Ηλεκτρόδια Απινίδωσης Βρεφικά-Παιδιατρικά ZOLL Pedi-padz II

7+ ημέρες
8900-0810-01
Ηλεκτρόδια Απινίδωσης Βρεφικά - Παιδιατρικά Pedi-padz II του οίκου ZOLL Αμερικής

Πατήστε τα εικονίδια για να κατεβάσετε τα τεχνικά φυλλάδια


Λήψη φυλλαδίου


Για να δείτε τα τεχνικά φυλλάδια απαιτείται λογισμικό ανάγνωσης PDF. Αν δεν έχετε κάποιο εγκατεστημένο, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν το Adobe Acrobat Reader κάνοντας κλικ εδώ.

110.00
(€88.71 + ΦΠΑ)


Αποκτήστε το με έως 3 άτοκες δόσεις!
Κατασκευαστής:
+

Περιγραφή

Τα ηλεκτρόδια ZOLL Pedi-padz II λειτουργούν αποκλειστικά με τους απινιδωτές AED Plus® και AED Pro® του οίκου και είναι κατάλληλα για χρήση σε νεογνά, βρέφη και μικρά παιδιά αφού είναι σχεδιασμένα για ασθενείς ηλικίας από 0 έως 8 ετών ή βάρους μικρότερου των 25 κιλών.

Οι απινιδωτές AED Plus® και AED Pro® αντιλαμβάνονται τη σύνδεση παιδιατρικών ηλεκτροδίων, χρησιμοποιούν διαφορετικούς και συγκεκριμένους αλγόριθμους σχεδιασμένους για την ανάλυση του καρδιακού ρυθμού παιδικής καρδιάς και ρυθμίζουν τα επίπεδα ενέργειας ώστε να κατάλληλα για απινίδωση ασθενούς ηλικίας από 0 έως 8 ετών.

Τα παιδιατρικά ηλεκτρόδια απινίδωσης Pedi-padz® II της ZOLL διαθέτουν σχηματική κωδικοποίηση (τετράγωνο - στρόγγυλο) έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή τοποθέτηση τους. Επίσης, διαθέτουν οπτικές ανατομικές ενδείξεις τοποθέτησης επάνω στην επιφάνεια τους ώστε να καθοδηγούν τον ανανήπτη για τη σωστή εφαρμογή.

Τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια απινίδωσης Pedi-padz® II του οίκου ZOLL Η.Π.Α. διαθέτουν βελτιωμένο gel απινίδωσης το οποίο επιτυγχάνει την άριστη εφαρμογή τους στο σώμα του ασθενούς ενώ η ενέργεια μεταφέρεται από το κέντρο του ηλεκτροδίου ομοιόμορφα προς τις άκρες, μειώνοντας τις πιθανότητες εγκαύματος ή ερεθισμού του δέρματος.

Χαρακτηριστικά

  • Κατάλληλα για χρήση σε ασθενείς ηλικίας από 0 έως 8 ετών 
  • Κατάλληλα για χρήση σε ασθενείς κάτω των 25 κιλών
  • Σχηματική κωδικοποίηση (τετράγωνο-στρόγγυλο)
  • Γραφικές ενδείξεις τοποθέτησης στην επιφάνεια των ηλεκτροδίων
  • Βελτιωμένο τζελ για μεγαλύτερη αγωγιμότητα και καλύτερη εφαρμογή
  • Ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας στο σώμα του ασθενή

Προτεινόμενη Χρήση

Για την παροχή θεραπείας απινίδωσης ή διαθωρακικής βηματοδότησης σε ασθενείς ηλικίας 0 έως 8 ετών ή κάτω των 25 κιλών, με τη χρήση απινιδωτή AED Plus® ή AED Pro® του οίκου ZOLL Αμερικής.

Περιεχόμενα

  • Ένα ζευγάρι παιδιατρικά ηλεκτρόδια απινίδωσης ZOLL Pedi-padz II

Εγγύηση

  • Εγγύηση κατασκευαστή δύο (2) ετών
Κατασκευαστής:
ZOLL

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Πληροφορίες

Νέες αφίξεις