9/9

Συσκευή Πλύσης Οφθαλμών PLUM 0.9% NaCl 200ml

4691
Βάλτε το ποντίκι για να δείτε μεγαλύτερη εικόνα
1 εως 3 ημέρες
10.75
Πάτησε εδώ για έκπτωση
(Συμπεριλαμβανομένου Φορου)


Αποκτήστε το τώρα με έως 2 άτοκες δόσεις!

+
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Τι σας προσφέρουμε

Εγγύηση κατασκευαστήΣε όλα μας τα προϊόντα παρέχεται η επίσημη εγγύηση κατασκευαστή

Ειδοποιήσεις μέσω SMSYou receive SMS messages about each stage of your order.

Επιστροφές - Αλλαγές, κανένα πρόβλημα!Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών.

Έως 12 άτοκες δόσειςΠροσφέρουμε τη δυνατότητα για πληρωμή με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

Οργανώνεις και Κερδίζεις!

Συνολική τιμή καταλόγου 67.15
Τιμή για όλα 58.50Περιγραφή

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών Eyewash 200 ml της PLUM A/S Δανίας είναι ιδανική για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τραυματισμών των ματιών απο μηχανικές επιδράσεις, πρωτίστως απο ξένα σώματα όπως πριονίδια, ροκανίδια, μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, σκόνες και βρωμιές.

Απλή στη χρήση και εύκολη στην εφαρμογή, η φιάλη της PLUM διαθέτει ειδικό στόμιο προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη το ματιού, χάρη στο οποίο ο τραυματίας μπορεί να ξεπλύνει αποτελεσματικά το μάτι γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται καμία βοήθεια απο τρίτους. Επίσης, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους πλύντες ματιών που αδειάζουν τον ορό με πίεση μέσα στο μάτι και εξαντλούνται σε λιγότερο απο 30 δευτερόλεπτα, το ειδικό στόμιο που χρησιμοποιείται στις φιάλες 200ml της PLUM επιτυγχάνει την απαιτούμενη παρατεταμένη διάρκεια πλύσης έως και 2 λεπτά, διασφαλίζοντας τη σταθερή ροή του διαλύματος με ήπια πίεση μέσα στο μάτι.

Η όραση είναι μια απο τις πιο σημαντικές αισθήσεις μας. Ώς εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας κάθε στιγμή, ακόμη και όταν εργαζόμαστε. Εάν συμβεί ένα ατύχημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα ίσως καθορίσουν εάν θα χάσουμε την όραση μας ή όχι. Η άμεση πλύση με ένα αποτελεσματικό σκεύασμα πλύσης οφθαλμών βοηθάει σημαντικά στο να περιοριστεί η έκταση της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί.

Παρόλες τις προφυλάξεις ασφαλείας που λαμβάνονται, πολλές θέσεις εργασίας εξακολουθούν να φέρουν κινδύνους για τραυματισμούς των ματιών. Η ταχεία πρόσβαση σε πλύντες ματιών είναι, επομένως, καθοριστική σε όλους τους χώρους εργασίας που υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών. Τα ξένα σώματα μπορούν να προκαλέσουν τόσο επιφανειακούς όσο και εσωτερικούς τραυματισμούς των ματιών, όπως μώλωπες και αιμορραγία. Η σοβαρότητα του τραυματισμού εξαρτάται απο τη δύναμη και το σχήμα του ξένου σώματος, καθώς επίσης και απο το χρόνο που θα μεσολαβήσει για την αντιμετώπιση του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η άμεση πλύση με το κατάλληλο διάλυμα πλύσης οφθαλμών μπορεί να αποτρέψει απο τα ξένα σώματα να κολλήσουν στο μάτι και να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό.

Με τη λήψη κατάλληλης μέριμνας για την πιο αποτελεσματική πλύση ματιών στο χώρο εργασίας, μπορεί να γίνει μια αποφασιστική προσπάθεια για την πρόληψη σοβαρών ζημιων στο μάτι. Για βέλτιστη ασφάλεια όπου υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των ματιών, οι συσκευές πλύσης οφθαλμών θα πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμες, εύκολες στην εφαρμογή και αποτελεσματικές χωρίς να προκαλούν περαιτέρω τραυματισμούς.

Για την απομάκρυνση ξένων σωμάτων απο τα μάτια, η ταχεία πλύση με αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9% , με περιεκτικότητα σε άλατα ίδια με το υγρό των ματιών, είναι αποδεδειγμένα η καταλληλότερη μέθοδος. Σε αντίθεση με το κοινό νερό ή άλλα μη-αποστειρωμένα σκευάσματα, ο αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl δεν περιέχει κινδύνους απο βακτήρια και μικρόβια, που μπορούν να προκαλέσουν περαιτέρω μόλυνση του ματιού.

Η παρατεταμένη χρονική διάρκεια πλύσης εώς και 5 λεπτά, καθώς επίσης και η ήπια ροή του σκευάσματος είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του τραυματισμού, μιας και η στιγμιαία πλύση δεν είναι συνήθως αρκετή για να απομακρύνει τα ξένα σώματα, ενώ η απότομη ροή μπορεί να προκαλέσει πίεση του ξένου σώματος μέσα στο μάτι και να επιδεινώσει τον τραυματισμό.

Ο αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl της PLUM Δανίας σε φιάλη των 200 ml καταλαμβάνει ελάχιστο όγκο και μπορεί μεταφερθεί εύκολα μέσα στα σακίδια και στις εργαλειοθήκες, ή ακόμη και να αναρτηθεί στη ζώνη με την ειδική θήκη της PLUM, έτσι ώστε να είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμος. Αν και κανένας δεν μπορεί να προστατευθεί απο τα ατυχήματα, όλοι όμως μπορούμε να προετοιμαστούμε για αυτά. Έχοντας μαζί μας μια συσκευή πλύσης οφθαλμών της PLUM, έχουμε κάνει το καλύτερο !

Χαρακτηριστικά

 • Κορυφαία συσκευή πλύσης για το ξέπλυμα των ματιών από ξένα σώματα όπως πριονίδια, ροκανίδια, μεταλλικά θραύσματα, αμμοχάλικα, σκόνες και βρωμιά
 • Περιέχει αποστειρωμένο διάλυμα χλωριούχου νατρίου 0.9% και δεν προκαλεί περαιτέρω μολύνσεις του ματιού απο βακτήρια και μικρόβια
 • Διαθέτει καινοτομικό στόμιο, προσχεδιασμένο στη φυσική καμπύλη του ματιού, που επιτυχγάνει την εύκολη και αποτελεσματική πλύση χωρίς να απαιτείται βοήθεια
 • Παρέχει σταθερή ροή του διαλύματος για παρατεταμένη διάρκεια έως και 2 λεπτά, με ήπια πίεση, έτσι ώστε να γίνεται αποτελεσματική και ασφαλής πλύση του οφθαλμού
 • Ιδιαίτερα απλή στη λειτουργία, διαθέτει οδηγίες χρήσης επάνω στη φιάλη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα απο τον οποιονδήποτε, χωρίς προηγούμενη εκπαίδευση
 • Με μεγάλη διάρκεια αποστείρωσης τριών (3) ετών, δεν απαιτεί συχνή αντικατάσταση και καμία απολύτως συντήρηση
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένο προϊόν για την καταλληλότητα και την αποτελεσματικότητα του, απο τον οίκο PLUM Δανίας

Προτεινόμενη Χρήση

Η συσκευή πλύσης οφθαλμών PLUM Eye Wash 200ml είναι πρακτικών διαστάσεων, μικρή σε όγκο και μπορεί να βρίσκεται σε κάθε φαρμακείο Α' βοηθειών ή ατομικό σακίδιο, μέσα σε εργαλειοθήκες ή ακόμη και να αναρτηθεί στη ζώνη, έτσι ώστε να είναι πάντοτε άμεσα διαθέσιμη σε περίπτωση τραυματισμού των οφθαλμών απο ξένα σώματα.

Προδιαγραφές

 • Τύπος διαλύματος : Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός 0.9% NaCl
 • Διάρκεια πλύσης : έως και δυο (2) λεπτά για τη φιάλη των 200 ml
 • Διάρκεια αποστείρωσης : Τρία (3) έτη τουλάχιστον απο την ημερομηνία παραγωγής
 • Πιστοποιήσεις : 92/42/EEC, CE

Περιεχόμενα

 • Συσκευή πλύσης οφθαλμών 200ml NaCl 0.9%

Εγγύηση

 • Εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για την αποστείρωση του σκευάσματος
Προδιαγραφές

Κατασκευαστής:
PLUM A/S
Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική