγοντες κινδύνου. Εάν συμβεί ένα ατύχημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση με ένα κατάλληλο και αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών, βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί δραστικά η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Παρόλες τις προφυλάξεις που λαμβάνονται, πολλές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να φέρουν κινδύνους για τραυματισμούς των ματιών. Η ταχεία πρόσβαση στους πλύντες ματιών είναι, επομένως, καθοριστική σε όλους τους χώρους εργασίας όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Με τη λήψη κατάλληλης μέριμνας για την αποτελεσματική πλύση ματιών στο χώρο εργασίας, μπορεί να γίνει μια αποφασιστική προσπάθεια για την πρόληψη σοβαρών ζημιών στα μάτια. Για τη βέλτιστη ασφάλεια, οι συσκευές πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμες, εύκολες στην εφαρμογή και αποτελεσματικές για χρήση σε κάθε τύπο τραυματισμού που θα συμβεί, χωρίς να προκαλούν περαιτέρω επιπλοκές.

Οι τραυματισμοί των ματιών χωρίζονται στις παρακάτω δυο κατηγορίες :

 • Τραυματισμοί από μηχανικές επιδράσεις :

Είναι οι τραυματισμοί που προκαλούνται από ξένα σώματα, όπως π.χ. μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, πριονίδια, ροκανίδια, σκόνες και βρωμιές. Για την απομάκρυνση των ξένων σωμάτων από τα μάτια, η ταχεία πλύση με αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9%, με περιεκτικότητα σε άλατα ίδια με το υγρό των ματιών, είναι αποδεδειγμένα η καταλληλότερη μέθοδος. Η παρατεταμένη χρονική διάρκεια πλύσης με ήπια ροή του σκευάσματος, είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες, μιας και η στιγμιαία πλύση συνήθως δεν επαρκεί για να απομακρύνει τα ξένα σώματα, ενώ η απότομη ροή μπορεί να προκαλέσει πίεση του ξένου σώματος μέσα στο μάτι και να επιδεινώσει τον τραυματισμό.

 • Τραυματισμοί από χημικά :

Είναι οι πιο επικίνδυνοι τραυματισμοί και εφόσον δεν αντιμετωπιστούν άμεσα μπορούν να επιφέρουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις και συχνά ολοκληρωτική απώλεια όρασης. Προκαλούνται από όξινες ή αλκαλικές χημικές ουσίες με καυστικές ιδιότητες, σε στερεά, υγρή ή και αέρια μορφή, που εισρέουν στα μάτια και προκαλούν εγκαύματα των ιστών και του κερατοειδούς χιτώνα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η αντιμετώπιση τέτοιων τραυματισμών θα πρέπει να είναι άμεση, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικό διάλυμα πλύσης, κατάλληλο να εξουδετερώσει γρήγορα τα χημικά και να επαναφέρει το pH του ματιού σε ουδέτερο επίπεδο περίπου 7.4. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση νερού ή απλού φυσιολογικού ορού δεν επαρκεί, μιας και το αποτέλεσμα είναι να απλωθεί το χημικό και να αραιώσει ελάχιστα, χωρίς όμως να εξουδετερωθεί η καυστική δράση του χημικού μέσα στον απαιτούμενο χρόνο.

Οι συσκευές πλύσης οφθαλμών τις PLUM Δανίας είναι απλές στη χρήση και εύκολες στην εφαρμογή. Διαθέτουν ειδικά στόμια προσχεδιασμένα στη φυσική καμπύλη του ματιού, χάρη στα οποία ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει αποτελεσματικά το μάτι γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από τρίτους. Επίσης, τα ειδικά στόμια που χρησιμοποιούνται στους πλύντες ματιών της PLUM, επιτυγχάνουν την ήπια ροή και την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια που απαιτείται για τη σωστή πλύση των οφθαλμών.

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών της PLUM Δανίας, περιλαμβάνει ένα φιαλίδιο 500ml με αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl για χρήση σε περιπτώσεις μηχανικών τραυματισμών. Στηρίζεται σε επιτοίχια βάση πάνω σε πίνακα ο οποίος τοποθετείται εύκολα στον τοίχο και διαθέτει σαφείς και ξεκάθαρες οδηγίες με εικονίδια αλλά και καθρέφτη ώστε να διασφαλίζεται η σωστή, εύκολη και γρήγορη χρήση του προϊόντος. Επάνω στην φιάλη υπάρχει ετικέτα με αναγραφή του περιεχομένου και των χαρακτηριστικών σε διάφορες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

Επιπλέον, ο σταθμός πρώτων βοηθειών, περιλαμβάνει διανομέα QuickFix Dispenser με ενενήντα (90) λευκοπλάστες ( 45 ελαστικούς και 45 αδιάβροχους) και διανομέα QuickClean Dispenser με σαράντα (40) μαντηλάκια για τον καθαρισμό μικροτραυματισμών και αμυχών. Και οι δύο διανομείς τοποθετούνται με ευκολία πάνω στον πίνακα οδηγιών.

Χαρακτηριστικά

 • Σταθμός πλύσης οφθαλμών κατάλληλος για κάθε χώρο εργασίας
 • Περιέχει διάλυμα πλύσης για τραυματισμούς οφθαλμών από ξένα σώματα
 • Εύκολη τοποθέτηση του πίνακα οδηγιών και της βάσης στήριξης της φιάλης στον τοίχο
 • Ευδιάκριτες και εύκολα κατανοητές οδηγίες για τη σωστή χρήση των φιαλιδίων
 • Άμεση πρόσβαση στη συσκευή πλύσης για γρήγορη αντιμετώπιση των τραυματισμών
 • Διανομέας QuickFix Dispenser με 45 ελαστικούς και 45 αδιάβροχους λευκοπλάστες
 • Διανομέας QuickClean Dispenser με 40 μαντηλάκια καθαρισμού αμυχών και μικροτραυματισμών
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων πριν από τη λήξη (3 έτη) που αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας και μειώνει το κόστος
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιοτική υπεροχή από τον κορυφαίο στο χώρο οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Ο σταθμός πλύσης οφθαλμών και Πρώτων Βοηθειών Eye Wash Station της PLUM Δανίας περιλαμβάνει αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό 0.9% NaCl, ενενήντα (90) λευκοπλάστες (45 ελαστικούς, 45 αδιάβροχους), σαράντα (40) μαντηλάκια καθαρισμού τραυμάτων και είναι εξαιρετική επιλογή για κάθε χώρο εργασίας, μιας και είναι επαρκής για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών των ματιών από ξένα σώματα καθώς και μικροτραυματισμών και αμυχών.

Προδιαγραφές

 • Τύπος διαλύματος : Μία φιάλη 500ml με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Τύπος λευκοπλαστών: Σαράντα πέντε (45) Αδιάβροχοι διαστάσεων 7.2 x 2.5 cm, Σαράντα πέντε (45) Ελαστικοί διαστάσεων 7.2 x 2.5 cm
 • Διάρκεια πλύσης : έως και πέντε (5) λεπτά
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρία (3) έτη από την ημερομηνία παραγωγής
 • Διαστάσεις πίνακας οδηγιών: 30 x 51.5 cm
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Μία συσκευή πλύσης οφθαλμών 500ml με αποστειρωμένο χλωριούχο νάτριο 0.9%
 • Ένας διανομέας λευκοπλαστών QuickFix Dispenser
 • Ένας διανομέας μαντηλιών καθαρισμού τραυματισμών QuickClean Dispenser
 • Μία βάση στήριξης συσκευής πλύσης
 • Ένας επιτοίχιος πίνακας οδηγιών με καθρέφτη σε πράσινο χρώμα

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση και διάρκεια ζωής των σκευασμάτων από την ημερομηνία παραγωγής
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική