9/9

Διασωστικό Σακίδιο Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή Arky AED Backpack Compact

480
Διασωστικό Σακίδιο Μεταφοράς Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή AED Backpack Compact του οίκου ARKY
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
15+ ημέρες
109.00
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 3 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Περιγραφή

Το διασωστικό σακίδιο Arky AED Compact είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και ευρύχωρο, σχεδιασμένο για να χωράει και να μεταφέρει με ασφάλεια έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή αλλά και προμήθειες Πρώτων Βοηθειών για την γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών έκτακτης ανάγκης.

Ο σάκος φορητού απινιδωτή Arky AED Compact είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στις τριβές και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και είναι αδιάβροχος. Έχει άνετους και επαρκείς χώρους για έναν φορητό απινιδωτή καθώς και για προμήθειες Πρώτων Βοηθειών και βοηθητικά, όπως επίδεσμοι, γάζες, ψαλίδια, ενώ είναι σχεδιασμένος για να ανοίγει γρήγορα ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος σε επείγουσες καταστάσεις.

Διαθέτει δύο (2) εσωτερικές αποσπώμενες θήκες με διάφανη πρόσοψη, για γρήγορη αναγνώριση περιεχομένου, οι οποίες στερεώνονται στα τοιχώματα του σάκου με ταινίες Velcro®. Εκτός από τις δύο (2) αυτές θήκες, στο εσωτερικό του υπάρχουν ελαστικά θηλάκια, ραμμένα στα τοιχώματα του σάκου, για επιπλέον οργάνωση και αποθήκευση υλικών Πρώτων Βοηθειών ενώ ένας (1) ρυθμιζόμενος ιμάντας πρόσδεσης εγγυάται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η τσάντα Πρώτων Βοηθειών Arky AED Compact διαθέτει μία μεγάλη θήκη εξωτερικά η οποία ανοίγει και κλείνει με φερμουάρ αλλά και δύο θήκες ραμμένες στο εξωτερικό της τοίχωμα εκ των οποίων η μία κλείνει με φερμουάρ και έχει εσωτερικά τρία (3) ελαστικά θηλάκια στερέωσης ενώ η άλλη ασφαλίζει με ταινία Velcro® και έχει μία μικρή διάφανη θήκη στην πρόσοψη της που κλείνει με φερμουάρ. Έχει έντονο κόκκινο χρώμα και ανακλαστικές ταινίες στην πρόσοψη της, τις πλαϊνές πλευρές καθώς και στους ιμάντες των ώμων για να είναι πιο εύκολα διακριτή.

Ο διασωστικός σάκος Arky AED Compact είναι σχεδιασμένος για άνετη, καθημερινή χρήση. Διαθέτει ενισχυμένους, ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμων αλλά και μαλακό ενισχυμένο μαξιλαράκι και ρυθμιζόμενο ιμάντα σύσφιξης για τη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ξεκούραστη μεταφορά. Για τη μεταφορά της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μία εκ των δύο χειρολαβών που διαθέτει ενώ στη βάση της έχει πατήματα από ανθεκτικό καουτσούκ για την ασφαλή εναπόθεσή της στο έδαφος.

Χαρακτηριστικά

 • Σχεδιασμένο για να χωράει και να μεταφέρει με ασφάλεια έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή αλλά και προμήθειες Πρώτων Βοηθειών
 • Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις τριβές και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και είναι αδιάβροχος
 • Είναι σχεδιασμένο για να ανοίγει γρήγορα ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος σε επείγουσες καταστάσεις
 • Διαθέτει δύο (2) εσωτερικές αποσπώμενες θήκες με διάφανη πρόσοψη, για γρήγορη αναγνώριση περιεχομένου
 • Στο εσωτερικό του υπάρχουν ελαστικά θηλάκια, ραμμένα στα τοιχώματα του σάκου, για επιπλέον οργάνωση και αποθήκευση υλικών Πρώτων Βοηθειών
 • Ρυθμιζόμενος ιμάντας πρόσδεσης που εγγυάται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή
 • Διαθέτει μία μεγάλη θήκη εξωτερικά η οποία ανοίγει και κλείνει με φερμουάρ αλλά και δύο θήκες ραμμένες στο εξωτερικό του τοίχωμα
 • Έχει έντονο κόκκινο χρόνο και ανακλαστικές ταινίες στην πρόσοψή του για να είναι εύκολα διακριτός
 • Διαθέτει ενισχυμένους, ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμων αλλά και μαλακό ενισχυμένο μαξιλαράκι και ρυθμιζόμενο ιμάντα σύσφιξης για τη μέση
 • Στη βάση του έχει πατήματα από ανθεκτικό καουτσούκ για την ασφαλή εναπόθεσή του στο έδαφος

Προτεινόμενη Χρήση

Το διασωστικό σακίδιο Arky AED Compact είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις τριβές και σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αδιάβροχο και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης και μεταφοράς αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και υλικών Πρώτων Βοηθειών. Είναι κατάλληλο για υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών, αθλητικές εγκαταστάσεις, ακόμα και μουσικά φεστιβάλ.

Προδιαγραφές

 • Διαστάσεις: 31 x 40 x 15 cm
 • Βάρος: 1.5 kg
 • Χωρητικότητα: 17 L

Περιεχόμενα

 • Ένας διαγνωστικός σάκος Arky AED Compact σε έντονο κόκκινο χρώμα με ανακλαστικές ταινίες

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους
Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής:
ARKY
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική